copy that :-)Citace:
Původně odeslal daggy
Printable View
copy that :-)Citace:
Původně odeslal daggy
hej a to ho mate legalne? ja pouzivam jeho klon NetTransport 1.87 na ktory sa nemozem stazovat, vie vsetko co potrebujem a je free (novsie verzie su uz neplateny shareware s otravnym upozornenim na registraciu, ale beztak nic nove oproti 1.87 dokopy nevedia)Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
hej 1.4 se da pouzivat jako adware a ten banner je tam uplne neskodnej.Citace:
Původně odeslal Markoff
není pravda, když máš zadanejch/nalezenejch víc serverů...mě se auto přehodí na jinej server...resp stahuje z více serverů najednouCitace:
Původně odeslal hobbes
neviete niekto o down. programe, ktory sa nemusi instalovat, t.j. spusti sa a funguje priamo z cd?
komu se tu podarilo, integrovat ReGet do cz firefoxu?? me to neeejdeee a dost me to prudi :?
ja bych taky chtel do Opery :|Citace:
Původně odeslal Commander
FlashGet :)
Stáhni si plugin (extension) FlashGot..ten podporuje všechny nejznámnější download managery...Nabídne ti pak možnost stáhnout pomocí ReGetu z firefoxího dialogu pro stažení...Citace:
Původně odeslal Commander
Jinak používám Free Download Manager a nemůžu si stěžovat :)
Podporuje navíc zachytávání z IE, Opery, Netscapu i Firefoxu :)
to já taky ale nic sem na to nenašelCitace:
Původně odeslal Dominator
http://www.ocguru.cz/smileys/frown.gif
Som spokojny s FlashGet-om
ja som spokojny s Firefoxom 8-)
Drive DAP,GetRight, Gozilla, ale nakonec jsem se usidlil u FlashGet 1.5
Momentalne pouzivam Getright, protoze Flashget nebyl schopny po preruseni pripojeni pokracovat ve stahovani velkeho (>1GB) souboru.
Tak mě napadá...
dá se u flashgetu nastavit, aby soubory ukládal do adresářů podle struktury odkazu?
dejme tomu, že odkaz je "www.neco.cz/software/soubor.xx"
a "soubor.xx" bych našel v podadresáři pro stažený soubory "www.neco.cz/software"?
dotaz, pouzivam ReGetDeluxe, a kdyz mam nastaveno treba 20 "slotu" na stahovani, a sosam dve veci , ktery jedou treba 10+10, a zacnu stahovat treti, jak donutit aby se sloty nejak vyrovnaly a ta treti vec necekala ve fronte ale stahovala se zaroven?
Dikes
A zkouseli ste :arrow: Opera Plugin 1.4 for ReGetCitace:
Původně odeslal sebad