Aj by som, ale nechcem prist o zaruku... :-(Citace:
Původně odeslal Voky
Printable View
Aj by som, ale nechcem prist o zaruku... :-(Citace:
Původně odeslal Voky
a kdo ti na to prijde kdyz to nataktujes ???Citace:
Původně odeslal wail
procak nataktujes v biosu a grafiku ve win !!
to je to tak tezky ??
2wail: Tady se to jmenuje overclocking 4um podle toho, ze tu hardware zdimame co to de ;D
No lenze ja ked taktnem procak a nieco sa mi na nom posere... pojdem ho reklamovat... a ked zistia ze bol pretaktovany (Na P4-kach sa to da zistit) tak povedia ze to je "vdaka" tomu a dovidenia... A pretaktovat grafiku? To nieje moc velky narast vykonu... Ale vsak az budu peniaze tak pride upgrade... Tak si pekne kliknite na linku v podpise a objednajte si nejaky design!! ;D
zasadne nesouhlasim s tvrzenim o malem narustu vykonu pretocenim grafiky... ja tim na svoji stare karte ziskal narust v radu 30%
mel sem R9500 64MB
mas mit AMD :mweheh: (je dokonce i levnejsi :drool: )Citace:
Původně odeslal wail
sorry za reakci ale je to silnejsi nez ja :smoke:
OC grafiky ze neni "moc velky" narust vykonu? tak to je dobry kec ;D . i kdyby sel vykon o 1% po pretaktovani tak do toho jdu,protoze o to 1% bude vykonejsi pc a o to tu prece na OC jde (a je to zadarmo). jinak mas vetsinou min 10% vykonu nahoru ale to uz musis mit peknej shit kterej vubec nejde taktit
Ses fakt DEBIL takhle odsuzovat urcitou znacku! Mluvis ze zkusenosti nebo jsi nikdy poradne nataktovany intel nevidel? Akorat vyvolavac flame, nic jinyho!!! :evil:Citace:
Původně odeslal deathkiller
S tim narustem vykonu taktovani grafiky - hodne zalezi na tom jakou mas grafiku a co pouzivas za rozliseni (=jestli poznas rozdil)
BTW: P4ka se da zjistit ze byla taktovana? A napsany to mas kde?
Panove klidek.....
Rabban>> 30% narast? O takom sa mi ani nesnivalo... Ja mam zle skusenosti s voodoo 2000... Tam bol narast asi 4% ?
deathkiller>> AMD je sice lacnejsie, ale kazdemu tato znacka nevoni... Intel bol prvy a ziadne AMD sa mu nevyrovna.. (osobny nazor 8-) )
WeSTLeR>> Neviem kde sa to loguje ze bola p4 taktnuta, ale je toho plny net...
Ja mam pri pretaktovani grafiky narust asi 10-12%Citace:
Původně odeslal wail
No ja to slysel, ale jeste nikomu koho znam se to nestalo (ze by potreboval vyreklamovat P4ku).
A BACHA NA FLAME!
veď to ja mám na 2000+ a MX460Turbo 7600b a to nerátam, že sa mi spustia len 3testy zo 4
No ja mám na p4 2,4 800@3,2 a ASUS V9950 FX5900 466/953 ...17089 bodov. :wink:
Nejak malo, ne? :wink:Citace:
Původně odeslal pmarek
Ja mam P4 na 3302MHz a R9700PRO na 380/340 a mam 18400b
to má dosť veľa, FXky majú slabosť na 3DMark2001SE!
Skús porovnávať V 03jjke...
Mam mensi problem... Na kamosove pc (AMD 2500+ Barton; ASUS A7N8X, 2x 256 Mb OCZ 400Mhz cl2, Hercules 9800np) je vysledek v 3dm01se dost malej = 12166 bodu.. Nic neni pretaktovany, nemam zaply ani AA nebo AF, nemam zaplou vertical sync, vse na vykon, CAT 3.7...
Ze je to malo...
Nevite nekdo co s tim?
BTW: I pri 2800+ je ten vysledek vicemene stejnej... Jednou se povedlo dostat na 14*** ale pak se objevil MsBlaster :evil: a zkusili sme se ho zbavit C:/format....
BTW2: v 3dm03 ma 4700...
CO VY NA TO?
Jasne :smoke: ja jsem klidnej narozdil od toho druhyho kterej hned urazi. vime o koho tu jde ne :mweheh:Citace:
Původně odeslal Dawe
jinak ja mam na grafice narust vykonu o 50% jen diky OC takze se taktovat vyplati ;D
Hele ja nevim kdo zacal s FLAMEM ?!? Hmm? :roll:Citace:
Původně odeslal deathkiller
Jo, uznavam, vypenil jsem...
dneska bylo krasny pocasi na taktovani, tak sem otevrel okno a trochu zataktil...3dmark01 18597 1800+(1533MHz)@2440(222*11) 1,9V..moc sem ho nezdimal :) r9500@9700 401/335 (pameti 3,6ns :-o )
na co otvirat okno kdyz mas tu 128 mm obludu ?Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
ja tu obludu prevrtal na 120mm a dal do bocnice a s otevrenym oknem bylo v kejsu 11°C a asi 90dB ;D
asi 13000 s tim dole a CAT. 3.4
to: oný, nepamätám si ťa, ten co má 12K bodov v 3DMarku:
procík, procík, procík......
kebyže ho takteneš na 3000+, mal by si 15-16K
tu jasne brzdí procák
Co poviete na 2503 bodov na mojom compe?
Ked som ju kupyl a nainstaloval do PC tak som mal 1250 bodov.
Kamarat ma 3915 bodov C2,4 a FX 5200 128MB 64bit.
Co vy na to?
Neni to nejako brutalne malo ???Citace:
Původně odeslal Pepko
Ja som mal na durone 650@800 4410 bodov s MX440...
Ani není, má slabý procesor a grafika má ořezanou paměťovou sběrnici na 64bitůCitace:
Původně odeslal Mavko