Kolik mate s Radkem 9500Pro???
Ja mam 3300. Sedi ty body?
Nejak se mi ten Radek nepozdava.
Printable View
Kolik mate s Radkem 9500Pro???
Ja mam 3300. Sedi ty body?
Nejak se mi ten Radek nepozdava.
A kolko markov by sa ti pozdavalo ? :-)Citace:
Původně odeslal Brutus
S body jsem spokojen. Ostatne jsem cekal podobne score :wink:Citace:
Původně odeslal TimeLord
Ale uz delsi dobu resim problemy Radkem nejak se mi nezda jeho vykon na to, ze je Pro.
Tak jsem chtel vedet kolik to dela ostatnim at uz mam klid.
Zaregistruj sa na futuremarku, uploadni svoje vysledky a mozes si potom porovnat.Citace:
Původně odeslal Brutus
To s radeonom 9500pro sa neda tak celkom zistit, nakolko v result browseri na porovnanie je vyber karty 9500\9700series ati radeon , co nieje vyber nazvu karty v porovnacich tabulkach aky by potreboval na porovnanie vykonu 9500pro, lebo su tam zahrnute vsetky radeon 9500,9500pro,9700,9700pro, a potom vidi iba vysledne frekvencie, iba ak by pracne nasiel vysledky s popisom ze sa jedna o radeon 9500pro, tak uz hej ;D
Tak potom to porovnaj s mojim radeonom a zistis ze vysledok zodpoveda tvojmu PRO :-)Citace:
Původně odeslal MK2
Si pis ze souhlas! Mno, takze veskery muj volny cas az do Lan Party je timto naplanovan ;)Citace:
Původně odeslal Rabban
uz se tesim na panaky, neboj, ja taky trochu trenuju stabilne, vcera sem si dal hodinku ;D
jinak k vysledkum k 3Dmarku:
vcera sem presplhal 3000 o dvacet bodiku, karta R9500 nonPRO 64MB dneska zkusim vic-chci dat GPU na 430MHz a zkusit konecne mod na PRO
1109ale cekal o par bodiku vic, kdyz mam 128 MB a ono nic.
Klid, uz o tom nepochybuj,Citace:
Původně odeslal Brutus
mam 3439, http://service.futuremark.com/compare?2k3=265684
mam podobnej system jako ty, s SDR pametma jsme mel priblizne o 50 bodu min
je to vykonem proste mezi 9500 NP a 9700, tedy presne tam kde to ma byt
Co se ti na tom vykonu nezda, nebezi ti neco? Ja si nestezuju, na 9700 bych potreboval lepci procesor aby to melo smysl, 9500Pro je pro Athlon XP kolem PR2000 rekl bych odpovidajici karta.
907 na sestavě viz dole - nepřetaktovaná
Moje skóre je 4937 3DMarks. Ovladače Catalyst 3.1 nastaveny na HighQuality.
Na sestavě: Tuleň 1.6GHz, 512MB RAM, GF3Ti (220/460)
Det. 42.01 - 978
Det. 42.68 - 1049
Celkem solidni, jeden z nejlepsich jaky sem videl.Citace:
Původně odeslal Cartman
Ja bych dal max 1500, takze si raci nechcu kazit naladu a neinstaluju to.
ja mel kolem 1700 point s 41.03 az dam 42.xx tak dam doufam 2000 ;D
1365 :? det 42.01+DX9, procak 12x167, grafika na defaultu(250,514) ;D
do toho radsi nejdu ... to neni pro me ... karta by treba neco zvladla ,ale pouze s lepsi procakem a deskou ... jinak se muzu jit ....... ehm :-( :oops:
tak mozna nejlepsi vysledek s Radeonem 9500non PRO 64MB:
3442bodu
akorat me stve, ze nejde modnout aspon na 9500PRO-ma blby pipeliny
Chcelo by to viac stavy pre GPU. Nevies ako ?Citace:
Původně odeslal Rabban
to bych taky docela rad zjistil, pak by tu svoji sunku vystavil, co to da ;)
jenze neumim anglicky, takze s hledanim mam docela problem...
