Alebo sa vratim ku grafike, ktora ma normalne drivery :roll:
BTW.: Teraz som skusal UT a tam to nerobi - mozno je bug v tych Tactical Ops :?
Printable View
Alebo sa vratim ku grafike, ktora ma normalne drivery :roll:
BTW.: Teraz som skusal UT a tam to nerobi - mozno je bug v tych Tactical Ops :?
Diskov mas dost, tak vyskusaj nahodit 2k or XP a napis, ci ti to pada aj tam... ???
XP v ziadnom pripade :!: Win2K som uz mal a nic tam nejde.
Co "nic" okrem zvukovice ??? ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Scanner, programy pre DOS, tlaciaren tlaci divne :roll:
Preco je niekdo tak bohaty, ze si moze dovolit kupovat lacne veci ??? :lol: (ze RB.. si to dakde pisal)
Konecne vydite aky su Ati driveri...s R250 series grafami. (R300 je natom uz podstatne lepsie)
btw.... to padanie UT je jasne prehrievanie grafi (zrejme pamete)
Inac uz sa vam dakedy podarilo odpalit 50% na grafe overclockom ??? mne hej na Sapphire 7500. Mala 5ns pamete, ktore som tlacil na 230mhz... ked som tu grafu predal kamosovy hned mu odyslo 32 s 64 ram.... ale v pohode to vyreklamoval na MX440 :lol:
Haluz...
Uz som to vyriesil - mal som poskodene subory s mapami a texturami (kopiroval som ich v DOS Navigatore a ten to obcas po*****).
Takze drivery su dobre, hlavne lepsie ako ma nVidia ;D (noflame)
Povedz tym 100vkam ludi, co v tejto sekcii s nimi maju problemi :wink:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Statisticky to pre ne nevyzera moc dobre :-(
2Semik: uz si s tim NVidiotismem trapny, kdyby sis koupil misto ManLI R8500 tehdy nejakou GF od ManLi tak bys tet mel v podpise R9500 a vesele by si nadaval na NVidia foru jake jsou NVidia grafiky shity :wink:Citace:
Původně odeslal Semik
ja se svym Radeonkem mam mene problemu nez z MSI GF2MX kterou sem mel pred tim, takze asi tak :-)
Ja jsem čerstvej ATInář a vůbec žadne problemy s ovladačema ??? Ale stejne budu muset naformatovat HDD, protoze winy jsou jeste nvidiacky. :lol:
No takze som to cele premeral. RGB signaly su OK, ale HSync a VSync na DVIcku su niekam zapojene, takze som to nechal tak. Odstranil som 6 kondenzatorov z filtra (cievky som nechal) a obraz uz ma ostrost podobnu ako na Rage128 - presne porovnat to neviem, ale uz vidiet, ze text je zlozeny z pixelov :-)
Citace:
Původně odeslal Miro2
Som mal aj Ati Sapphire hosanku :wink:
A ked niesi slepy vidis fakty. Mne je jedno co mam. Nabuduce to bude zas Ati a nerobim s toho vedu.
Ked ti vseco ficii super. Ale ked sa ja pozrem v tejto sekcii vidim ako vela ludi prosi o radu ako rozchodit tu ci onu hru (aplikaciu). Otvor svoje oci aj ty.
WOW.. Rainbow...som to uz vravel si sef ;D Teraz moze PiT zavidiet ze si prenho nezohnal :lol:
nikdy jsem s Atinou nemel problem ani s nv vse chodilo a chodi jak ma moc lidi jsem tu nepotkal co maj problem s urcitym programem u ATi jen s ovladacema ale kdyz se kouknes poradne tak vetsinou je to problem mezi zidli a klavesniciCitace:
Původně odeslal Semik
Neflamujte tu v mojom threade :!:
Mas pravdu... a v tom to je :wink: (Ati je moc specificka, ako znami Colin MR rally2 bug)
Aneb, přejme oběma výrobcům co nejlepší modely, protože jen konkurence snižuje ceny. ;D
Jasne to na tom tak zereme....inac by ani Rainbow nekupil svoju karticku s vypredaju tak lacno, ale zakesoval aspon o par stovak viac :wink:
mal som tu kartu je plne 128 bit ziadna 64bitova zbernicaCitace:
Původně odeslal Rainbow
ja mam oci otevrene a vidim ze pomer prispevku v dane sekci je dan poctem osob vlastnici dany vyrobek :-)Citace:
Původně odeslal Semik
neni to tak davno co byla NVidia sekce 2x vetsi nez ATi a taky se tam probiraly spousty problemu z NV kartami
Naprosto souhlasim z Aradanem tak prejme vse nejlepsi ATi i NVidii at se hezky predhaneji, my koncovi uzivatele z toho muzeme mit jenom prospech ;D
Tak co Rainbow,ako si spokojny???
Vyzera to tak ze taku istu tu mam nastole...takze rozmyslam...
Vykon nie je zly - s obrazom je to uz horsie :roll:
je horsi ako na starej atine co si mal??
Da sa stym nieco robit??
Poznam to na shitackom Compaq 17" S720 ???
Rage128 ma obraz porovnatelny s Matroxom, toto ma horsi. Na tom Compaqu to mozno nebude vidiet :lol: Vyskusaj a uvidis.
pozor,mam 3dfx original a ta ma tiez obraz ako matrox!!! A bol vidiet rozdiel,ked som tam mal MSI GF4MX 440...Citace:
Původně odeslal Rainbow
tak preto sa pytam na obraz toho radka...uz ten kabel co je medzi konektorom a pcb je zujimavy...
Ake driveri si skusal?
Myslim, ze obraz je debilny hlavne kvoli tomu kablu. Prerobit to tak, aby bol analogovy signal na DVIcku, sa mi prvykrat nepodarilo, druhy pokus som uz nerobil (asi by to chcelo preskrabnut par spojov, ale to sa mi velmi nechce). Dal som prec 6 kondenzatorov z filtra - obraz to zlepsilo, este by som mal dat prec cievky.
Skusal som Catalysty 3.4 a 3.5 (od vcera ;D )
BTW.: Take hrozne ako nVidia to nie je ;D