Čóóó? ???Citace:
Původně odeslal basik
Printable View
Čóóó? ???Citace:
Původně odeslal basik
no jo ... je to tak ... mel sem nasetreno na megapuls ... pak sem musel restartovat kompa ... a napsalo to chybu ze je poskozenej whatpulse.bin :(
jj, aj mne sa dako "poskodil" whatpulse.bin, chvalabohu hned po cerstvej instalacii (a restarte), takze teraz poctivo pulsujem kazdych 10k keystrokes... pre istotuCitace:
Původně odeslal basik
to uz se mi stalo asi 3x kua :-(Citace:
Původně odeslal basik
Sa vam cudujem... Ja pulzujem uz ked mam 1000 keystrokes :lol: 8-)
to aby som pulsoval kazdych 5 minut :P (ale ked chatujem s frajerkou, tak sa da dost natypovat ;) posledny chat: priblizne 35000 keystrokes :eek:)Citace:
Původně odeslal wail
EDIT: SVK ideme!!! uz mame botswanu takmer pokorenu!!! :)))
Pre pouzivatelov antiviroveho programu NOD32:
Ak mate zapnutu rezidentnu kontrolu, tak vam kontroluje subor whatpulse.exe pri kazdom kliknuti, co moze zatazovat system. Vyradenie kontroly tohto suboru pripadne celeho adresara nema ziadny ucinok (mozno BUG). Pomoze len vypnutie moznosti "kontrolovat pri spustani" v nastavenach. Dalsie volby ako kontrolovat pri otvarani a vytvarani mozu ostat zaskrtnute.
Ak Vas napadne nieco ine napiste.
EDIT:
PS: Podarilo sa to rozchodit uz aj na Win98SE (THX Maxik). Bolo vsak potrebne nainstalovat DirectX. Nefungovalo akurat automaticke spustanie po starte napriek zaskrtnutiu tohto nastavenia v programe. Musel som dat odkaz do polozky "Po Spusteni"
No ja pouzivam noda 2.009 a po vyluceni suboru whatpulse.exe ho uz nekontroluje... :?:Citace:
Původně odeslal Entita
hele, co znamena???Kód:server msg: Activity throttle breached. Please wait an hour or so. Í
Mne sa to stava ked chcem rychlo za sebou odoslat niekolko (2) pulzov.Citace:
Původně odeslal Miiisa
Napr. z dvoch PC na jedno konto. Z jedneho odoslem co zoberie a ked chcem odoslat hned aj z druheho napise tuto hlasku.
Edit:
Podla mna je to taka (dost uboha) ochrana proti fakerom. Nemozes mat rychlo za sebou dve odoslania s velkym poctom keys. (Asi len do urciteho priemeru AvKps) Totiz ked odosles napr. 10 000keys rozrata ich na cas od posledneho odoslania. Ked par sekund nato posles dalsich 10 000keys rozrata to na ten kratky cas. Cize zdravy rozum ti sam povie ze 10 000keys za napr. 15sec. je trooooosku vela. Preto pise aby si pockal tu hodinku, kde sa uz tie stisky rozrataju aspon na 60min.
hmmm..tak uz to de...a razem sem ze 40 mista na 7.Citace:
Původně odeslal Miiisa
tak..este par kliku a sme pred filipinama a hlavne, na prvni strance...
do toho tyme :lol:
tak sme na krasnem 24. miste :D
prvni stranko tres se :D
Pakistan mame za chvili.... :wink:Citace:
Původně odeslal jamesik
Teraz uz budete mat oooovela pomalsi postup bo su uz rozdiely v milionoch, dokonca v 10kach milionov nie v tisickach keys. Aspon Vas dobehneme rychlejsie.
Slovenskooooooooo 8-)
Slovenskooooooooo na Českooooooooooooo nema :wink:Citace:
Původně odeslal Entita
nejak mi ted nejdou poslat stats. Spadnul server bo co?
