protoze ten odkaz je tam 2x za sebou :)
tenhle bezi
http://www.hardware-mag.de/artikel/b...2001se_big.jpg
Printable View
protoze ten odkaz je tam 2x za sebou :)
tenhle bezi
http://www.hardware-mag.de/artikel/b...2001se_big.jpg
2 Timelord
Vecra som to kopol na disketu ale zabudol som to doma.Takze zajtra ti to poslem na maila.
P.S. Ale to NPRO mas aj tak spravené na Procko.
to sa neda, keby som ho mal spravene na pro tak by som dostal z pamati najmenej 370MHzCitace:
Původně odeslal NOD
Ale ja som myslel na 9500Pro +taktnutie=vykon okolo9700
ani taktovanim nenahradis 256bit membus.Citace:
Původně odeslal NOD
No pockaj ja som myslel ze ty mas tu 9500 s ramkami do L a ta ma 256bit bus.Citace:
Původně odeslal TimeLord
dobre si myslel ale asi v tom mas hokej ked do toho pleties R9500Pro, ja z mojej ziadnym sposobom nespravim R9500Pro, jedine R9700 non proCitace:
Původně odeslal NOD
Tak teraz uz mam. :lol:
těch 5945 budů v 3dmark03 je trochu blbost ne???Citace:
Původně odeslal TimeLord
Můj kámoš ma Athlon XP 2500@3000,Hercules Radeon 9700 PRO a 2x256 MB DDR OCZ a má 5200 bodů.
TO NOD:kolik máš prosimtě v 3D mark 2001 SE ???nemohl bys to testnout docela by mě to zajímalo.Chci si tu grafiku taky koupit!!
Mohol len ta svina mi neche ist.Potrebujem neaky link aby som stiahol upgrade a potom ti to nahodim. :wink:
ja si toho všiml ale aš offline - a nebudu muj dialup trapit ;DCitace:
Původně odeslal romanow
Skoda ze neudelali R9600PRO s 8mi pipelajnama. To by pak asi nebylo co resit co? 0,13m nikdy neni na skodu 8-)
preco myslis ? :-)Citace:
Původně odeslal Fleak
http://service.futuremark.com/compare?2k3=992354
je to sice na lepsom procesore ale s P4 1.8 som mal to co mam v podpise 5537 bodov :smoke:
ale urobili, len sa to vola R9800 hehe.Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Ten tvuj podpis je zavadejici. Prece jen PIV 3Ghz, 1GB ram a MODNUTY R9500@R9700 to uz je docela jine kafe,nez to co mas v podpise :oops:Citace:
Původně odeslal TimeLord
tiez by som povedalCitace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
ja som s tej svojej karticky vyzdimal v 3Dmarku03 sotva 4200 bodikov na tom co mam v podpise. nemam nainstalovany SP1 a drivery mam catalysty 3.5 moze to mat vplyv na vykon? tych 5900 bodov je nejaka haluz podla mna, ved nataktovanim mojho cpu,ram,fsb som ziskal nejakych 1000 bodov.
ja si myslim, ze cca 5900b je s imelordovou kartou naprosto realnych... je to zhruba vykon 9700 lehce pretaktovane.
to ze nekdo s drazsim a oficialne vykonnejsim hardwarem ma horsi vysledky muze mit v pricinu ve spatnym odladenim biosu, atd...
co je tohle za píčovina_?547mhz jadro????? a cim to chladil?.Citace:
Původně odeslal user
kdyz ja muzu provozovat 0,18mikronu jadro na 424, proc by neslo 0,13 jadro na 547MHz... ???
ja som dal svoju kartu na max 520 a s teplotou som problemy nemal ani s original chladicom. viac som neskusal nakolko tu kartu nechcem trapit dokial nebudem mat dobre chladenie ale podla vsetkeho tie cipi bezia v pohode na vysokych freq.
nechcem rypat ale co chces od AMD ? :-))Citace:
Původně odeslal user
chcem od neho presne to co mi dal, slusny vykon za malo penaziCitace:
Původně odeslal TimeLord