O com bol povodny thread ???Citace:
Původně odeslal SPIDER
O BX a Tualatinovi.
Zaplietol si sem i815.
Niekolkokrat sme ti dokazali, ze to nie je lepsie riesenie...
Teraz sem pleties i845+P4...
Printable View
O com bol povodny thread ???Citace:
Původně odeslal SPIDER
O BX a Tualatinovi.
Zaplietol si sem i815.
Niekolkokrat sme ti dokazali, ze to nie je lepsie riesenie...
Teraz sem pleties i845+P4...
tyhlety cestinare moc nemam vlasce, mno to asi nkdo, ale k veci, zkus si psat prispevky v rychlosti jak blesk bavit se s peti lidma nebo i vice ve foru a jeste nad tim premejslet a pritom psat vsechno dobre a spisovne. A pak docela rad pouzivam hovorovou cestinu a ruzne vyrazy typu pac a cece a tak. Jo a nikde sem nerek ze neumim slovensky, ale neco na ten zpusob ze kdyz mi nekdo chce nadavat tak at to zkusi, ale cesky protoze, nevim jestli by jste si skrtli v australskem foru s ceskymi prizpevky a nadavkami asi ne co !!!!!!Citace:
Původně odeslal DeeKay
Nadavat by som ti mohol aj po madarsky (keby som vedel ;D ), to je moja vec. :-D
Hmno to jo nadavat to klidne muzes i ukrajinsky, jestli to zvladneš, ovšem moc inteligence tim nepředvedeš.Citace:
Původně odeslal Rainbow
SPIDER:
Neohanaj sa tu, prosim ta, inteligenciou.
To, co si tu doteraz stvaral ma od inteligencie hodne daleko :o
no to je přesně to že sis nepřečet VŠECHNY moje přízpěvky v Intel procesorech (jinam sem zatim nepsal krom toustovacího prkna) protože to bys pak nenapsat to co si teď napsal. A když už sme u to toho, co inteligentního, kromě toho že mně tu pronásleduješ jak smečka spů a nadáváš mi do nevim už čeho, stvořil doposud ty v tomhle foru ???Citace:
Původně odeslal PiT
A když už sme u toho tak já debil určitě nejsem protože debil je stupeň demence člověka kterej si sám nedojde pomalu ani na záchod a já si umim alespoň pustit internet a zaregistrovat se do fóra ;)
Neviem co vie robit debil ale existuje este aj imbecil a idio.t ;D
Viem ze si myslis ze si ten najinteligentnejsi na svete (alebo aspon tu na fore) ale poviem ti pravdu: NIE SI ;D
za sebou to jde myslim takhle, idiot, imbecil, debil a ten debil je nejtěžší případ demence a kde si čet že sem tu nejchytřejší ? ??? o tom nic nevim a kdyby si to někdo myslel tak mu to brát nebudu ovšem myslim že jsou tu jště mnohem větší chytráci než já, ale to už je teď jedno. O tom tohle forum neni ne.Citace:
Původně odeslal Rainbow
a hele toho i.dio.ta to vyfiltrovalo :)
Spravas sa tak.Citace:
Původně odeslal SPIDER
Jasne sme ti napr. aj v tomto topicu vyvratili tvoje tvrdenia a ty stale meles svoje...
Cekam v threadu P4 C1 Jadro OK tady koncim nebudu tu dela bordel.Citace:
Původně odeslal PiT
spider: to chce hlavně klid jelikož nemáš pravdu a nějaké důkazy :lol: prosimtě tady PiT a Rainbow jsou na tohle mistři otom bych s nimi vůbec nediskutoval navíc rainbow je v těchto featurech třída :wink:
2Spider: no možná už je na čase, aby si se začal vyjadřovat jako normální člověk. Každej tvůj příspěvek si v něčěm protiřečí a podle tvejch příspěvků jsem dospěl k názoru, že nikdo chytřejší než ty asi neexistuje (můj názor). Buď přispívej normálně a nebuď tak arogantní (a zkus zlepšit tu češtinu ;) ) a nebo si běž dělat zase tuny smajlíků do toust. prkna.
2spider: neni nahodou tvuj bracha nebo nekdo z rodiky ja8kl?? protoze psal taky takovy hovadiny.
mě se hrozně líbí jak to tu dopadne když někomu narazim na jeho tvrdý ego, jenže on se jednou najde někdo kdo je chtřejší. a ještě lepší je jak se tu všichni vychvalujete a tvrdíte jeden přez druhýho že nad vás neni a pak se dozvim že sem nejchtřejší, pak kdo si tady protiřečí co ;)Citace:
Původně odeslal Massaro
a kde sem napsal jakou hovadinu ??Citace:
Původně odeslal honzAK#
Spider ty uz prosim nic neres, a po nicem nepatrej, kdyby ego mohlo krystalovat tak je z tebe solny sloup. Na O/C resime otazky jine, nez mereni "kladelek" a "mozkovych zavitu".
Co se tyce hovadin - mluviti stribro,mlceti zlato aneb PRAVDA JE NAZOR VETSINY. END!
S pozdravem NAK
skoro vsude kde neco pises nebo jenom ty spamy treba tady http://www.overclocking.cz/4um/viewt...t=130&start=30Citace:
Původně odeslal SPIDER
Jak tak koukam tak se to tady pekne zvrhlo ;D ;D .
Pri procitani tech 5 stranek sem narazil asi jen na 6 prispevku, co se tykali problemu. Skoda ze jsem nebyl v nedeli online. Taky bych se zapojil do diskuze. PS: Ty odkazy jsou celkem zajimavy ;D
Ted se tu ale uz malokdo vyzna a tak jsem ten puvodni problem presunul jinam ( http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=587 ). Proto kdo chcete reagovat na puvodni problem, piste tam.
ježíš ja těch 5 stran přečet a z těch spiderovejch keců je mi blbě :lol:
Ty si to asi nepochopil. Mě vůbec nejde o nějaký masírování si vlastního ega. Já budu ten poslední kdo se bude tady něčím vytahovat. Jenom jsem ti slušně napsal, aby si se začal vyjadřovat jako normální člověk. Chci toho tolik? Např. celej tenhle thread si zkazil svýma příspěvkama, nemluvně o tvejch výkřikách do tmy jinde. Já ti neberu tvoje znalosti a zkušenosti, ale buď se s nima podělíš s ostatníma v nějaký rozumný formě, nebo si je nech radši pro sebe. ...a ve finále se divíš, kde si jako psal nějakou hovadinu.Citace:
Původně odeslal SPIDER
P.S. Už mě to hádání se nebaví, tak je to tady můj poslední příspěvek.
Skoda ze nie som moderator - bolo by to tu uz davno zamknute...
Ja by som si dal tu robotu a pekne po jednom cely flame zmazal...Citace:
Původně odeslal Rainbow
Alebo... pockaj... mazat netreba :) V tomto fore to ide vyriesit omnoho jednoduchsie, ked si moderator - staci naklikat ;D
Jak vidim je to tady tezka pohoda, ale nechcete se jit hadat nekam na CHAT
Dik :o :o :o :o :o