Hej, mne to nejde uz od vcera. Nefunguje ani WP stranka.Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
mno a me se ted nenacitaji ani klavesy neb mi diky debilni elktrine sletel komp, poskodil se ten konfig soubor (5000stisku v prdeli) a kdyz ho ted chci vytvorit znova tak se samo chce pripojit na server a tto nejde :evil:
vubec nepripominej ... mel sem dvacetkrat vic kdyz to spadlo ... no a ten soubor ... mne dycky stacilo to preinstalovat a jelo to normalneCitace:
Původně odeslal Wolferine
tobe se ty stisky ale nesmazali ne?se uploadnou az to pojede...
mno ad ten soubor...kdyz je v haji tak se smazou statistiky a musi se vytvorit znova..to jde v pohode kdyz jim to jede ale kdyz jim to ted nejede tak whatpulse nespustim neb prvni krok co to chce je se pripojit na server kvuli uctu :?
smazaly ... zasek se komp a pri tvrdym restartu se poskodil ten soubor se 100k stiskama ... takze sem musel preinstalovavat a nemel sem nic
Hmmmh tak jsem z5 chlapi, a z 5. mista jsem se propadl po 14 dnech bez kompu na 25.. aspon ze jsem nezmizel z prvni stranky ;)
a budu si moct uzit to predhaneni vas vsech ! >:}
Haa Haa Haa... :lol:Citace:
Původně odeslal Marty
no to tezko pokud nepojede server :-)
myslim ze uz dosahli nezpracovatelnyho mnozstvi hesel a informaci o pc tak uz toho muzou nechat ... ted jen tak mimochodem zacnou s vykradanim a hackovanim :evil: ;D
Mysleim ze nejsem sam ale dosel mi od nich mejl, tak kdyby nekomu nedosel tak tady je vysvetleni:
Citace:
Původně odeslal WhatPulse
Citace:
Původně odeslal jedik
Tak uz to zase jede ale nejde mi pulsovat :cry:
Tak sem zkusil reinstall a on se mi nainstaluje ale neprihlasi :!:
Funguje Vam?
Nefunguje a vyzera to tak, ze ani nemaju zalohy zo servera. Skus sa pozret, kde je v statistikach tym CR. Ciste 32 miesto.
Muheheeee koukam ze jim to trosku vic spadlo a obnovili tak 14 dni starou zalohu LOLCitace:
Původně odeslal jedik
takze jsem v poradi naseho tymu skoro neklesnul! ;D
a az poslu ten pulse co me ted ceka... tak o par mist vylitnu nahoru ;)
btw. pulsovat mi taky nejde.
Neviete citat slepejsi? Je to tam velkym cervenym!
Note, pulsing does not work yet due to the current server move, this will be solved on monday morning (CET)
jezis ten WhatPulse je zacarovanej ... nejdriv prijdu kuli resu o 100k a ted o 260k kuli servru :cry: :cry:
zpet na druhe strance :-(
koukejte pulzovat vic :))
oops nejak mi to tam pulzlo nesmysl :-)
LMAOCitace:
Původně odeslal Madmax.CZ™
jak si ten nesmysl vyrobil? ;D
edit
btw. vypada to ze se par lidi bude muset regnout znova :?
Taky tam mate haluz, ze kdyz se podivate na statistiky, tak tam mate jen svuj posledni puls (popr. puls od doby, kdy to zase funguje), ale kdyz se podivate na statistiky tymu/statu, tak je to ok (vas pocet klaves a kliku mysi)?
Edit: jak se koukam na statistiky tymu ... na klavesy sem sic v dali, ale na mysce vedu ;D
Citace:
Původně odeslal Marty
v praci na pc kolega delal homecredit a ono to klikalo a klikalo cely vikend :-)
teda ale uz me to stve. mam tu 83k keystrokes a 22k clicks a furt mi nejde pulznout :? uz sem podle jejich rad na webu restartnul klienta (potom i celej kompl), ale furt nic
U me to stejne :/Citace:
Původně odeslal ripper
kurwa mac, prisiel som o cca. 700 000keys
obnovili teda dost stare zalohy.
imo pekna blbost je to ze my aj z klienta odpocitalo tie keys. Keby si server stiahol stats z klienta nebol by som prisiel o nic.
