to ze si reklamoval 2krat 9700 je znamka toho ze u sebe nemas neco v poradku a nebo si mel stesti nebo spise smulu na spatny kusi ???
Printable View
to ze si reklamoval 2krat 9700 je znamka toho ze u sebe nemas neco v poradku a nebo si mel stesti nebo spise smulu na spatny kusi ???
No celkovo skusenosti s heatsinkami na pametiach su rozne, ale vecsine uzivatelom to pomohlo len malo. Ja osobne mam najviac skusenosti z lacnymi kartami napr : R8500, R9000PRO ... a tam to nepomaha skoro vobec (+-5MHz navyse) a u tych drahych to nevizera onic lebsie (aspon co ja viem).Citace:
Původně odeslal Zilla
no zdroj Toptech mi přijde jako něco co není v pořádku.Šit zdroj může udělat spoustu problémů,já měl jakousi 420W zdroj a grafika se s ním nedala ani přetaktovat o 5 Mhz !Citace:
Původně odeslal Fireball
No já když měl ty hliníkové pasivy na R9700Pro od herculesa,tak paměti nedaly více jak 720 ... s těma měděnýma pasivama to dá 760 v pohodě.Citace:
Původně odeslal cox
jiste ze zdroj s tim muze souviset ale kdys on ma treba dost okulenej proc +pretaktnuta grafa to taky nedela dobre, bych se vsadil kdybi mel proc na default a grafu nataktovanou tak se mu to nevisere ???
Kdo ví,rozhodně bych se bál jet s takovou sestavou,s takovým zdrojem,to je hazard !Citace:
Původně odeslal Fireball