to je vsechno super, prolezl sem jim celej sajt, ale nenasel sem co sem chtel, napis presen jak se to jemnuje...prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim....Citace:
Původně odeslal Pocket
Printable View
to je vsechno super, prolezl sem jim celej sajt, ale nenasel sem co sem chtel, napis presen jak se to jemnuje...prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim....Citace:
Původně odeslal Pocket
ok tak "Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
predradnik je :
http://www.pselectronic.cz/ishop/det...p?kat=8009-080
a katoda:
http://www.pselectronic.cz/ishop/det...p?kat=8009-050
diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!
it's ok ;)Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
jak dobre to sviti???
to se spatne popisuje, ale je to rozptylove svetlo takze zadny stiny a navic bych rekl ze to sviti az az, ja osobne mam proto tlumeny tmave modry plexi, protoze jinak to celkem oslnuje, ..Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
az budu mit fotky tak ukazu, jinak v ruznych kejs galery je to taky trochu videt, moje ocekavani splnilo na 200procent
Ale já to tak udělám, je to nejlevnější :wink:Citace:
Původně odeslal Pocket
.. nic proti :roll:Citace:
Původně odeslal kecinzer
je teda nevim, letovat se s diodama, a este pred to cpat predradnik(odpor), vyjde to sice trochu levneji, ale taky kolik tech diod odpalis, nez to vychytas... ;DCitace:
Původně odeslal kecinzer
komu neni radno tomu neni pomoci :wink:Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
Proč bych měl před to dávat předřadník, prostě koupim 4 3V LED diody a napojim je do serie na 12V od zdroje a je to ne?Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
huh, ja myslel ze diody jsou na 1,2V :o to by me zajimalo, jestli na 3V sezenes ty super-svitivy! ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal kecinzer
a i kdyz to vychytas tak ti ty ledky psotupne budou odchazet hezky jedna po druhy a budes pajet a pajet a pajet a platit a pajet a pajet a pajet a platit a pajet a pajet a pajet a platit ......Citace:
Původně odeslal kecinzer
.. az si koupis katodu ;)
Proč by jsi měl něco odpalovat,pokud si vše spočítáš aby seděly proudy i napětí pro ty diody,tak vydrží víc než nějaká katoda.Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
(Pravidlo: Pokud po zapojení diody hřejou,tak je to špatně)
Konečně někdo rozumnej ;DCitace:
Původně odeslal eRTY
Ja jsem daval 5x modrou diodu a zatim se zadne nepodelaly! (svetlo diody si muzes pekne nasmerovat kam chces a vudec je nemusis zpozorovat pres plexi) muzes si koupit bodovky nebo rozptylky :wink: za klasickou 1.5V jsem daval 680miliku ??? (radsi si to zpocti, nebo se zeptej primo v obchode) :wink:
to víš elektroškola mi něco dala.sem si to zrovna včera dělal.12diodek vždy 6 a 6 v serii ,k těm dvoum seriiím dohromady 60ohm odpor. ty diody jsou 3mm na 10mA.Hodil sem to do hliníkové U lišty (ve feroně mi ji dali zdarma :o)) ),má vnější rozměry 10x10x10mm. vypadá to perfektně.až budu mít u sebe digitál bude fotka na www.sweb.cz/erty
to si potom povime :lol:Citace:
Původně odeslal kecinzer
jestli tvrdis ze diody vydrzi dele nez katoda tak bych se mohl docela vsadit ;)
.. vase vec .
pekne ste to tady vysvetlili... tak si asi koupim katodu.. vcera mi z Dcase prisel UV kablik a ten de osvitit jen UV svetlem... :wink: takze mi nic jinyho nezbejva...
ještě ti zbejvá koupit UV diody... :wink:Citace:
Původně odeslal Killer[SH
dioda je dioda
1. nerozbije sa
2. pokial sa dodrzia parametre dane vyrobcom / staci max. prud v priepustnom smere/
musi vydrzat do nentava / t.j. minimalne 5 kompletnych upgradov vnutornosti PC
a nad školdlivostí UV záření se tu už někdo zamýšlel ?
ja ted budu kupovat
10Cm katodu 2x
je to tlusty 1,2cm
ma to jeden predradnik na dve katody
je k tomu i vypinac do zaslepyl
ja uz ty cesky sracky z psele nemuzu ani videt
ma to 0,5 mm furt to je zlomeny a navim u tamty je ten predradnik v plastovy krabice
a vyjde to do 450,- +-50
to same delaj i 30 cm :-)
kde ?
jo, pochlub se, kdes to kupoval???Citace:
Původně odeslal fabsa