Fintu? Mozes si dakovat za to co mas. Zrejme si narazal na strop.
Printable View
Fintu? Mozes si dakovat za to co mas. Zrejme si narazal na strop.
:confused: cakal som viac ak mam pravdu povedat ved 2800mhz nie je nic moc
chcel som to dat na 3000mhz ale asi moj sen bol len snom
no ono to bude chladenim, ak si "zbastlis" phase change kaskadu, alebo aspon niekde splasis vapochill/prometheu , tak sa na tie 3giga aj dostanes, ale 2800 je krasnych na x2
sorry, mozno to tu uz niekde napisane je... ktora verzia je lepsia na OC : EE alebo bezna ???
psalo se to tady, lepsi jsou bez EE
Já jsem se dostal na 2600MHz, všechno bylo OK, ale test stability v Everestu začal psát po 5 minutách nějaké problémy, ale windows a hry šlapaly super, ale stáhnul jsem to jen na 10% přetaktování. Frekvence 2700 a víš je naprosto parádní a jestli je to i stabilní, tak je to skoro zázrak. :eek:
Tak začínám si zase trošku hrát aby tento tread neumřel....
nový zdroj takže dostatek energie...
3025mhz (275x11 1.475V) zatím 2hod. Orthos stable.
Vsetky X2-EE AM2 (G1-65nm-Brisbane) maju vynikajuci OC potencial. 2,7-2,8-2,9GHz uplne bezne. 3GHz je zakliata hranica.
EE= zle OC by som nezovseobecnoval, plati len na 90nm cpu. A aj pri tych su vynimky, napr. AMD X2 5000+EE (ADO5000CZ) je to najvydarenejsie jadro na pretaktovanie F3 stepping, 3GHz bezne.
Skor by som sa zameral na reviziu.
mno ja hledam zpusob jak to "normalne" provozovat, ale asi nahradim eurokerjsa 350 za fortika 400 (FORTRON Green Power 400W ATX, PFC/P4 [FSP400-60GLN). Doufam ze to za ty penize bude stat :)
Mj. Na tom procaku 3800EE Windsor mam Scytche infinity, uchladi to na vyssi knitocet, napr. na 2800 ? teda s tim novym zdrojem ....
Ty mas EC350W a divis se mizerneho taktovani ? :eek:
Napis zbytek sestavy. Kdyz musis odpojovat dva disky, tak vyvozuju ze jich mas vic jak dva. Ten 400W Fotron muze stacit, ale taky muze byt na hrane. A na 2800MHz s 90nm EE muzes imho zapomenout. Ten tvuj chladic by to uchladit mel v pohode.
mam:
:Zdroj 350W eurocase
> 3sata disky 7200ot
> 1Dvd
> GF7600gs
> Audigy
> 2x1GB TRANSCED 800Mhz
> Asus M2n-e (nForce 550 tusim)
> A cpu 3800EE X2 (default 2Ghz), chladic Scytche infinity
+ asi 3 ventilatoty uvnitr bedynky
+ zapojuji 2Usb zarizeni, kazdy zere 500ma(tuner+disk)