Je to sice offtopic, ale ano som to robil sam :) - da sa hocico na poziadanie :wink:. (Blue Alien znak je odlozeny v archive).
BTW: oprav si podpis lebo ti bude zmazany...pozri spravy od adminov :wink:
Printable View
Je to sice offtopic, ale ano som to robil sam :) - da sa hocico na poziadanie :wink:. (Blue Alien znak je odlozeny v archive).
BTW: oprav si podpis lebo ti bude zmazany...pozri spravy od adminov :wink:
...no potom co mi odisiel moj XP1700+ do vecnych lovist som tento tyzden kupil Thoroughbreda AXDA 1800DLT3C 9866566270240 JIUHB 0322MPMW a ako je vidiet v podpise max. stabilne som z neho vymlatil tych 2000MHz :evil: :evil: :evil:
...jo aby som nezabudol je to ten novy PCB :?
Jak si ho prosimte odpravil<<<??
Jinak meli i JIXHB? Ty by meli bejt o dost lepsi mrkni sem> http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=28690
V ALFE jsou vsichny prodavaci suxxx.... na me taky dycky čučí jak gumy...nejlepsi bylo jak sem si xel vybrat mezi nekolika dlt3c s ruznejma seriema tj mpmw xpmw etc. a rikam "tenhle xu, a pani mi tam hodi jiny ...tak sem ji zdupal jak kona ... a ona ze pry to je jedno ze je to stejny... ;)Citace:
Původně odeslal -1k8aJ- fo eibmooz
stejne ta serie je suxxxxx pac na 2.4g mi to zaboha nebootne :(
mpmw really suxxx
...no mal som dva kusy - jeden bol hnedy, este stary dizajn PCB ale taktit isiel len na cca 1800MHz - co bolo na nom zaujimave tak podla popisu na nom to mal byt THB Ackovy - namiesto napr xxxxB na nom bolo xxxxA (presne si to nepamatam) a vyrobeny bol 0321 :!:Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
...a tento druhy uz mi bezi Prime & Games Stable na 2130MHz
...a co sa stalo staremu CPU ??? je to este stale citlive tema, ale "upadla" mu jedna nozicka :arrow: a to nie som ziadny ras k HW
...nepomohlo ani nasledovne pripajkovanie :evil:
Kdybys nedelal to zkoumani na premapovani nasobice, tak by asi jeste zil.. Jak se rika pro dobrotu na zebrotu.. Skoda DLTcka :cry:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
2Mirectec: ...no tiez to tak vidim, ze sa pri tom XY vytahovani a zasuvani do socketu ta nozicka "opotrebovala"
...ale co uz myslim, ze to za to stalo :!: :wink: keby mi kazdy kto to dratovanie pouziva poslal aspon 20,- tak by som mal tento novy zadara :wink: (Only Joke)
tak vcera som dostal do ruk novu seriu s novym PCB>
AXDA1700DUT3C TS83717251474 KIUHB0325VPMW
ma ho niehto ??? ako ide taktit ??? (teraz sa mi nechce rozoberat pc :oops: mozno az na buduci tyzden ;D )
Nevim nevim.. Za a) je to DUTcko a za b)posledni ctyrcisli 1474 je celkem velke cislo :roll: Schvalne ho co nejdriv zkus a pak poreferuj..Citace:
Původně odeslal mitchi