Hmm tak vsechny kondiky mam fialovy, jen ty 2 v pravem dolni rohu jsou svetle modre... Chjo, jestli to zase zacne blbnout....:confused:Citace:
Původně odeslal tnema
Printable View
Hmm tak vsechny kondiky mam fialovy, jen ty 2 v pravem dolni rohu jsou svetle modre... Chjo, jestli to zase zacne blbnout....:confused:Citace:
Původně odeslal tnema
Patlat to budu přes izolepu kterou pak odlepím a koktakty očistím líhem,Citace:
Původně odeslal Darth Maul
to spojení tužkou jsem viděl, ale nějak si nedovedu předtavit to spojovat tužkou
Já Tě asi pořád nechápu - prostě jsem strčil pentelku do mezery mezi 3. a 4. nožičkou toho švába (sotva se vešla tuha) a parkrát jsem s ní zatočil (jako bych s ní vrtal), čímž došlo k požadovanému spojení a do GPU jde 1,4V... celé záležitost cca. na 5 sekund...Citace:
Původně odeslal tnema
Aha ... tak už nákou představu mám, a jakou zhruba sílu bo mírný tlak vyvinout ?
A jak pak s uvedením do původního stavu - ty piny pak jde očistit taky líhem nebo jak, třeba kvůli reklamaci
Já ten lak mám stejně už koupenej, takže v mém případě už nad ničím jiným neuvažuju.
Ale kdeže hrubá síla - lehké otáčení jako v ořezávátku stačí na vytvoření dostatečně vodivého spoje... očištění IMHO v klidu nějakým krtáčkem... ;)Citace:
Původně odeslal tnema
Kvalitní elektrovodivý lak je byz pochyb lepší, poskytuje dlouhodobě stabilní elektrický kontakt a v případě potřeby se dá bez problému setřít lihem. Kdežto tuha je kapitola sama pro sebe, funguje (většinou bez problému), ale kdykoli muže přestat fugnovat, jak se to ostatně občas někomu stává, stačí si pročíst zaharniční fora. Prostě to není kvalitní a stabilní vodič. Rozhodnutí je na každém, jakou cestu zvolí. je to i otázka ceny, dobrej el.lak stojí cca 150+ kč, tuha nepochybně méně :)
Jen ukazka 7900GT na ruznych sestavach
570/1600
FEAR vse max, SS on, 4xAA 16xaniso, 1280*960
Opteron 144 2,62 // celeron 330 2,66
2*512 292mhz // 1*512 133mhz
dfi ultra-d // msi combo i915P
FPS 32-64-140 // 13-37-118
__% 0-17- 83 // 28-28- 44
Jedna raritka od Galaxy.
Dual 7900GT na jednom PCB se zvysenymi frekvencemi, s 2x512MB DDR3 na 1520MHz a dozivotni zarukou.
Recenze tohoto kousku se objevila na Guru3D
http://img134.imageshack.us/img134/1...ageviewks0.jpg