doporucuju omrknout http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS co se limitu technologie tyce. v soucasne dobe jsme tusim na EuroDOCSIS 1.1
zaroven ale bacha na to, ze kanaly jsou sdileny ...
Printable View
doporucuju omrknout http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS co se limitu technologie tyce. v soucasne dobe jsme tusim na EuroDOCSIS 1.1
zaroven ale bacha na to, ze kanaly jsou sdileny ...
Právě pro to, se obávám, že 2Mbit UP nebude pro běžné uživatele reálný.
Ale díky za tabulku, pěkné ;)
Dobrý den, vydržte cca tak ještě 10 dní. Služby UPC Internetu budou vždy nejvýhodnější co do poměru kvalita/cena to znamená, že se změny dotknou rychlostí v obou směrech, ale dál už nemohu nic blíže sdělit. Děkuji za pochopení. F. Malina
To jsem tedy zvedav :)
2Mymak:
Diky za info! UPC mi maji prijit dneska zapojit - na druhy pokus :-) Nemam natazeny kabel do bytu, ale taky se zkusim zeptat, jestli o tom neco nevi... Hlavne ten upload.
Tak to jsem na to teda zvědav a brutálně se těším :)
Zřejmě to bude reakce na tuto situaci u Netboxu.
Přeci jen 30mbit/8mbit za 999,- hold UPC musí reagovat.
Více zde:
http://www.lupa.cz/zpravicky/netbox-...az-na-30mbits/
Omg tak ten Netbox je supa ako vzdy. Dufam, ze sa UPC prehupne aspon na 10mbps pri Light pausale.
jo pomalu lituju že mam upc zaklad starter i když začíná to vypadat slibně když už se zbavili limitů, ne že by mi vadili ale je to bez nich lepší
Kdopak ste dneska videl cerny ovce ? :D Byla tam moooc hezka reportaz o UPC.
Nové rychlosti UPC naleznete zde: http://www.lupa.cz/clanky/stalo-se-u...vida-na-azdsl/
Docela brutální zrychlení, pokud to tak teda bude i reálně a ne jen na papíře...
To jo, ale opět na tom spláčou stávající zákazníci. Hold trend dnešní doby..
Stálí zákazníci mají méně práv než nové "ovečky" pro UPC.
Jinak co se týče rychlostí tak je to fajn, ale zrychlení stejně začne pro stávající až od 1.1.2009, takže za tu dobu se zase může dosti změnit :)
Jinak upload hold lepší nebude, není na to připravená technologie Eurodocsis 3, škoda, snad v budoucnu :)
a co kdyz mam Light + dvojnasobny upload?
budu mit 18/3 ?
WTF, ja chci taky zrychlit!
Mám takový pocit, že 3mbit určitě mít nebudeš :)
Upload booster se dle mě zruší jakožto služba.
Jinak na lupě je napsáno, že teoretická rychlost uploadu je až 27mbit na upstreamu. No by mě zajímalo, proč tedy nemohou dát upload alespoň 2mbit :)
Řekl bych, že někde je háček :D
tak UPC sajta aktualizována:
jinak akční nabídka: takže za 20M pokud objednáte hned máte za 400,- na 4 měsíce :) fakt kvalitka k stávajícím zákazníkům :D
Citace:
* První 4 měsíce budete platit pouze 50% standardní ceny tarifu
* Instalace za 1Kč
* Aktivace* za 250Kč (sleva 75%). Pro nové zákazníky hradící přes SIPO je aktivační poplatek 1Kč
* Zapůjčení modemu zdarma
Instalace a aktivace jsou jednorázové poplatky.
*Aktivační poplatek neplatí pro stávající zákazníky UPC objednávající další služby UPC. Aktivační poplatek nevybírá technik instalující službu, bude účtován v první faktuře.
Tato akční nabídka platí pro nové zákazníky služby UPC Internet pro objednávky do 30.9.2008
Ceny jsou včetně DPH.
