Jo diky uz sem se taky zaregistroval uvidime jestli to pujde :D
Printable View
Jo diky uz sem se taky zaregistroval uvidime jestli to pujde :D
2 Luks: urcite to pojde ja som uz dostal druhy balicek teda list a tam pisu ze sa ma zmenit logo athlon xp a maju sa posielat nove a blabla bla ze potom sa smu pouzivat uz iba nove atd.
Balicek?!Me posilaj v oblace 6 nalepek :eek: :? Co ti fse posilaj??Citace:
Původně odeslal ManDark
mne posilaji taky balicky, nekdy poradny baliky, vono A0 plakat AthlonXP, nebo nekolik podlozek pdo mouse trochu mista zabere :))Citace:
Původně odeslal SPYKER
A odkud kua objednavas???Citace:
Původně odeslal DeeKay
Ty fole jakto ze tolik????Nechces si pro jednou zmenit adresu na moji???
to bude asi rozdil mezi tema co to maji zaregistrovany fakt na firmu a uz pred asi rokem, mozna vic a mezi tema co jen hamounej samolepky a registrujou se hromadne ted :lol:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Njn,nechces pro jednou zmenit adresu???Citace:
Původně odeslal DeeKay
to opravdu nechci, ono by to i vypadalo divne :D
2 SPYKER: Sak som ta napisal teda list ale to si si asi nevsimol mne takisto prislo 3 Duron a 3 Athlon XP takze ziadna veda ale ked na nieco pridem tak dam vediet.
Njn,Dee je linej,ten mi nic neposle,tak musim ostrouhat,no :roll:Citace:
Původně odeslal ManDark
2Millisx
Z BA pôjde obálka tiež, ale určite nie skôr ako budúci týždeň... :-(
Millisx vravel ze tu nebude cely vikdend a ani v piatok? a pride az v pondelok sa mi vidi aspon by mohol updatnut ten zoznam ze od koho mu uz prisli peniaze. :idea: 8-)
Dufam ze dosli lebo inac pruser. :oops: ???
Nahodil som info na pretaktovanie aj main page oc...
Tak dneska mi poslali mail kde sem mnel upresnit nektery data.......uvidime co prijde pozdeji :lol:
Tak pánové, trochu se mi to rozrostlo. doteď jsem odbavoval přišlé SZ, uff.
Tady je aktuální seznam, kdo co chce: http://212.80.76.22/millisx/objednavky1.htm
a tady od koho mi dorazily peníze http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
Kurňa toho je hodně. Tak posílejte. Dneska tam zavolám, aby si nemysleli, že to padlo.
...tak uz som tam ;D ;D ;D
posilam uz mam nacmaranou obalku....... jen do to ho hodim kachle a supajdim na postu...
Jé já už jsem na seznamu :) a co vy ostatní, na co čekáte? ???
...to by ma tiez zaujimalo, nie ze by som bol nedockavy-to nie, ale urcite pravidla co sa tyka posielanie penazi sa stanovili :!: :arrow: pokial sa nemylim tak sa mali money posielat minuly tyzden :!:Citace:
Původně odeslal Marty
...ale tak je to vzdy, kazdy ma moc reci a "skutek utek" :!: :?
Citace:
Původně odeslal Millisx
Ploc nejsem celvene?? ;D ;D
...lebo som millisxovi poslal vecsie spropitne ako ty a chcel som za to, aby si bol takym istym pismom ako ja :lol: :lol: :lol: :lol: a ja nie som uvedeny na zozname ani 16tkou ani cervenym :lol: :lol: :lol: :idea:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Tak ploto :mweheh: ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
A co nas napsat oba :idea: ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
Kurnik tie stranky natahuje po roka kuaa ..Citace:
Původně odeslal Millisx
na nálepky.... ;DCitace:
Původně odeslal Marty