No animovany moze byt len GIF. Asi to nejde preto, ze je to tak nastavene.
Printable View
No animovany moze byt len GIF. Asi to nejde preto, ze je to tak nastavene.
Asi to je tim, ze na to nemas prava ;) Ted je tato funkce vypla, prozatim animovane obrazky muzou uploadovat jen clenove moderatorske grupy ... ale toto neni konecne reseni, je zde jeste hodne veci nastavit, a avatari jsou jiste na konci prioritni fornty.Citace:
Původně odeslal bitmap
Nevim, kdyz jeden cas se tady testovalo VB tak se mi to docela libilo. Tedka pocase nevim proc. Pockam na novy skin, mozna to bude lepsi.
Kdyz jsem tady byl cca kolem poledne tak jsem videl sekci Bazar, Mimo misu a tedka ty sekce nevidim. Docela by me zajimalo kam zmily.
2hYpn0: to bude tim, ze se postupne upravuji pravidla pro viditelnost. prave u Tebe se musim zeptat, jak to, ze mas tak nizkou karmu.
jinak nove bude viditelnost bazaru zavisla na case ( predpokladame mesic ) od registrace, poctu prispevku ( zatim se nevi jiste kolik ) a samozrejme karme.
Super, to jsem rad, snad to tam bude, nejak jsem si zvykl na to ze kdyz dojedu na konec tak se vratim o uroven vyse apod.Citace:
Původně odeslal Maxik
rozhodne jsem taky pro textovy skin
joke:(jinak bych byl rad kdybyste prestali pouzivat zkratku VB, je to z nekolika duvodu at jiz politickych ci osobnich)
Ted jsem na to prisel, me se reaktivoval ucet. menil jsem emailovou adresuCitace:
Původně odeslal mISHA
POZOR POZOR POZOR PROSIM PRECTETE SI TENTO PRISPEVEK
- v brzke dobe dostanete reaktivacni email, tak si prosim vsichni zkontrolujte funkcnost svych emailovych adres ( jeste na to budete upozorneni ).
- zkontrolujte a opravte si sve podpisy dle pravidel. pote si je prosim zazalohujte. nejspise dojde kvuli prechodu k vymazu vsech podpisu!
Uživatel [jmeno_uzivatele] překročil maximální počet uložených soukromých zpráv a nemůže přijmout žádné další dokud nějaké neodstraní.
Ehm...no, nešlo by to nějak změnit?
2Crusheer: ano slo. dotycny si musi vymazat svou schranku.
2mISHA: Ano, ale on se o tom dozví, že mu chtěl někdo napsat?
2Crusheer: dozvi. prijde mu info o tom, ze dotycny uzivatel mu chtel poslat sz, ale nemohl z duvodu plnosti schranky.
Predmet: Prilis mnoho soukromych zprav na OverClocking Guru 4um
Text: Dobrý den xxxxx,
Uživatel yyyyy se pokusil vám zaslat soukromou zprávu, ale vaše schránka soukromých zpráv na fóru OverClocking Guru 4um je již plná. Pokud chcete dostávat další soukromé zprávy, je třeba nekteré z nich smazat. Pokud to chcete udělat, navštivte prosím následující stránku:
http://4um.ocguru.cz/private.php
S pozdravem,
vaše fórum OverClocking Guru 4um
EDIT: ale je to v reseni. nejlepsi by bylo, kdyby se o to uzivatele nemuseli starat.
jako že by se jim to mazalo automaticky? to neni moc eticky...
jinak mate asi pravdu. 150 zprav musi stacit :-)
Jak komu, tohle mi uprimne taky vadi...Citace:
Původně odeslal Crusheer
Ja jsem na tom ted takhle -Nesnasim mazani mailu/PM/history.Kód:Přijaté obsahuje 150 zpráv.
Máte uloženo 546 zpráv, povolené maximum je 150.
To abych to zacal hazet nekam na disk koukam.
Jo jinak - nevim zda je to zrovna vhodne zde, nehlede na to, ze asi chci kravinu, ale neslo by prohodit tlacidla Nahledu prispevku a Odeslani jak jsme (jsem) na to zvykli ?
