:eek: Fakt pekna prace, skoda ze uz mam objednany vzduchovy chlazeni...
Printable View
:eek: Fakt pekna prace, skoda ze uz mam objednany vzduchovy chlazeni...
Oprava měli jsme k tomu malý lavor objem 3 litry....Citace:
Původně odeslal stanley
Ale nejedná se o množství vody ale o teplotu vody... :wink:
Jadro a viko jsou slepeny epoxidovym lepidlem s primesi kovu (aby to jeste odvadelo vic tepla do vika) a fitinky jsou taky lepeny. Rozebrat se to neda, ani silou. Myslim, ze neni duvod to rozebirat, vodni kamen se da odstanit chemicky.Citace:
Původně odeslal Mirectec
2karlos: no kdyby jste meli jen litr vody nebo spis 0.5l vody coz v uzavrenych vodnich okruzich biva tak mate teplotu vyssi protoze i kdyby ste foukali jak o zivot tak stejne to vudu prez normalni rozmer radiatoru tolik neschaldit proste presno tepla z vody.....
ale vem v potaz ze to bylo 1.8V a 2400MHz co by s vzduchem bylo kolem 65-70 stupnu, takze taplota je super i kdyby to potom v uzvrenym okruhu za ticha melo 50 stupnu.
jj presne to som chcel povedat... :wink:Citace:
Původně odeslal honzAK
Poklona :!: perfekt praca !
Nadhera :drool:
Slintam tiez, pokial by sa ti to naozaj chcelo vyrabat, prosim ta daj mi vediet, tiez by som kupil celu kolekciu a mozno aj 2 ;o)
diky
jenom bych chtěl podotknout, že ta dosažená teplota na cpu bude v praxi (mám na mysli deska ve skříni) tak o 3 až 4 stupně vyšší. Jde o to , že pokud je deska v bedně, tak se okolí socketu a místo pod chladičem hůře chladí, kumuluje se tam teplo. Situace se změní přidáním větráčku třeba na čipset. Ti, co ho tam mají, tak pro ně je ta teplota přibližne odpovídající.
PS: vycházím z vlastních zkušeností -> taky jsem si testoval teploty vodníka venku mimo bednu. V bedně se mi teplota zvýšila tak jak o tom píšu.
To jen tak na okraj :-) Jinak ta teplota je vícenež dobrá :wink: , ale přeci jen ještě připomínám, že těžiště maximální účinnosti vodního chlazení je v ochlazení teplé vody!!!
Pokud bude solidni cena, tak jsem zajemce :D Ale nedokazu si predstavit, jak udelate WB na grafarnu, aby zabral max. jeden PCI slot ???
Provedení je opravdu super. Krásná práce.
Co je pro tebe celá sada? Myslíš CPU * NB * GPU JJ co zato zhruba :) a este cerpadlo a tak meli byste prodavat cely set
Kolko to bude asi stat ??? Lebo mozno by som mal zaujem aj ja :wink:
A inac aky radiator sa ku tomu doporucuje ??? Co k tomu doporcujete ???
Cena jeste neni presne stanovena... jeste nejsou spony, srouby, pojistné matice... Je to pořád otevřené...Citace:
Původně odeslal Ladron
Pirs dodělal verzi 1.3 CPU WB... :arrow: HARDCORE....
Kreslim teď NB a GPU WB... a jak pojedu domu na konci mesice.. tak bych mel doma udělat 4 kusy na NB a GPU... :D
Spony jsou už ve výrobě.. budou řezané laserem, s 4mm brousené nezeri... :wink:
super... ale co my co nemam diry kolem socketu? :-/Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
tak si je tam vyvrtej :mweheh:Citace:
Původně odeslal Prokop
ale myslim, ze spousta lidi ma vodnika a diry kolem socketu nema - jak to teda maji pridelany ???
Normalne to maji na socket, jak norm chladic :wink: I tento by se dal udelat, tak aby sel na socket, ale musel by met trosku uzsi prumer :idea:Citace:
Původně odeslal wong
na p4c800 sa to bude dat prichytit urcite :-o
urcite mam zaujem chlapi :!:
dlho som spekuloval, ze si to vyrobim, ale niak som sa k tomu nedostal, ale fakt by som to moc rad videl v masinke, uz by nebolo p4 @ default ;D
no ja predtim mel vodnika chycenyho taky sponou na socket a no problemCitace:
Původně odeslal Mirectec
Uz to zacnite robit vo velkom.Nemozem sa dockat. :drool:
no to jeste nejakej cas potrva nejdriv se musej dodelat bloky na gpu a chipset pak se to musi doladit a pak se da s tim neco delat.
My zato nemůžem že je to pomalejší, studujeme a domu jak přijedu je jednou za čas... Ale na začátku měsíce bude už udělaný GPU a NB takže už se to trochu hne...Citace:
Původně odeslal honzAK
Vzhledem k mnozicim se dotazum ohledne ceny WB opakuji, ze cena jeste neni stanovena a bude upresnena kolem 27.9. az dorazi spony. Predem varuju, ze cena nebude zadna "akce" a je mozny, ze se na to vyseru, protoze to vyjde moc drahy a nikdo to nebude chtit :-o
Jinak se zrodil navrh rev1.3 a dnes jsem dodelal rev1.4, ale oboje jsou vyrobne narocne a tak zustane pouze u prototypu :-( (nicmene vypadaj sakra huste :wink: )
V cem si lisej ty posledni revize? Budes porovnavat?
vyzera to fakt moc dobre :arrow: :!: :!: :!:
1) lisej se vzdalenosti jadra CPU a vody, dale je predelany cely viko podobne jako Innovatek rev4.0, akorat drazky jsou diagonalne (a je jich vic :-) ) narozdil od Inn, kterej je ma radialneCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
2) urcite se porovnaj navzajem a chtelo by to srovnat s Aquacoolem, takze pokud ma doma nekdo plonkovyho mastera a byl by ho ochoten zapujcit, tak bych byl velmi vdecnej