Mam schemu a navod (v anglictine sice ale ziadny problem :-) ) len sa nevyznam moc dobre v elektrike, ak by si zas ty s tym nemal problem tak mozeme hodit rec.Citace:
Původně odeslal Rabban
Hod na ten clanek odkaz. Pls.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Spravil som na to novy thread, nepatri to sem.Citace:
Původně odeslal Brutus
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?p=150077
Score: 1605 na sestavě dole
Tak co,nemate nekdo verzi PRO?
Ja mam.. dokonca dvojprocesorove pentium PRO. a inac aj softR9700 PROCitace:
Původně odeslal nex
a este kopec dalsich PRO veci a urcite kopec ludi tu tiez :-)
Co je to DC ???
1150
Bud Domain Controler aleb jednosmerny prud, vyber si :-)Citace:
Původně odeslal Triplex_six
1139 s default ovladacema xp
po nainstalovani catalystu 3.1 929
to me fakt nenapadlo ze tenhle 3dmark se nebrani vsync...
tohle je jeste celkem peknej vysledek ne ? 8-)Citace:
Původně odeslal Xeus
No je to tak ako skoruju gf4ti, teda podla mna dost ... o nicom, ja mam teda looserskych 1852 ako rekord zatial, aj to s detonatormi shitovymi teda 42.68 s ciernym pasom cez obraz v testoch niekde, a s detonatormi ok 42.86 to robi 1836bodov, co je vlastne v pohode na gf4ti, ale inak je to des. Najlepsie je mat na to aspon 9500 radeon :D
NE 3.06 ghz a gf4ti -- 1780 bodu je pekny mlikoCitace:
Původně odeslal Zdi
ja mam 1868 bodu a to mam skoro o jeden ghz min cpu ;D
> Voky, a pravdu povediac mas nadupanejsiu masinu podstatne jako ja, a 3dmark 2003 ta presvedcuje ze len o 1-2 percenta, je to benchmark buducnosti :? :lol:
Voky: ale tenhle mark je dosti zavislej na grafarne a jejim taktu. CPU uz tady nehraje takovou roli jako v 2k1 :-)
...a pokad nemas DX9+ kartu tak to nema ani cenu testovat ;D :wink:Citace:
Původně odeslal Tom
3927
koukni co ma za grafiku a pak neco povidejCitace:
Původně odeslal Tom
ten otes je delanej na overclocking zakladní takt ma 250 / 5xx a to chlazeni je tam brutalni
Voky: O tomhle jsem se zminil jen kvuli tomu ze si psal ze mas skoro o 1GHz pomalejsi CPUcko :roll:, vubec jsem nekoukal co ma za grafarnu. A kdyz uz jsme u toho tak se ho rovnou muzes zeptat jak ji ma taktlou, a urcite min jak ty jelikoz ma min bodiku :)
Predtim nez sem si ji koupil tak sem se dival na hodne na netu, kde ji meli skoro vsude na 305/610, no jo ale to meli stesti ze koupili takovou skvelou kartu. Jenze ta moje uz nejde pres 285/572, kdyz dam pc na balkon ve vrazivem pocasi - 5C tak max na 290/580. Proto rikam ze je to šit.
ps: na 3dmark03 zalezi hlavne na karte nez na cpu
vcera 1038 ..
ja te taky drtim i v 2k1se ;DCitace:
Původně odeslal Xeus
takze s tim tvym kompem neco bude ze by i****l ? ;D
Voky: :roll: jenze takt jeho grafiky je uplne jinde nez tvuj a o fsb nemluve to dela v 3Dmarku 2k1 hafo bodu navic, ze? Rozhodne se timhle nezastavam INTELu(PIV), todle je fakt ;D, tak uz se prestan vytahovat, nebo budes mit za chvili pres dva metry(ber to v klidu) :-)
kdybys byl v praze tak by to bylo dobry, zajdes treba ke me ja ti pujcim desku + pros, a ty me grafarnu + wc, pak je o cem mluvitCitace:
Původně odeslal Voky
a kdybys s moji kartou me prekonal
:arrow: tak pak si rikej co chces :!:
1183 marku.
