Původně odeslal Pocket
Carlosi, kdyz to tak ctu, tak si asi nikdy nefotil plochodrazne motorky. Ja zkousel vse vyse uvedene, ale plochodrazne motorky pro me byl nejvetsi boj.
Jen si pamatuju, ja houfy novinaru byli na 2 metrech ctverecnich (prostor asi 50metru vyhrazen pro PRESS) a obaleny fotaky igelitama a ja tam chodil a tukal si na celo, proc se tam tak mackaj, kdyz je vsude tolik mista, vyhlidl jsem si nejlepsi stanoviste (nikdo 20 metru kolem me nestal).
Byl prvni rozjezd, nastaveny velke ISO, priorita clony, sekvencni foceni a continual focus. Prvni rozjezd a ja si liboval dobry zaber az do doby, kdy se prohnali zatackou kolem me a najednou se preze me vrhla dvoumetrova vlna prachu a kameni, zalehl jsem fotak a vsechno jsem slizl. Pak jsem pochopil, proc stoji zrovna tam a proc se po prujezdu zatackou schovavaji pod mantinel.
Chci rict, ze tyhle plochodrazny motorky jsou rychly jak svine, prach, kameny a 0.5 vteriny z celeho kola, kdy se daji cvaknout, pak musis hned zalehnout. Prisel jsem totalne spinavej a fotak cistil tyden.
Zkus si tohle a pak uvidis, ze vse ostatni je prochazka ruzovym parkem..
foto pekne