Diky
no co ti brani, vsak Vbul to umi vse exportovat a pak muzes celou PM schranku smazatCitace:
Původně odeslal Dawe
To je na skinu, takze cekej na novy, a snad to bude opacne(me to taky vadi)Citace:
Původně odeslal Dawe
http://4um.ocguru.cz/images/reputati...on_highpos.gifhttp://4um.ocguru.cz/images/reputati...on_highpos.gifhttp://4um.ocguru.cz/images/reputati...on_highpos.gifhttp://4um.ocguru.cz/images/reputati...on_highpos.gif
Kdyz se na to najede mysi tak se ukaze komentar, ktery je anglicky, ne ze by mi to nejak vadilo, ale je to jenom takovy detail
(na tom testovacim ktere bylo predtim to prelozene bylo)
Gratuluji k vB a dovolte takovou malou otázečku, pánové... je ve vB ekvivalent phpBB funkce "zobrazit vaše příspěvky"? Nějak jsem to nenašel, samozřejmě, že by to asi šlo přes vyhledání příspěvků přes "hledat" a vyplnění svého username, případně by to šlo přes "sledování" témat, ale je tu něco jako v phpBB, že člověk vidí, co nového je v threadech, kam přispíval/které založil?
Ehmm, top zde bylo uz psano ... procitaj si thready ohledne ted noveho vb
viz http://4um.ocguru.cz/showpost.php?p=533582&postcount=17
jinde bylo i receno, ze se v ramci prevodu neprevede k tobe udaje ohledne topicu, kde si prispival ... takze az zacnes prispivat, uvidis toto v uzivatelskem panelu
Jo díky, já jsem koukal do různejch threadů, ale v threadu o skinech mě to nenapadlo hledat, no :)
Jinak co se týče převodu topiců neva, kšefty jsem stihl pouzavírat ještě na phpBB a nic dalšího zas tak akutně nehoří. Dík za odpověď :wink:
Nový systém fóra? Grafický šok! Najetí systému bez informace ve Zprávách od Administrátorů spolu s odkazy na FAQ, návod k použití nebo tak něco? Pohrdání uživateli. Kritika diskutujících, že kdesi cosi nečetli? Samolibost a povýšenost. Není to zbytečné? Orientace v novém prostoru? Slabá. To jsme to dopracovali. Což takhle nějaký thread do FAQ co se to tady děje?
Doufam ze jsem to nekde neprehlidl, faq i asi deset ruznych topicu kazdej ubranej do offtopicu jsem sice projel, ale nenasel..
Jak se podivam na mou karmu, kdo me a jak hodnotil? Jak se podivam na karmy ostatnich konkretneji? Na karmy postu?
(dal bych to do topicu o karme ale je closed)
Ehmm, pokud si pamatuju, po dobu vypadku (cca pred mesicem) se jelo na vB s tim, ze se blizi prechod. Jelo to minimalne tyden, tudiz vetsine aktivnich uzivatelu muselo byt jasne, ze se na vB prejde. Jak to ovladat je ve FAQ a nemyslim ze je to az tak slozite.
To ze nebylo zadne info predem je dano predevsim tim, ze prechod je zavisly na volnem case lidi a vetsina z nas proste nevi tyden nebo 14dnu dopredu zda bude mit cas to delat.
Spousta veci se neda odladit jinak nez za provozu, vB jsme testovali cca 1/2 roku, mezi tim probihal preklad, ale jsou proste veci, ktere se pri 10ti uzivatelich neprojevi.
Hodnoceni, jak uz bylo receno je UMYSLNE anonymni aby nedochazelo k pomstam a pod. Zbytek je zavisly na nastaveni a resi se to.Citace:
Původně odeslal Commander
Harry, vcera(teda dnes rano) uz jsem ten clanek sepsal. Ted se jen ceka az to ostatni trosku zkritizujou a hodi nejake pripominky. Dnes max. zitra bude vystaveny. Ten miniclanek vyjde spolu i s oficialnim prohlasenim. Omlouvame se za zpozdeni, ale lepe pozde nez nikdy :)
No ono hlavne musis nejake hodnoceni mit, aby se ti to zobrazilo a potom to je v Control panel. Jak nemas hodnoceni, tak tam ten panel vubec neni.Citace:
Původně odeslal Commander
Jak nastavim pocet topicu pri vyhledavani? Byl jsem zvyklej na 50 a ted je to po 25, takze se mi vzdy zda ze toho tady pribylo moc :) a vubec no.. co jsem koukal tak se da nastavit pocet prispevku, coz je mi prd platne. Driv bylo kolik na stranku, kdyz uz jsme tu toho? :)
btw: uz tomu celemu zacinam prichazet na kloub, hehe :)
EDIT a jeste jedna vec, co je to Super moderator narozdil od normal Moderatora? Tento titul ma treba Rainbow