Takze ako?
Printable View
Takze ako?
SZCitace:
Původně odeslal Mikhaill
Tak páni mám pre Vás potešujúcu správu je ich tam ešte tuším 10 tak sa dohodnite.2 Lopo & Millisx vy ich máte isté tj vy beriete 9ks.
2 Mikhaill
Som dohodnutý s Lopom že si to berieš od neho.preto mu dám o 1ks naviac.Ostatné je len na Vás ako sa dohodnete. :wink:
jj supa ... a seci ostatny utru nos >:}Citace:
Původně odeslal NOD
Nie ešte 1 je volný tak kto skôr príde ten ho bude mať.
Že by se mi hodili dva?? Jeden na pokusy?? ;D
HURA
2 Mikhaill
Vsak ti to vyroní Lopo.Tak aj tak mi este jeden zostane.
Jestli nebude zájemce, tak bych ho vzal. Jinak samo když někdo bude chtít, tak má přednost: :wink:Citace:
Původně odeslal NOD
Mas este ten jeden volnej ? Ja bych si to domluvil s millisxem :)
Neviem či jedno LCD nechcel MARTY ale už dlho sa neozval.Keď sa neozve tak ti ho nechám.Páni takže cena je jednotná 150Sk/ks
tusim ze neco uz ma, pokud ho Marty nebude chtit, tak ho dej Millisxovi a na LanParty si to snad predame...
2 lopo
Dens večer ´prídem do Machnáča alebo kam to máme dojsť.Takže dufam že prídeš.
Omlouvám se že sem se neozval ale samozřejmě ho beru, cena je skvělá :D Měl jsem nějaký ten SW maitenance :wink:
Kurňa. Že som to nestihol skôr, neostal pre mňa ani jeden volný :-(
Ja som si posral celý LCD display. Rozobral som ho v domnení, že sa bude dať tá polarizačná fólia otočiť a keď som zložil LCD dokopy (vrátane kontaktných gumičiek, tak mi nesvietia niektoré stĺpiky v segmentoch. Som to ja ale chuj. :oops: :evil: :-( :evil:
k tomu zapojeniu lcd sa chcem spytat ci je schema zapojenia rovnaka bez ohladu na velkost displeju t.j. ci sa zapaja 2*16 tak isto ako napr. 2*20.
No ked tam mas 16 noziciek na pajkovanie tak ano.
2 Millisx
Dnes som mu to odovzdal.Nalepky mam. :wink:
dammit este jedna vec, uz to tu niekto spominal ... ide o dlportio.sys ... ktory sa jednoducho nexce startovat pri kazdom boote ... nemenil som nic v startupe, zo zaciatku to slapalo v poho a teraz tak na kazdy druhy krat ... kua ??? brw wokna xp sp1
2NOD. Veeelké díky, mám to doma, fakt díky. Snad to udělám už dnes ;D ;D
2Marty. Ozvi se. :wink:
Takze uz ho mam doma aj ja...az dnes som bol za Lopom....
Skvela praca,vsetko funguje ako ma...a dost sa mi to paci.
Uz tam mam nastavene nejake styri obrazovky
Dik Lopo :wink:
No zacina sa mi to pomaly pacit.Dufam ze ste vsetci spokojny.
ja som spokojny ... ale nejako som sam ostal bez rozhrania k tomu LCD :? ... kovacova kobyla chodi bosa :evil:Citace:
Původně odeslal NOD
ale aj tak v najblizsej dobe planujem odskusat paralelne zapojenie tych LCD - 2 vedla seba a so softwarovym zapinanim osvetlenia ...
no to softwarove zapinanie a vypinania osvetlenia by zaujimalo aj mna, neviem ci netreba este nejaku upravu spachat na LCD co dodava NOD, lebo to nefaxci cez jaLCD, skusal som hladat na jaLCD fore ale zatial nic, mozno helium by mohol vediet ....