AMD TB 1400@1540MHz
ATI Radeon 8500 bba 275/275@290/290
384MB SDRAM
kdyby byli v p...i atd ......Citace:
Původně odeslal Xeus
co mas to mas a nerikej kdybch ja mel to a ty zas todle ...
proste sem pred tebou ale zas me to stalo vic penez(grafika) :!:
10
a na cem si to testoval? nerikej ze na ty tnt2, tam to ani nezapnes...Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Nehanbi sa a dvihni to :-)Citace:
Původně odeslal Arny
PIV sa vobec netreba zastavat :-)Citace:
Původně odeslal Tom
no jo, ale v novem 3Dmarku nema CPU vliv, at je to PIVo nebo becher...teda athlon
A to bude aj dost podobne s hrami, ze aj tam to postupne bude menej o CPU??? teda vzdy je to o grafke velmi, ale spravy dost doteraz co som videl aj CPU, zeby sa slo uz od tychto casov inak , grafka vymakne, a cpu dorobi svoju cast prace???
tak to bude mozno casom stacit kupit nejake to Ati s R400 alebo 500 chipom a to bude taky fukot ze dovidenia ;D
Citace:
Původně odeslal LookAS
na gf2 MX
na rive jsem to ani nezpustil
Tak sem to testnul a vyhodilo to 123 bodů 8-) .
Kdo bude mít míň na GF2 ;D
Nezabudaj ze v hrach sa robia aj dalsie vypocty tych veci co nie su vykreslovane na obrazovke (AI atd.) A nie je zas az tak celkom pravda ze nezalezi na CPU, pretoze ked som robil test na default 1.8GHz tak som sa nedostal cez 5000 bodov.Citace:
Původně odeslal MK2
1188. Celkem pekny cislo :-)
Toto uz urcite isto viete, ale druhy a treti test marku2003 pouzivaju pixel shadery 1.4 a tie vedia radeony 8500 a vyssie, gf4ti aj ked je vykonnejsia karta vie len pixel shadery 1.3 tak aj take ti4600 potom sa da porovnavat v tomto teste s radeon 8500, ale v skutocnych hrach aj v buducnosti tomu tak nebude, nakolko bude optimalizacia zavisla od nastavenia hardweru, vizualny rozdiel medzi 1.3 a 1.4 nieje.
Futuremark sa vysral na Nvidia gf3ti, gf4ti, a preto to v teste vyzera ze to nevladzu, hovbajz je tomu tak, ten ich kod vdaka vyzadovaniu pixel shaderov 1.4 serie na 1.3 shadery, takze sa to cele tvary akoby ta pixel shader jednotka na gf4ti ani tam nemusela byt v softwari to ide rovnako a niekde aj rychlejsie na mojom procaku, takze tento test z vysoka mozno ...
Vsetky hry co pridu budu vyuzivat pixel shadery 1.3 budu pre ne optimalizovane, zaroven optimalizovane na 1.4 a 2.0 potom , atd. , to znamena ze budu robit na takom hardweri aky je v pocitaci maximum a podporovat jeho instrukcie, tento 3dmark2003 podporuje akurat hovno , teda neobjektivitu to je jasne. Od gf fx to uz bude jedno tie zvladaju aj 2.0 + shadery, takze tam je to porovnanie realne. Je to dost sposte od futuremarku, ked si zoberieme fakt ze gf3 bola prva karta ktora ukazovala svetu ako vyzera pixel shading v akcii, tak oni sa na to teraz vyvrbili ... vys.ali
O tomto teste nechcem pocut viac, je to kripel :?