tak uz mi to jede :-) hned je tam o 100k keys vic 8-)Citace:
Původně odeslal ripper
5 týdnů bez počítače, to jsem zvědav, jestli se ještě dokážu vyhrabat ze spodních příček statistiky... :o
nedokazes :mweheh: :lol:Citace:
Původně odeslal Croog
koukam CR se rychle zene dopredu ;D
no jen tak dal ale ted uz to asi pujde hur ...sou tam staty s velkym poctem uzivatelu :|
Po tom vypadku a naslednej strate 150.000 keystrokes mi klesla moralka na minimum... :? :evil:
Ja uz som s WhatPulse skoncil. Proste stacilo. Kazdy druhy den vypadok - no mozem sa im na to vysulozit.
v teto instalaci win to jeste mam, ale ted udelam novou se sp2 a tam uz to rozhodne nebude
...a ani nepude ;DCitace:
Původně odeslal monsoon
ale jo, pujde, ted tam mam taky sp2 a jede to, ale vytvoril jsem si instalacku woken uz s sp2, tak chci to znova cely nainstalova, aby v tom nebyl takovej bordel. ale jinak v sp2 jedeCitace:
Původně odeslal SAPiD
tak co?? este nekdo pocita???
jak tak koukam tak ten vypadek hodne lidi odradil...
ja teda este mackam a jak mi to pane de :-)
mackam mackam
ale co s tymem kterej ma ponekud obstarozni jmeno oc-murder nebo jak to je
bude se to predelavat na ocguru? :D
noo..to bude muset zmenit Schimi..pokud to vubec de...Citace:
Původně odeslal jamesik
vysla nova verze klienta.
Aktualni verze 1.46... ja mel do ted verzi 1.3 a platnost teto verze vyprsi tusim 10.10.2004.
Pred upgrade odeslete puls, upgradujte, smazte whatpulse.bin a znovu puste.. restart neni nutny.
Změněno + nahráno nové logo :wink:Citace:
Původně odeslal Miiisa
jojo 10.10.2004 teď to na mě zařvalo:)Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
TAK A DOST! dnesnim dnem pretekla moje trpelivost, co je to za obrlamy ktery neumej naprogramovat novou verzi ktera neumi zachovat spetnou kompaktabilitu, zase jsem prisel o nejakej ten puls a to nemluvim o tom ze kazdej 3 - 5 den musim mazat ten jejich slavnej whatpulse.bin kvuli zahadnemu poskozeni. Ted jsem to odinstalil doma a zitra jeste v praci a pa pa WhatPulse :evil:
mě to nic takového nedělá a shackal psal o tom, že musíš před reinstallem pulsnout...mě to jede bez problému. problém u tebe je mezi monitorem a židlí...:)Citace:
Původně odeslal M@rlboro
da malčikCitace:
Původně odeslal Likedi
od te doby co klikam tak je to prvni povinnej upgrade a mimo vypadku te databaze jsem nemel jedinej problem...
tak jsem opet zacal pocitat...
jake mas procaky je snad uplne jedno, ne?Citace:
Původně odeslal XyendaX
tohle neni UD nebo seti:)
Pocita se jen to ze mas 8pc:) a ze an nich dela (pise) 8 lidi
Tak polaci to vzali docela hopem...
no a ja som prisiel kvoli tomu o takmer 100 000 pulsov :-/Citace:
Původně odeslal Likedi
esteze vdaka NHL2005 to mam za 2 dni spat :)
Aktualni vypis OC teamu:
(M) = Team Manager
Rank User Keys Clicks Last Pulse Country
1 comm 118,324 217,968 2004-10-17 17:08:19 Czech Republic
2 O.s.t 114,643 91,950 2004-10-17 17:06:47 Slovak Republic
3 Bajny 112,739 459,980 2004-10-17 17:12:11 Czech Republic
4 [CZ]Hunter 112,580 709,717 2004-10-17 16:53:43 Czech Republic
5 lordofworlds 111,812 68,676 2004-10-17 16:49:50 Czech Republic
No, asi bude nejaky problemek :roll:
asi trosku vetsi,to je moc super :) i klient mi ukazuje nejaky smesny cisla.. :roll:
no konec s WP ... je to moc problemovy :evil:
Hmm problemu je celkem dost...
zrovna ted tenhle:
http://whatpulse.org/
The website is down for maintance, sorry for any inconveniance this may cause.
mě to nejede vůbec, ani to nepulsne:(Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
EDIT: tak jede ale nepulsne...