Oficiální vyjádření:
rozhodně zajímavější informace než na Lupě.cz
http://www.parabola.cz/clanky/3237/u...10m-a-upc-20m/
Doporučuji.
Jaj, no i to se stává. Každopádně už jsem došel na to jak se chtějí odměnit stávajícím zákazníkům:
Ti kdo mají Classic či Extreme tak budou mít větší rychlosti od 1.1.2009:
Docela nepodstatné, protože pochybuji, že jim někdo na těch tarifech bude chtít zůstat, když budou tak drahé a stejně je nikdo nevyužije.
a na druhou stranu si protiřečí:
Píšou, že názvy Starter, Easy, Light, Classic, Extreme zaniknou, ale jaktože budu mít pak vyšší rychlosti než noví zákazníci a tarif se bude nadále jmenovat např. Classic. Zřejmě až do vypršení smlouvy a pak budu muset přejít na 10M či 20M.
Udělají si v tom zbytečně hokej, ale hold UPC je UPC :)
Jinak rozhodně balíčky služeb vypadáji velice dobře. Snad nebudou nikterak limitované a bude to na stálou dobu. Jako 20M+Supreme+DVR+Telefon Anytime za 1790,- zní více než lákavě!
to je teda krása takže v roce 20010 budu mít smlouvu dva roky pak ji mohu vypovědět pak znovu začít používat... a nové rychlosti budu mít až od té doby... bezva teda EDIT: jo ale jde o to že já měl 4 měsíce za polovinu to je podvázaný smlouvou minimalně na dva roky nebo dál...
Já si teda nevzpomínám, že bychom měli smlouvu na dobu určitou, naopak jsem docela pevně přesvědčen, že je na dobu neurčitou, jen je tam tuším několikaměsíční výpovědní lhůta.
JERROME: nevidím jedinej důvod proč by ti po 1. 1. 2009 měl někdo bránit v přechodu na nové tarify.
No jak píše frelichl: nikdo ti JERROME bránit nebude.
Jinak koukám emailový formulář na UPC sajtách zkolaboval, že by mraky výpovědí a snah přejít na nový tarif. UPC si to zavařilo samo, když chtějí řešit milión výpovědí a změn na nový tarif, je to jejich problém.
Jakože FAKT se mi nelíbí jak vedení přemýšlí a chová se ke svým stálým zákazníkům, ale holt doba "Bylo nás pět" kdy se každý obchodník (p.Bajza) staral o svého stáleho zákazníka jak jen mohl je ta tam :(, bohužel.
Inu počkám si ještě jak na tento chaos zareaguje UPC, protože se mi opravdu nezdá, že by chtěli řešit mnoho telefonátů s tím, že noví zákazníci za tu stejnou službu budou platit o 50% méně. Koukám na zákaznické lince musí být zaměstnanci taky celí žhaví, že jejich vedení je tak s prominutím tak deb*** a rozhodlo takový chaos. No jen prostě aby UPC trumflo O2 tak vyhlásilo to co vyhlásilo, aby si opět mohli dát na svoje stránky korunku pro nejrychejší internet roku 2008, fakt to je logika, ach bože :rolleyes:
EDIT: fixed gramatická chyba :) (díky Commandere za upozornění)
Jsem rád že UPC zrušilo některé tarify ale zase mi trochu vadí složení těch zvýhodněných balíčků. Neak si vždy mám problém vybrat z těch co nabízejí .
Chtěl bych Internet 20M + Standard + dvr za slušnou cenu. Telefon máme Freetime za 1kč ještě asi 3/4 roku a pak nám to možná ještě znovu prodlouží takže si platit ještě navíc za telefon se nám moc nevyplatí . Ted máme Light + standard + dvr + booster a v součtu je to asi 1550. S novou nabídkou bych to mohl snížit o pár stovek a pokud bych chtěl jen 10M internet tak by to bylo jen 990 coz je slušná sleva.