:-)Citace:
Původně odeslal MK2
A koli gF MX ich budu dokonca vyrabat aj uplne bez PixelShaderov optimalizovane kedze toho hnoja je na svete asi najviac, vsak ? :-)
Pod tohle se podepíšu. Napsal jsi to krásně, líp bych to nesved. Je to nedodělek. Naprosto nereálný benchmark, který má se soušasnými hrami společné jen jedno - zobrazuje ten hnůj monitor či jiné zobrazovací zařízení. ;DCitace:
Původně odeslal MK2
Co ine sa dalo od teba cakat ? :-) Je vam treba nakreslit ze je to futuremark for UPCOMING graphics techniques and technologies ??Citace:
Původně odeslal Halen
Asi tazko by sa nove karty testovali na 3DMark2001 ktory robi stare techniky tak tu prestante vyplakavat, jednoducho novy 3DMark nie je smerovany na vas ale preto ho nemusite zatracovat.
S tymto suhlas na 100% mas pravdu ;D
nove technologie, prevalcuju aj trosku starsie, a ked sa jedna o nove benchmarky to plati dvojnasobne, ale co som cital jedine co mi moze chybat v 3dmark2003 je vidiet test Mother Nature, ze je to pecka. Podla obrazkov este ked sa to aj hybe, tak Wow. Vyuziva to 128bitove efekty a tak to aj vyzera, brutal total, take ked tie hry pridu tak sa budem tesit jak maly chlapec, ale vtedy ani upgrade na dobru grafu s dx9 nebude az taky problem ;D
Hry by mali robit, a dufam tomu tak bude, ze vyuziju maximum s kazdeho hardwaru, da to vela prace pre programatorov, ale vysledny efekt je na nezaplatenie, myslim si keby taky test mother nature, nabehol s 32bitovymi efektami, a pixel shaderami 1.3 vertexy neviem kolka verzia je u mna ale 2jednotky vertexov ma gf4ti, tak by aspon tie modely vyzerali uplne v pohode, aj by sa to hybat mohlo na 25fps keby sa optimalizoval software, a ludia by sa tesili ze si pozru nieco pekne, skoda :?
Tak tady jsou dalsi vysledky :
1700+ @ 1800+ - 140FSB
Radeon 8500 series 64MB 3,3ns 275/275 @ 290/292
256MB 133MHz
1084 bodu
a kamarad :
P4 2000@2,26
GF4 TI 4200 128MB ted nevim ais 567/317
256 DDR 333 KINGMAX
1238 bodu
na sestva viz podpis 1117 B s Det. 41.09
Na mojej zostave 1065b. :?
Tak jsem to jen tak z p**ele zkoušel a na mé sestavě viz dole při default nastavení : 804 b. - což se mi nezdá jako špatnej výsledek.
Moje dojmy : 1. Game test - z FPS mi docela spadla čelist, řikal jsem si, to je ten 3D Mark nějakej slabej nebo muj Radeon tak dobrej, 2 a 3 Game test už mě vyved z omylu, tam jsem měl tak 1-5 fps :?
Ja som dostal na athlone 1700+, 195 FSb s Radeonom 9700@pro 4500
Novy Catalysty 3.2 s modifikovanym ati2mtag.sys a GPU na 358MHz - narust o 205 bodu na 5182
http://service.futuremark.com/compare?2k3=426320
Uz sa tesim na moj mark, este cakam kym spravia patch na R9500>R9800 :-)Citace:
Původně odeslal Mymak
<EDIT>
Uz necakam, idem si to spravit sam, startujem hexaedit :-)
a kua, uz to tu ma 19 stran ;D , ani nevim ci som sem uz prispel, ale ak nie tak tu to mate:
cca 1245 3Dk03 bodikov na zostave nizsie (akurat grafarna isla tusim na 291/291) ...
1584 :-( .
Unreal2 ma lepsiu grafiku a ide 30 fps a nie 3.0 fps
1608
Narust o 15% po nainstalovani novych catalystu 3_2
A je videt ze cely test jde plynulejc.
