ja vim jak na to, ale ten kamarad je vcelku konzervativni :wink:
Printable View
ja vim jak na to, ale ten kamarad je vcelku konzervativni :wink:
jen tak btw... ten bionaire se mi tu pod stolem vali taky... ale jako aktivniho chlazeni ho zatim nevyuzivam :D
Proc mu neveris? Me pripada docela ok. Netvrdim, ze je dostatecny pro 2.5GHz, ale na 12.5*166 staci uuuplne v klidku - mam ho tam a je to docela v poho.Citace:
Původně odeslal Mirectec
Asi nevíte, co je to mít doma pořádný horko :-) Teď jsem pustil komp a okamžitě po bootu mám s X-Dreamem 53 stupňů, počítám, že s tím boxovaným bych už teď nepsal, ale hasil :-) :-) :-)Citace:
Původně odeslal Ladinek
Hm tak uz mam 13,5*170 ale uz to chce 1,7V :-( Takte uz to asi moc nepujde :? Ted mam 55'C Zkusim co z toho vytlacim co to da :roll: Dneska jsem udelal redukci na ten BOX chladic, ale jeste si nejsem jistej stabilitou, tak zatim stale muj Bionaire cool mod ;D
Jaky byste na takovyhle Barton doporucovali chladic? Krome vodnika samozrejme,ten je trochu drazsi. Ja mam zatim sveho Tbreda na 2,01Ghz a nejak se mi nechce kupovat Bartona,kdyz vykonove neni zas tak megalepsi. Takze asi pockam na Athlona64, ten zase udela vitr v penezence :evil:
Ja jsem docela zastance chladicu Thermalright tuhle SK-6 mam uz 2roky a furt stiha skvele, jejich serie SLK-800,900 je pry skvela (podle recenzi), bohuzel nevim, jestli se daj koupit v cechach, ja si svuj koupil jeste v US, zcela urcite se daj objednat z nemecka
Jojo, až bude SLK-800, tak se podělím - většinou ho testují jen s 38mičkou Deltou a to není tak jasné... Až uvidím, co dělá s nějakým tichým větrákem, budu chytřejší :-)Citace:
Původně odeslal Shair
Jinak v ČR se fakt koupit nedají :-(
Fabsa stale nieco obiednava z Nemecka tak sa mu ozvite ked nieco take xcete (sekcia Bazar)Citace:
Původně odeslal Shair
Tak ted uz jedu 3hod na 13,5*170 na 1,7V v prime a zatim dobry :-) Dneska je uz celkem chladno, tak muzu na svem Bionaire cool modu zregulovat otacky ;D Teplota pri max je 54'C a v jadre 62'C.. Bohuzel vis s napetim nemuzu kvuli zdroji :evil: