Ze bych to u me v praci taky zkusil a nakazil cca 15 dalsich PC + nekolik CNC masinek za x milionu??? ??? Radeji neeee :!: ;DCitace:
Původně odeslal viki_
Printable View
Ze bych to u me v praci taky zkusil a nakazil cca 15 dalsich PC + nekolik CNC masinek za x milionu??? ??? Radeji neeee :!: ;DCitace:
Původně odeslal viki_
Co je zac ten NOD32 ? toz asi to neznam!
no navrhoval by som hlasovanie pretoze z tohoto topicu vobec nie je jasne ktory antivirak je podla vas najlepsi :wink:
http://www.eset.sk/Citace:
Původně odeslal commander
NOD 32 vici uplne super.. Zatial zneskodnil vsetko, co sa chcelo dostat do PC
www.nod32.cz
jmeno: INVEX2003
heslo: 19872003
plati do konce roku, tak sosejte FULL verzi :-)
Myslím ,že ten Nod 32 je hodně dobrej, já teď jedu už asi rok na F-Secure a je dobrej, každej den sktul nošak víte prostě dobrej antivir.
Kam mam dát to jméno a heslo.Citace:
Původně odeslal jkoblasa
Dávám hlas Avast4
Dávám hlas Avast4
Nemohli by jste sem dát někdo číslíčkona NOD32 2.0? Nebo link na c*r*a*c*k? 8-)
Avast se mi podělal, tak jsem zkoušel jiný antiviry a McAfee mi hned našel tři různý viry na PC a to jsem měl avast aktualizovaný. Tak jsem se rozhodl pro NOD32.
Dikes
niekto si koleduje o nejaké označenie? :)Citace:
Původně odeslal Kouzer
ale nie, ja mám NOD 2.0 a aktualizácia mi normálne funguje, netreba ani crack
A jak si to udělal? Jen nainstaloval a hotovo? Není to pak časově omezený? 8-)
tuším to ide aj bez cracku, ak nie, tak na to použi CrackLock 3.81 :idea:
obaja si koledujete o "slepejs-a" :wink: :lol: ;D
Už to sosám. :-)
Dikes
Toz jaky je rizdil mezi verzi NOD32 co se da normalne stahnout z jejich webu a tou placenou?
rozdiel je v tom, že evaluation verzia ti bude stále pindať, že je to len evaluation verzia a je treba ju zaregistrovať alebo odinštalovať :)
Tak jsem skusil ten NOD32 a rozesralo mi to Outlook. Nejdříve nechtěl odesílat ani přijímat. Poté, co jsem korektně nastavil IMON, tak to šlo a nato se začal Outlook nepřijemně sekat, jako když se vám seká náročná hra na slabym kompu.
Mě se potom začal sekat celej comp. Bohužel netušim jestli za to může NOD, ale předtím se mi to nestávalo. Taď ho musim pořád restarotvat. Pěkně mě to irituje.
Chtělo by to to čísílko. INVEX2003 a 19872003 je sice hezký, ale jen do konce roku. Zrovna sosám aktualizaci a má to 1,7 MB což na lince trva zhruba 15 min. přo 2kB/s. Doufám, že všechny aktualizace nebudou tak velký.
Na co je vlastně ten program? Sosnul jsem ho na VŠ a ještě jsem ho netestoval.
Teď mi spadlo připojení na server. Už se mi to nechce aktualizovat. :-(
Ide o to, že meno a heslo to pýta len vtedy, keď sa majú aktualizovať systémové komponenty. Ak nepovolíme aktualizáciu systémových komponentov, ale len vírusovej databázy, heslo to nepýta.
Tak za to NOD asi mohl, protože když jsem dal zpět avast tak porblémy přestaly.
davam hlas NAV! :-)