-
Re: NVIDIA GeForce 8800GT
Citace:
Původně odeslal
maniak
Aké máte skúsenosti s tými teplotami napäťových regulátorov ? Treba ich hladiť za každu cenu alebo vydržia keď sú ofukované ( mam tam nahodeny turbomodul z S1 ) ?!
kdyz jsem je mel chvili bez pasivu - ofukovano tak desne hraly a v tom miste byla zhava cela karta - doporucuju je nenechavat jen "pod vzduchem" asi to vydrzi jen tezko rict jak dlouho
edit: samozrejme sem na to sahal po nekolika za sebou pustenych 3dmarcich ... v klidu byly regulatory jen teple
-
Tak som jej prave dal :
Core:705
Memory:2000
Shader: 1750
Load 42°C ---> Crysis 20 min hrania v poho bez artefaktou. Chytal som grafku z tej "nekrytej" časti kde nemam S1 v oblasti kde sa nachadzaju regulatory, nieje vrela. Je len "vlažná". Mno ale keď vraviš že bude lepšie to chladiť, tak tam cez vikend niečo šupnem. Snaď mi zatial vydrží (nerad by som to zakrykol :) )....
-
Takze moja Gigabyte stock cooler na 40% isla na 740/2120 ale nebolo to stabilne tak som to dal na 730/2100 a 3d marky prebehli ale kedze ten vykon je fakt nic moc uz tak som to dal na 700/1752/2000 a staci mi zatial. kazdopadne potencial tam je takze uprava biosu a chladenia mi v buducnosti urcite pomoze jo a teplota je uplne najlepsia 75st LOAD a 60 IDLE so stock chadicom tym starsim nie uz tym novsim vacsim...
3DMARK05=17474
3DMARK06=12057
-
no skusil som trosku OC, moja XpertVision sla na 730/2020/1850 uplne v pohode, a navyse teplota nepresiahla 55° pri 3Dmarku (body radsej ani nezverejnim, lebo moje SanDiego vela zazrakov nenarobi :D)
-
Dufam ze to nebude OT lebo to suvisi s kartou...Otazocka hrate niekto counter strike source? ked som fcera skusal nejake hry tak na 700/2000 mi islo NFS, GRAW2 ale css zamrzol hned... :( FW 169,21 neskusal som ine drivre mozno to bude tym, neurobilo vam to nikomu?
-
Citace:
Původně odeslal
ricixxx
Dufam ze to nebude OT lebo to suvisi s kartou...Otazocka hrate niekto counter strike source? ked som fcera skusal nejake hry tak na 700/2000 mi islo NFS, GRAW2 ale css zamrzol hned... :( FW 169,21 neskusal som ine drivre mozno to bude tym, neurobilo vam to nikomu?
Dneska odpoledne CSS vyzkouším a poreferuju.;)
-
Mno nvm kamo ako s tym CSS ale .21 forcewary su myslim z hladiska vykonu neni natom lepšie ako .09. .21 maju totiž len podporu novej GTSky a už su aj nove .25 a tie tam zas maju triple sli abo niečo take ... ale mohli by byť vykkonejšie :P
-
Citace:
Původně odeslal
maniak
Tak som jej prave dal :
Core:705
Memory:2000
Shader: 1750
Load 42°C ---> Crysis 20 min hrania v poho bez artefaktou. Chytal som grafku z tej "nekrytej" časti kde nemam S1 v oblasti kde sa nachadzaju regulatory, nieje vrela. Je len "vlažná". Mno ale keď vraviš že bude lepšie to chladiť, tak tam cez vikend niečo šupnem. Snaď mi zatial vydrží (nerad by som to zakrykol :) )....
Jukni na můj podpis a kolik mam v marku, nevim čim to je ale nad 700 prostě výkon grafiky alespon v marku nestoupá. Ve hrách mi přijde, že ano ale to je subjektivní dojem. Je možný, že rychlost toho čipu pak už nestíhají živit paměti.
-
Citace:
Původně odeslal
pulec7
Jukni na můj podpis a kolik mam v marku, nevim čim to je ale nad 700 prostě výkon grafiky alespon v marku nestoupá. Ve hrách mi přijde, že ano ale to je subjektivní dojem. Je možný, že rychlost toho čipu pak už nestíhají živit paměti.
Jn, tebe ten mark tiahne hlavne procák. A o 3d marky predsa až tak nejde, ten hrať nebudeš ale hry ano :P...
Mno ty maš OC verziu od BFG tak sa ni tym vysokým taktom nečudujem, ale myslím, že ta moja by ešte nejaky 15 do jadra zvladla + samozrejme pamäte aj shadery, no nemam kryté tie napäťové regulátory tak to necham zatial takto. Pokoril som hranicu 700/2000 :D som z toho happy (aj keď ešte skusim tu 725-730/2050-2100 uvidime :P)
-
Citace:
Původně odeslal
lepermessiah
no skusil som trosku OC, moja XpertVision sla na 730/2020/1850 uplne v pohode, a navyse teplota nepresiahla 55° pri 3Dmarku (body radsej ani nezverejnim, lebo moje SanDiego vela zazrakov nenarobi :D)
ale ne, pockej, mne by ty body zajimaly.....
-
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
ale ne, pockej, mne by ty body zajimaly.....
Mno holt procak je v 3dmarkoch holt velka brzda :( Tam najlepšie s intelom skušal som rozne overclocky aj s rozdielmy 50mhz core/pamäte + shadery ... proste tam sa to už až tak neodzrkadluje ako tým procákom :(
Ale v hrách, tam to videť dosť :P
-
no, takze na stock cooleri mam maximum niekde v 720-730 jadro (shadery idu hore s jadrom) a 2150-2200 pamate...celkom sa da :)
no a tej moj "vykon" v 3d06 je 6120b :( pri 730/2000
-
Nízké skóre v 3dmark06 je zapřičiněné použitým CPU, ale to už se tu řešilo mnohokrát.
-
Citace:
Původně odeslal
lepermessiah
no, takze na stock cooleri mam maximum niekde v 720-730 jadro (shadery idu hore s jadrom) a 2150-2200 pamate...celkom sa da :)
Hmmm stock ti to stiha chladiť bez problemov pri takom OC ? ake maš teploty pri LOADe ?
-
Palit 8800GT 1 GB (takty jsou standard 600/1500/1800) - kod vyrobce XNE/8800TXT302
http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=517
-
Citace:
Původně odeslal
lepermessiah
Vic ti to san diego nataktovat nejde? Vzdyt je to stejny jadro jak FX57 , to by mohlo jet na 2,8ghz a vys. Ja sem na tom taky mizerne, uz vic jak pul roku schanim nejaky toledo X2 co zvladne alespon 2.6ghz , mam X2 menchaster 2ghz a v defaultu s 88GT OC2 (675/1674/1950) da 7,4k v 06marku , s pretaktovanim na 2.4ghz to je uz 8,5k, jenze procak vys uz moc nejde ,jen pri velkym zvedani napeti :confused:
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
To by me zajimalo kolik bude stat , ze se spis nevyplati dat ten 1gb na GTS-g92 , ale i tak je to trochu zbytecny :)
-
V Alfě skladem GT TwinTech za 6990 Kč, taky jsou tam GTSka a v Alze jakbysmet (tam je mám dojem MSI s LOtR online za 9,3 bo tak nějak).
-
Citace:
Původně odeslal
maniak
Hmmm stock ti to stiha chladiť bez problemov pri takom OC ? ake maš teploty pri LOADe ?
To je vcelku logicky - když karta není pořádně vytížená procíkem tak oto je chladnější. Když by měl procík, kterej by jí maplno vytěžoval, tak by to už nemuselo bejt stabilní.
-
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
To by me zajimalo kolik bude stat , ze se spis nevyplati dat ten 1gb na GTS-g92 , ale i tak je to trochu zbytecny :)
no vzhledem k tomu ze asi pred tydnem vysla 8500GT s 1 GB a 8600GT, tak oni to cpou fakt vsude... uplne bez rozmyslu.
casem bude i na GTS-G92.
-
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
no vzhledem k tomu ze asi pred tydnem vysla 8500GT s 1 GB a 8600GT, tak oni to cpou fakt vsude... uplne bez rozmyslu.
casem bude i na GTS-G92.
njn ,je to takovej prodejni trik. Ale i tak by se mozna o kousek vic vram na GT hodilo i kdyz 1gb je trochu moc.
btw existuje nejakej program kterej by ukazal stav vram pri hre? vim ze nvidia neco takovyho mela...
-
Rivatuner tohle umi - u monitoringu staci v nastaveni vybrat plugin vidmem. Nevim jestli je to nejak ultrapresne (zdalo se mi ze grafika ve 2D zrala podezrele moc VRAM), ale pro orientaci to staci.
-
tak ted jsem overoval Sonica u Radima a pry vzhledem k objednavkam, nejdrive koncem ledna....
No je to mozny ?
Moje zachrana je, ze jsem si udelal objednavku v jinym shopu jako jeden z prvnich... snad by mely "udajne" dorazit koncem tohoto tydne... modlim se. :p
-
me nedosla jeste zadna karta a koukal jsem i jinde a myslim si, ze neni mozne normalni znacku sehnat tento rok, nejdrive konec ledna ....
neuveritelny, kdybych tolik nechtel nVidii beru davno ATi....
-
Citace:
Původně odeslal
svaca
me nedosla jeste zadna karta a koukal jsem i jinde a myslim si, ze neni mozne normalni znacku sehnat tento rok, nejdrive konec ledna ....
neuveritelny, kdybych tolik nechtel nVidii beru davno ATi....
OT: horsi jak za komousu fronta na banany :D
-
Citace:
Původně odeslal
Senky
OT: horsi jak za komousu fronta na banany :D
jo tak to sedi.
clovek by si i priplatil, jen aby to mel doma, ale to zbozi proste neni.....