Re: NVIDIA GeForce 8800GT
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
jo tak to sedi.
clovek by si i priplatil, jen aby to mel doma, ale to zbozi proste neni.....
Proto jsem strašně rád, že už jí mám doma, stavěl jsem novou sestavu a čekal jsem jenom na grafiku :rolleyes:
Abych nebyl OT, chci si koupit Accelero S1 a zajímalo by mě, jak na něj přiděláváte fukar? Respektive je na to s1 uzpůsobený nějákejma úchytama, nebo si musim něco vymyslet samo domo?
Citace:
Původně odeslal
Kořka
Proto jsem strašně rád, že už jí mám doma, stavěl jsem novou sestavu a čekal jsem jenom na grafiku :rolleyes:
Abych nebyl OT, chci si koupit Accelero S1 a zajímalo by mě, jak na něj přiděláváte fukar? Respektive je na to s1 uzpůsobený nějákejma úchytama, nebo si musim něco vymyslet samo domo?
Není, musíš použít elektrikářské pásky...
Citace:
Původně odeslal
Kořka
Ak spravne chapem český význam slova fukar :D tak som to preložil ako ventilátor ?! (think) ... ja som na tu S1 kupil rovno tichučke turbo moduly od AC a zatial som spokojný (snaď to nezakriknem) ;)
zajimava zprava o novem (vetsim)vetraku GT, nebude to novy reference design vsude.
http://www.fudzilla.com/index.php?op...=4765&Itemid=1
http://en.expreview.com/?p=118
Citace:
Původně odeslal
maniak
Ak spravne chapem český význam slova fukar :D tak som to preložil ako ventilátor ?! (think) ... ja som na tu S1 kupil rovno tichučke turbo moduly od AC a zatial som spokojný (snaď to nezakriknem) ;)
Díky moc, koupil jsem ten turbo module a nemůžu si stěžovat ;)
Recenze 1GB verze 8800GT na PC Online
Jediny opravdu zajimavy narust je v CoH a jen v 1280x1024.
http://img101.imageshack.us/img101/9...nward88us0.jpg
Citace:
Původně odeslal
Kořka
Díky moc, koupil jsem ten turbo module a nemůžu si stěžovat ;)
moh bys napsat, jaky jsi mel teploty se stockem, pak jen s S1ckou a pak i s turbomodulem? jestli si to pamatujes nejak priblizne? dikes
Citace:
Původně odeslal
jenicek321
moh bys napsat, jaky jsi mel teploty se stockem, pak jen s S1ckou a pak i s turbomodulem? jestli si to pamatujes nejak priblizne? dikes
Se štokem jsem měl 58 stupňů idle a nad 70 při zátěži. Teď s accelerem a turbomodulem mám 38 idle a kolem 48 při zátěži. Zatim je to bez OC. Bez turbomodulu jsem neměřil. Musím ale říct, že je opravdu tichounkej.
Citace:
Původně odeslal
Kořka
Se štokem jsem měl 58 stupňů idle a nad 70 při zátěži. Teď s accelerem a turbomodulem mám 38 idle a kolem 48 při zátěži. Zatim je to bez OC. Bez turbomodulu jsem neměřil. Musím ale říct, že je opravdu tichounkej.
Turbomodul tu S1 uchladi uplne bez problemov, koro vôbec ho nieje počuť a zniži teploty takmer o polovicu, proste dokonale pre OC :)
Docela by me zajimalo jestli ma nekdo uz nejakou zkusenost se Zotac 8800GT AMP! Edition a jeji DVI-HDMI podporou Video/Audio?
Citace:
Původně odeslal
Kořka
No podle mě nejednoduší je vzít takovou tu tavnou pistoli na takový ty silikonový trubičky maličko kápnout a nato přiložit větrák. S1 žebra tim nepoškodíš ani neulepíš, jde to dolu jen tahem a celé takže ok, ja to tak mam a no problemo.