Zizi
koukam ze s 4200 na me nikdo nema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
tak to poladte at muzu snazit :o
No tak se podel jak se ta modifikace dela :wink: Ale asi bude oficialne v Catalyst 3.3 :-)Citace:
Původně odeslal Mymak
ja mam 1350
Mrkni sem: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=14933Citace:
Původně odeslal Fila
Teraz mam okolo 3150. Skoda, ze mi vobec nejde prerobit Radeon na Pro, alebo 9700. Co uz.
ja mam na mojej zostave s detonatormi:
41.09 1630
43.00 1760 - ale v prvom teste chyba kopu efektou
ach jo, takze vysledky s ovladacmi 43.00 su uplne irelevantne... ZASE si nVidia pomaha podvodom :evil: 8-) ...Citace:
Původně odeslal Luko
Akym podvodom ? Vsak ked optimalizujes drivery tak to neni podvod.. zalezi na tebe ci budes nahanat framy alebo kvalitu.Citace:
Původně odeslal Marcelino
:eek: :-o :roll: ...no nehnevaj sa, ale ak je ovladac "optimalizovany", na dosiahnutie vysokej FPS , tak, ze niektore veci proste nezobrazi !!!! , tak to je rozhodne PODVOD !!!! :evil: :roll: , to uz mozu rovno prepnut na 320x200 monochromaticky a budu mat "optimalizovany" ovladac na "vykon" a uzivatelia budu jasat , jake maju u nVidie skvele odladene ovladace na vykon - no to snad nie,... :roll:Citace:
Původně odeslal TimeLord
Vsak mozu jasat :-) Ja som pisal ze ked chcu vykon namiesto kvality mozu pouzit tie 'optimalizovane' ..
:oops: a tak, som ta spatne pochopil... :oops: , resp. nepochopil... ;DCitace:
Původně odeslal TimeLord
...akurat su potom tie dosiahnute body "trosku" :roll: neporovnatelne :evil: :roll: ???
ten narast o 100 bodov im tak aj pomoze..Citace:
Původně odeslal Marcelino
250/513 default - 1350
No s tymi detonatormi je to pekne na prd , ja som si ich dal hlavne kvoli SC a Freelancerovi lebo mi tam blbli textury aspon ze pomohli, 3Dmark 03 mam uplne v *** keby som mal prachy tak kupujem jednoznacne ATI
Tak muj OEM Radeon 9700@369/303 dava 4957 3DMarks. Vic uz znej asi nedostanu... Ty Infeony 3,3ns co tam sou proste bez artefaktu vic jak 303 nejedou...... a s GPU na 370 budu taky nadoraz :?
tak jsem to konecne testnul a mam 1677
Citace:
Původně odeslal Voky
Ja som dal na procesore, ktory som kvoli slabemu chladicu znizil na 165fsb x13 pri voltazi 1,65, a na grafe na 314\600 > 1868 bodov, presne na vlas rovnako ako mas ty. Keby hodim nove detonatory a poladim chladenie budem menit tak tych 2000 o nejaky bodik preleziem, pust sa do toho, som zvedavy ci to zmakneme ;D
http://service.futuremark.com/servle...ojectId=514408
3668 bodu s Sapphire R9700 @ 315;310 a duronem 750 :roll: Kartu teprv zahrivam, ale vypada slibne....
Co to u toho mas za proc??To mas horsi nez ja,ja mel GF4Ti a Durona 1100.Ale tady v tom testu budes mit 3x tolik co ja ted,no :roll: ;DCitace:
Původně odeslal Jirka_koffee
Ja vim, ale doma se mi vali uz P4 3,06 8-)
Na mojí sestavě: 1103 bodů. To ujde, ne?
(Catal 3.2, DX9a). Ty SDRka RAMKY jsou hrozná brzda :?
viz podpis - 1702 bodu
nooo s "upravenyma detonatorama" 1606 Bodu
S 43:45 1403 bodiku
Karta je 270\530
Procak 1716Mhz
ram 149Mhz
ejhle chybicka se vloudila, nespletl sis to nahodou s 3dmarkem 2001?? asi jo co :oops:Citace:
Původně odeslal SPYKER