Re: PROBLEMY- stale dalsie a dalsie
Citace:
Původně odeslal falkom
Takze konkretne :
1, ma niekto skusenosti s KINGSTON DDR 400 512 MB CL2,5 a AMD-64 ?
Ako sa s nimi taktuje?
2, najvetsi problem mam s HDD a to s Seagate 7200.7 Barracuda 7200.7 120 GB, 7200ot. ATA/100 8MB, 683Mb/s a to ze ide strasne pomaly v porovnani s P4 hru Battlefilt VIETNAM nacita o 1 minutu dlhsie ako P4 -3 Ghz S WD 7200 120 GHz on za 30 sekund! ???
3,ake napetie dat tym A-DATAM ?ja mam 2,7 V
Tak ešte raz:
Mal niekto tiet KINGSTONY vyskušane?
A ake je to najvetšie napetie pre A-DATA DDR 500 ? ???
čo sa tyka toho HDD , mohol by byt aj iny problem ako vypnuty režim DMA (alebo 80 zilovy kabel) prečo by išiel tak pomaly? ???
Ešte ma trapi kde by som zohnal na Slovensku ten ospevovany Zalman, lebo neviem ako je vhodny ten BOX chladič na pretaktovanie.
Je možne s nim mat aj pretaktovany system do akej teploty je to bezpečne? ???
Citace:
No pro A-DATA 500 doporucuju vyrobce 2,8V coz je sice hezkyyy, ale pametovy radic u AMD64 uz nad 2,8V umira takze zalezi na tobe jak moc chces riskovat ! Ale spoustu lidem jede A-DATA i na min V! No 2,75V bych se nebal urcite, ale provozovat to dlouhodobe na 2,8V nevim nevim .... to uz zalezi jak mas rad kremik :lol:
Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Citace:
No pro A-DATA 500 doporucuju vyrobce 2,8V coz je sice hezkyyy, ale pametovy radic u AMD64 uz nad 2,8V umira takze zalezi na tobe jak moc chces riskovat ! Ale spoustu lidem jede A-DATA i na min V! No 2,75V bych se nebal urcite, ale provozovat to dlouhodobe na 2,8V nevim nevim .... to uz zalezi jak mas rad kremik :lol:
Ja ho mam na 2,70 V a ide v pohode no vidim že ho dvihnem na 2,75 V , bude aspon stabilnejsi system .
Inak ty ich ako mas nastavene tie pamete a napetie?
Inak kde si zohnal ten Zelman ? ??? a etse ty si tiez najskor taktoval s Box chladičom ?
Citace:
Původně odeslal falkom
Citace:
Původně odeslal falkom
Takze konkretne :
1, ma niekto skusenosti s KINGSTON DDR 400 512 MB CL2,5 a AMD-64 ?
Ako sa s nimi taktuje?
2, najvetsi problem mam s HDD a to s Seagate 7200.7 Barracuda 7200.7 120 GB, 7200ot. ATA/100 8MB, 683Mb/s a to ze ide strasne pomaly v porovnani s P4 hru Battlefilt VIETNAM nacita o 1 minutu dlhsie ako P4 -3 Ghz S WD 7200 120 GHz on za 30 sekund! ???
3,ake napetie dat tym A-DATAM ?ja mam 2,7 V
Tak ešte raz:
Mal niekto tiet KINGSTONY vyskušane?
čo sa tyka toho HDD , mohol by byt aj iny problem ako vypnuty režim DMA (alebo 80 zilovy kabel) prečo by išiel tak pomaly? ???
Ešte ma trapi kde by som zohnal na Slovensku ten ospevovany Zalman, lebo neviem ako je vhodny ten BOX chladič na pretaktovanie.
Je možne s nim mat aj pretaktovany system do akej teploty je to bezpečne? ???
1.Kingstony DDR400 jsem mel a byla to slabota,vys nez na 220 nesly ani boha,pokud ti to staci tak si je vezmi.
2.Maximalni napeti je to co ti da deska,pameti ustojej urcite i 2.9V ale nad 2.7 bych nesel.
3.DMA urcite zkontroluj,a zkus si to v Sandre,kolik MB/s ti da,podle toho urcis jestli malo nebo ne.
4.S boxem jde system v rozumnych mezich pretaktovat,sleduj teploty a pokud ti to uchladi kolem 60 tak proc ne.
[quote="OBR"]
Citace:
Původně odeslal falkom
[
1.Kingstony DDR400 jsem mel a byla to slabota,vys nez na 220 nesly ani boha,pokud ti to staci tak si je vezmi.
2.Maximalni napeti je to co ti da deska,pameti ustojej urcite i 2.9V ale nad 2.7 bych nesel.
3.DMA urcite zkontroluj,a zkus si to v Sandre,kolik MB/s ti da,podle toho urcis jestli malo nebo ne.
4.S boxem jde system v rozumnych mezich pretaktovat,sleduj teploty a pokud ti to uchladi kolem 60 tak proc ne.
Konecne si sa ozval :-) už som sa myslel že ani na jeden môj prispevok nezaragujes :? Ty by si si tie A-DATA DDR 500 nechal, je to lepsia volba ako Tie KINGSTONY DDR 400 CL 2,5 ???
Aka by to mohla byt ešte chyba že ide ten HDD tak pomaly( mimo DMA režimu) ?