TO se jako řídíš podle nějaké stupidní syntetické Sandry ? Zkus Quake III: Arena , to je o CPU, nebo Unreal 2003 benchmark :roll:Citace:
Původně odeslal Mirectec
Printable View
TO se jako řídíš podle nějaké stupidní syntetické Sandry ? Zkus Quake III: Arena , to je o CPU, nebo Unreal 2003 benchmark :roll:Citace:
Původně odeslal Mirectec
Divný šikmý čáry nejsou výsledkem kolísání napětí, ale rušení z tyristorového regulátoru otáček motorku v šicím stroji. Stejně tak jakékoli vlnění obrazu, moiré, nebo cokoli, je vždy vysokofrekvenční rušení, které neodfiltroval zdroj v PC. Dražší zdroje mají dokonalejší filtraci, ale neuškodí zařadit před napájení PC nějaký kvalitní odrušovací článek.Citace:
Původně odeslal Fraj#r
:D No jenže mi vysavač nebo šicí stroj neruší napětí v compu, nýbrž napájení monitoru :wink:Citace:
Původně odeslal jagoro
Zkus zapojit do stejné zásuvky kde máš televizi vysavač a uvidíš sám :idea:
Ale to je totéž, co v tom hledáš? Napájení PC zahrnuje i monitor, to dá rozum. Prostě před žehličkou, na které mám PC, monitor, repro, tiskárnu, skener, vodníka mám odrušovací člen na 10 A...
povídám že vysavač mi ruší jen TV /moňas :evil: U compu, repraku, klavesnice či lampičky jsem žádnou změnu nezpozoroval :!: nejcitlivější a na "chvění" v síti jsou zobrazovací zařízení :wink:Citace:
Původně odeslal jagoro