Sorry ľudia, dlho som tu nebol a neorientujem sa tu, ale mám túto grafiku a Kubuntu Hardy, pričom táto grafika nie je v zozname podporovaných modelov pre Linux, a ani mi nejde s driverom nvidia-glx, ani s originálnym od Nvidie. Niekde mi radili dať si beta driver, ale pôjde to? A prípadne, nie je niekde na stiahnutie v .deb balíku? nechcem si robiť bordel v systéme ešte väčší, ako tam je. Má niekto skúsenosti že to behá pod Linuxom, prípadne ako to urobiť? Stačí mi link, určite sa to tu niekde nachádza... Dik
Citace:
Původně odeslal
Wizzard
Sorry ľudia, dlho som tu nebol a neorientujem sa tu, ale mám túto grafiku a Kubuntu Hardy, pričom táto grafika nie je v zozname podporovaných modelov pre Linux, a ani mi nejde s driverom nvidia-glx, ani s originálnym od Nvidie. Niekde mi radili dať si beta driver, ale pôjde to? A prípadne, nie je niekde na stiahnutie v .deb balíku? nechcem si robiť bordel v systéme ešte väčší, ako tam je. Má niekto skúsenosti že to behá pod Linuxom, prípadne ako to urobiť? Stačí mi link, určite sa to tu niekde nachádza... Dik
Nechapu 8800GT ne normalne podporovana binarnima nVdidia ovladacema ...
Bez problemu ...
Citace:
Původně odeslal
svaca
Nechapu 8800GT ne normalne podporovana binarnima nVdidia ovladacema ...
Bez problemu ...
Podľa tohto zoznamu nie je http://www.nvidia.com/object/IO_18897.html a v praxi je to aj vidno, že to nejde, neviem ako vo Windows, ale v Linuxe určite nie.
Citace:
Původně odeslal
Masster
Recenze 1GB verze 8800GT na
co je to za po....y graf ? jak muze dat OCgt min FPS nez nonOCgt ? weird...
Citace:
Původně odeslal
Wizzard
Ale prdlacku: - NVIDIA-Linux-x86-100.14.19-pkg1.run
tento ovladac podporuje 8800GT
No neviem, lebo ten som skúšal a nešiel, ale možno to bolo tým, že mám Kubuntu 8.04 a ten ešte nie je dosť stabilný a ovládač ho moc nepodporuje.
Citace:
Původně odeslal
Wizzard
No neviem, lebo ten som skúšal a nešiel, ale možno to bolo tým, že mám Kubuntu 8.04 a ten ešte nie je dosť stabilný a ovládač ho moc nepodporuje.
pouzivam slackware a nepouzivam distribucni balicky (pro slackware ani neni)
a maka to ..
Tak to vyzerá že by to chcelo preinštalovať Kubuntu na 7.10, nech si to nájde sám, v každom prípade vďaka za odpovede.
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
ano potvrzuji chladič je jiný, ráno blejsku realitu
Asus 8800GT 512 - chladič je stejný jako zde
http://www.czechcomputer.cz/czc/prod...ile/51891v.jpg
Citace:
Původně odeslal
tnema
tento chladic dava Asus na TOP modely GTec a proti linku vyse to neni/nebude "defaultni" chladic GT karet - kde je tedy pravda ?
Potvrdzujem, že po reinštalácii Linuxu a nainštalovaní beta ovládača zo stánky nVidia to chodí jedna báseň :)
Citace:
Původně odeslal
PetrT
tento chladic dava Asus na TOP modely GTec a proti linku vyse to neni/nebude "defaultni" chladic GT karet - kde je tedy pravda ?
http://en.expreview.com/?p=118
tady.
Citace:
Původně odeslal
PetrT
hele, mám ji doma, takže vím co mluvím ;-) ten chladič co jsme postnul je již na nových 8800GT 512 (non OC)