Takze oficialne koncim s WP, bylo to fajn, ale 50x denne klikat na hlasky typu "zkus to za hodku" ... no way... Tak jsem aspon prispel 1 300 000 klepnutimi do klavesnice :wink:
I kdyz v praci si ho necham, at vim jestli mi nekdo lozi na PC (podle klikani) :lol:
OC-CZ Team
Rank User Keys Clicks Last Pulse Country
1 MadmaxCZ 12,744,588 121,122 2004-10-05 12:23:15 Czech Republic
2 Mymak 4,590,533 428,146 2004-10-16 17:31:18 Czech Republic
3 IntEx 4,133,841 98,130 2004-08-19 08:05:13 Czech Republic
4 MadCap 2,450,125 405,382 2004-10-16 23:30:03 Slovak Republic
5 Bukyn 2,173,002 262,583 2004-10-16 23:33:45 Czech Republic
kde je problem?
mno me to takove hlasky nepise..taky nemam zapnute autopulsovani ale jen to obcas pulsnu manualne....Citace:
Původně odeslal comm
Muhehe, tak jsem pulsnul necelych 100000 a hned je Czech Rep o par keys pred Unknown :lol: jeste chvili a dame si Afghanistan :lol:
V Afghanistanu maji klavesnice?? :lol: Tak to mozna jak domlouvaji ty velky drogovy zasilky, proto je porad nemuzeme dohnat... 8-)Citace:
Původně odeslal Marty
Pozeram, ze "pulsaci" si nasli noveho sponzora... Uvidime ci pojde kvalita hore. :!:
Hraje si tu na to este nekdo? Nebo uz pulsuju sam za OCguru :D
ja to zrusil snad pred pul rokem - zacalo se mi to hadat uz nevim s cim :)
ja uz teda fakt ne, uz nevim, v ktery hre mi to delalo problemy a nechtelo se mi to furt manualne vypinat (resp. nepamatoval sem na to a pak me to dycky na**alo)
Tak zacinam znova pulsovat. Bolo mi smutno :D
Treba, ale uznat, ze sa poradie pekne premiesalo. Ked to zacinalo SR mala len 3 clenov (!) a bola na 119. mieste a teraz ma clenov 373 a posunula sa na 27. miesto. A CR je na tom este lepsie... Sladke spomienky :-)
No ja sem porad verny pulzovani..:o)
Koukam ze uz nas moc neklika ;)
Ja to mam nainstaleny spis pro srandu a pocitani frekvenci stisku klaves, a proc nepocitat kolikrat jsem kliknul a klavesnul :)
nj, taky sem na to uz zapomnel pri instalaci na novej kompl, ale uz zas pocitam :-)Citace:
Původně odeslal Marty
mam tym, dva clenove, jsem founder, jak mam kicknout toho druheho abych ohl opustit tym? prohledal jsem to vsechno nekolikrat a nemuzu to najit
tak od vcerejsiho odpoledne klikam za OC a jiz mam naklikano
99,311 keys
clicked 41,664
a vite proc mam tolik keysu ? protoze pouzivam mirandu a mam nastaveno jak mi nekdo napise zpravu tak mi zacne blikat SCROLL LOCK
a ono to taky pocita a silene rychle to naskakuje :-o coz je takovy nefer no ale co nadelam :(
Klika jeste nekdo?
Ja uz neee... setrim asi misto v RAM ;D
Mam nějakou zajímavou náladu, počítám už UD, Uptime a i WhatPulse...ale já vim že mě to stejně přestane bavit :lol:
Zdravim vespolek,
potreboval bych pomoct s nastavenim account v praci... kdyz chci poslat kolik mam naklikano vyskoci okno s:
"Unable to Pulse server. Reason:Spojení se serverem nebylo navázáno."
V "program setting" nemam nastaveno pripojeni pres proxy a abych rekl pravdu ani nevim jake hodnoty bych mel doplnit, zrejme by je mel vedet admin mistni site ne??
predem dik za pomoc
Tak nejdriv bych zkusil, jestli to nepojede bez proxy a pokud ne, tak zkus zkoprirovat nastaveni proxy z tveho internetoveho prohlizece, pricemz treba zde je popis, kde to mas hledat http://www.mlp.cz/kopr.html#explorer
Klikáme? Už mam za půl roku běhu 30. místo ;-)