nějaký divný, driver je potřeba jen pro RAID, jinak ne....jinak ho maj widle v sobě, nebo se pletu?
Printable View
nějaký divný, driver je potřeba jen pro RAID, jinak ne....jinak ho maj widle v sobě, nebo se pletu?
Mám pocit, že až se SP1, ale jistý si teda nejsem :?:Citace:
Původně odeslal Over
no já sem z toho byl taky out, ale prostě.... nahodím boot z CD, SATA disk hodím jako SATA port0 a pustím instalaci.... windows vybleje že není HDD.. ? říkám kua co to mele za voloviny.... jen tak pro jistotu sem mrkl na CD od MB a tam mimo menu adresář boot... a v něm spousta driverů. no tak sem jeden hodil na disketu a vono to frčelo :-)
jo, wokna jsou WXPproSp1
zvláštní,tak to jsem ještě nezažil....jsem zas chytřejší :)
Já už (klasicky ;D ) ničemu nerozumím :oops: Před pár dny jsem přeinstalovával a schválně jsem to zkoušel - při nastaveních SATA na SATA Port0 bez ovladače, IDE Master bez ovladače i SATA Port0 s ovladačem přes F6tku to bylo vždycky nemlich stejné a Winy našly disk a spokojeně se instalovaly. Systém - WinXP Pro SP1 EN.
no mě říkejte...taky sem na to čuměl jak tele na nový vrata...
Zapojení sem měl takto:
PRI MAS DVD-rom
PRI SLA NONE
SEC MAS DVD-RW
SEC SLA NONE
SATA0 HDD
SATA1 NONE
V biosu byla :!: zapnuta podpora SATA RAID
takže si tedy myslím že je asi rozdíl v tom RAIDU. Ale zase na druhou stranu i když jsem přiminulé instalaci dával windowsy tak sem musel taky maskovat SATA za klasické IDE(a to sem RAID určitě zapnutej neměl)
V tom bude kámen úrazu, to já nepoužívám - je mi k ničemu. Bez toho mi to šlo tak i tak ... (ono stačí jedno tak, na některých deskách to nejde bez ovladače vůbec ;D )Citace:
Původně odeslal herma
aha, tak je to jak jsem řikal, vyžaduje to jen RAID :)