hehe, dyby druhej pokus..to uz bude treti :roll:
si koupim ecs a basta, k comu mi je si kupovat takhle drahy pekace, dys to patlaj ty stejny rejzojedi
Printable View
hehe, dyby druhej pokus..to uz bude treti :roll:
si koupim ecs a basta, k comu mi je si kupovat takhle drahy pekace, dys to patlaj ty stejny rejzojedi
jj, ECS rulezzz, na tom te neboli delat vcore mod :) a ten je pro tebe idealni :lol:Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
nevim k comu ten epox umi 2,2V dys to stejnak po prvnim pouziti klekne, lemra...ale nejlepsi je, ze dys to kleklo, tak sem jel na 5x200 1,4V ;D
ale ze tesne pred smrti jel procak na 2GHz pri 1,45V PRIMESTABLE! a na fsb 200 jely pameti s timingem 3-2-2-2 :eek: ..pak se ale pri bootu na displeji ukazovala rozsypana rejze, ve winech se mi zasekavala mys a pri zapinani prskal zdroj...
a kua no tak to je zly s tou deskou :?
jinak ja mam asi taky tu samou serii a pcb jako vy (zeleny s cestickama), ale zatim spokojenost.
desku mam viz popisek a procak je AXDA1800DLT3C JIUHB 0332WPMW
jede na 2400+ (11.5*174) pri defaulte a myslim, ze jeste trochu vis, ale fsb 186 uz to nedalo. ztuhlo to po najeti biosu, tak nevim, jestli to treba neni diskem nebo cimkoliv jinym. jinak vsechno bylo pri defaulte (jeste jsem nemel cas s tim pohrat :oops: ).
jinak nejvyssi teplota kterou jsem mel pri full load na tech 2400+ byla 49C vic ani tuk ;D a chladim to titankem z popisu :o
tak ja to jeste testnu a dam vedet jak jsem dopad :lol:
Ja mám teraz tú 1800+ DLT3C VPMW na 12,5*174=2175MHz pri VCore 1,55V, teploty tak do 50 stupňov... Ventilátor sa krúti o 200-300 rpm viac ako pri starom DUT3C - otáčky podľa teploty...
Nestažujem si, aj tak je to o nejakých pár desiatok MHZ viac ako pri starom DUT3C...
2Kamikatze -taky z ty mrchy vytahnu max 2.2GHz stable pri stejny voltazi jako ty. Na 2.3Ghz to neni uz prime stable a na 2.4GHz a vejs uz ma chudak haluze. Cekal sem, ze mne to pude na abitu vejs, pac na EPoXu sem mel taky obcas rosypanou rejzi, ale je to stejny. Muj poznatek je, ze aji na 2.2GHz pecou jak prase. Pustil sem PRIME a cumim jak tele na dashboard mbm 67 stupnu celsiovych...mam tam sice FR II (odpadkoidni chladic za 5.50,-) ale todle by snad este mel uchladit, dys v kejsu je kolem 30 aji min. ??? ??? NovyPCB sukzz
no tak jsem zvysil fsb postupne az na 192MHz a vcore na 1,6V (vic mi deska nedovoli :-( ), to vsechno najelo o.k. ale pak kdyz jsem jen tak testnul v sandre burn in! tak se objevila modra obrazovka se zavaznou chybou :o
tak jsem fsb shodil na 187, vse najelo o.k. sandra v pohode, 3d mark vpohode a max teplota 51°C ;D ;D ;D
no myslim si, ze to fsb 192MHz nezvladla nejaka karta, ale nevim ktera, jo holt delicka 1/5 je prece jen malo :-(
jinak co je to prime?
Zkus si precist casto kladene dotazy :wink: Marty tam pise cim otestovat stabilitu :wink:Citace:
Původně odeslal pipp
BTW: Co nedovoli deska, dovoli dratek :D
dratek jo :eek:
no mne se moc dratkovat nechce, protoze s vykonem jsem docela spokojen ;D ;D ;D
hodil jsem fsb zpatky az na 174MHz a snizil jsem vcore na 1.475 (mene opet deska nedovoli :evil: ) a je to pekne stable a teplota pri full load je max 45°C a pri idle tak 33-35°C podle teploty v casu ;D ;D ;D
a mam opet tichy pocitac (temer) :!:
Znate tohle Palomino? AX1800DMT3C GOGA0203TPDW Y7594840506
Na standarda mi jede kolem 56~64 stupnu! a vic jak 2000+ s nestabilitou z toho nedostanu :?
Já měl taky teď doma XP1800+ JIUHB DLT3C 0324XMPW s novým PCB, dělalo to psí kusy, ale otázkou je, jestli to spíš nedělala deska, takže jsem dneska koupil Applebred 1400, takže jestli ten pojede nějak šíleně, tak to bylo procákem.
Kurva, je to deskou, takže tenhle procák je hodně v pohodě.
Však já si taky nestěžuju... ;DCitace:
Původně odeslal BeachKEN