...to je mi jasne, ale Ostravu nepoznam, tak mna napadla len ta Stodolni :oops: ta je znama aj v SK :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
Printable View
...to je mi jasne, ale Ostravu nepoznam, tak mna napadla len ta Stodolni :oops: ta je znama aj v SK :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
ja si dneska koupil papir (samolepky a5) do ink tiskarny a ty nalepky z toho jsou super...staci to...:-)) a uz si frkam intel killer :-)) jeste si udelam ati nvidia killer :-))
...a velkou baseballovou holí ;D .Citace:
Původně odeslal Millisx
ale vážně - co za uspořádat nějaký sraz ?
No jo, určitě to bude kvalitní v tom JPEGu, který jsem ti poslal :wink:Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
Jinak to tu padlo už na začátku, ale lidi to právě nechtěli obyč,
BTW: Taky máš objednáno, tak doufám, že už si poslal obálku ???
2chocen: No já jsem pro sraz, ale né na druhé straně republiky. Copak není nikdo z našeho krásného moravskoslezského kraje, kdo by se chtěl srazit??(myslím OCkery)
...keby to bolo v ramci jihomoravskeho alebo zlinskeho kraja tak idem na 100% ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
tak moje troska do mlyna...
http://212.80.76.22/pro-past//tvoje_1.jpg
určitě by to šlo udělat třeba v Brně...v nějaké menze nebo tak něco...kdo o něčem ví ??
2chocen: ...inak toto by sme mali smerovat niekam inam-napr MIMO MISU :wink: lebo uz aj tak sme tu narobili dost bordel ;D ;D ;D
Takže všem, dneska mi přišly další 4. Na to, jak dlouho už to máte posílat je to celkem nic moc. Mám 55 lidí, z toho 21 už dorazilo a dvě osobní předání. Když neberu těch několik nových objednatelů, tak pořád už jsem jich mohl mít min. 40. Takový zájem jsem sice nečekal, měl jsem strach, že nenasbírám ani těch 200, ale je jich dvojnásobek. Věřím že zajít na poštu není až takový problém. Takže do toho, ať to můžu příští týden zadat.
Tohle neberte, jako že řvu, ale jako že se vás snažím popohnat. Většina už se na to třepe, stejně jako já(už abych to měl z krku).
Takže doufám, že příští týden to bude zkompletopvané a bude klid(balit do obálek to nechám ségru ;D )
...21 :? myslim, ze ked poslu tie spolocne prachy z Blavy a Kosic tak by sa to mohlo zlepsit :!:
OK. ZAKLÁDÁM O TOM THREAD V MIMO MÍSU....Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Kto posiela prachy MILLISXovi z Blavy alebo z blizkeko oklolia tak po Trnavu?Chcel by som sa pridať k Vám.
mam zabaleny nachystany zitra rano posilam..
No tak konecne sa to tu pohlo k lepsiemu dufam ze nebudete lenit a cim skor tym skor mame nalepky doma. Tak Do TOHO.
tak už tam jeden je - takže doufám, že se tam uvidíme :wink:Citace:
Původně odeslal Chocen
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=20346
Tak dneska další tři. Ale zatím nevím, kdo.
Takže zbývá už jen 31 :D
MAKEJTE LIDI!!! :!:
At uz mame samolepkyyy ;D
Presne tak a hlavne nech ma Millisx o jednu starost menej urcite to je narocne take nieco zmaknut. :roll:Citace:
Původně odeslal DeeKay
No to nepochybne, ja bych se teda do toho nepoustel ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
Myslim ze po ukonceni akce by se mel kazdej milisxovi klanet a kdo nebude toho nakopu do pr...le :lol:
(a kdo urychlene neposle prachy toho taky) ;D
No, o pocity se podělím, až to budu mít z krku, uff :-)
ok tak jsem to poslal až dneska fakt sorry :oops:
A kdy ??? stihneš to do příštího týdne?Citace:
Původně odeslal e1
Omlouvám se za offtopic, ale už musím jít,
sakrrra, mi se nejde odlepit :evil: nechcííí, bůůů
EDIT:
No to jsem se teda projevil
Dufam, ze to COX uz poslal, sme tam v tom viacery a koli postovnemu a tak...
Som zvedavy, ake budu. :wink: