2Milisx:Co tam znamena ten otaznik???Ti prisly prachy od nekoho a newis od koho????
Printable View
2Milisx:Co tam znamena ten otaznik???Ti prisly prachy od nekoho a newis od koho????
...ale takto sa na ne bude cakat vecne :?Citace:
Původně odeslal Chocen
...no este pred par hodinami som na tom mieste bol napisany ja, ale teraz je tam otaznik :arrow: uz som pisal Millisxovi SZ :roll: :!:Citace:
Původně odeslal SPYKER
To nende, to bych pak ja, jakozto prvni kdo to poslal musel bejt prinejmensim 20tkou fontem a zlate ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
No, zpaměti nevím jestli nejsou dva lidi, se jménem IGOR, no a ten dopis mi přišel bez nicku, tak jsem myslel, že je to ten, atd. Prostě se doma podívám.
...ak tam bolo 300Kacen v A4ke tak som to ja :arrow: a este obalka bola vytlacena na atramentovke ;D ;D no a moje meno si dostal v SZ
EDIT: ...koniec nadeji pre ostatnych ;D -po vymene infos cez SZ uz je jasne, ze som to ja ;D ;D
Je to vyřešené, dnes mi přišly další tři, mezi nima i ta zmiňovaná :wink:
Ale jestli to tak půjde dál, tak to nebude ni za měsíc :oops:
No uz som tam aj ja ale som se lek ze to Millisx-ovi nedoslo ako ta posta nieje nejaka spolahliva.
Poslal som to v Pondelok Letecky cili 1. triedou a doslo mu to dnes to sa mi nejako nelubi. :-( :-( ???
Leteceky je par avignon(nebo tak nějak, 1triedou je rychlíkem ;D
BTW. Od iGora už jsem to minulý týden měl :idea:
A odemne??? :DCitace:
Původně odeslal Millisx
Ja to pošlu :arrow: až zejtra protože mi poslal Millisx adresu až dnes..
muhehe... avignon je mesto ve francii spravne je to "PAR AVION" :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
no právě. rychlíkem u nás. tak se nediv, že to došlo pozdě :lol:Citace:
Původně odeslal Millisx
...a to som to posielal minuly pondelok poobede uplne normalne v obycajnej obalke a poslednou triedou ;D ;D niekedy je menej viac :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
...inak povodne som chcel poslat prachy za vsetkych slovakov, ze im to potom rozposlem :arrow: esteze som to neurobil :? asi by som s nimi mohol pooblepovat celu izbu :evil:
...inak, mal by sa stanovit konecny termin zaslania penazi, lebo takto je to o nicom :!: :!: :!: a MillisX si nakoniec za dosle prachy kupi novy monitor ;D ;D
A pak mě příjde navštívit půl střední evropy s malou otázečkou.... ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
no myslim si ze na odpoved na otazku, by ti uz ani nezbyl cas ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
2MillisX: ...ty by si sa s nami nechcel stretnut osobne ??? a ukazat nam novy monitor ;D ;D ;D ;D
Citace:
Chtěl, konečně bych vás poznal ;D
Auuuuu :oops: (nechci smrkat krefff)Citace:
[quote].:::iGor:::. napsal:
2MillisX: ...ty by si sa s nami nechcel stretnut osobne
...no vidis jedinecna prilezitost :arrow: ONLY JOKE :wink:Citace:
MillisXnapsal:
Chtěl, konečně bych vás poznal
Bojim, bojim :eek: :smoke:
halo SR users
kolko posielate Milisxovai bubakov na postovne??
dakujem
dnes idem na postu a najprv chcem ist do bane pre cz-kronen aby som vedel kolik
dakujem
...no ked zhruba za rok pojdes fandit nasim hokejistom, ktori odohraju zakladnu skupinu v Ostrave tak sa tam mozno stretneme ;D :arrow: a nech ten hokej dopadne akokolvek potom sa mozeme zostrelit ;D ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
2Loki12: ...posli mu tviac ako stoja nalepky - aby z toho kupil obalku, zaplatil postovne a nieco navyse na novy monas :!: :wink:
zostrelit = byt narvaný jak nákupní taška, zrubaný jak deka, zpitý jak suelin???Citace:
:lol: ;D ;D ;D
...njn no proste rozbit sa na 3:0 ;D napr. ve Stodolni :wink: teda ak tam chodis :roll:
No, tam zrovna nechodím(jen párkrát), ale nejní problém udělat vyjímku a pořádně se zbourat a vyřádit.Citace:
BTW: V ostravě je spousta alternativ ;D