PROBLEMY- stale dalsie a dalsie
Citace:
Původně odeslal salwator
je to tu velmi zaujimava debata, ale Falkom ma novy proc a dosku doma /aspon podla podpisu/, ale este sa tu nepochvalil ako je spokojny..
salwator :-o
Takže ako mi ide novy pocitac?? :-o
Tak o tom by sa dalo dlho diskutovat, no myslim si ze ked som sa rozhodoval medzi AMD 64 a Intel P4 3 Ghz, tak som mal ist do Intelu , no nechal som sa zlakat Radami , ze Amd64 je lepsi , no nie je to asi take ruzove :evil:
AMD 64 - som kupil preto lebo som bol fajnda AMD , a nie Intelu,a aj pre to lebo ste mi ho viac odporucali vo FORE ktore som Tiez vytvoril ja a je tiež na rostrhanie, no sklamalo ma to( no uvidime mozno to este vyladim ) No za tu sumu siom mohol kupit Intel a ovela stabilnejsi a asi aj s vetsim potencialom na pretaktovanie!!! , ako mam teraz ja hoci este som ho poriadne netaktoval (chladic)
Pamete som kupil A-DATA DDR 500 512 MB konecne sa mi ich ako tak podarilo rozchodit na zakladnej frekvencii procesora :? Aspon ze tak, po tom co som flashol novy bios 1,52Beta- este ho nepretaktovavam, ale chystam sa- myslim si že moja zastava ma potencial sa pretaktovanie, no som rad ze som ju vobec rozchodil.
1,Inak mam moznost vymenit pamet za KINGSTON DDR 400 512 MB CL2,5, co myslite bude lepsia volba?? a ako to bude pretaktovani ?
Teraz mi beži na 10x 221 Mhz pamete 2T - 4 HT :|
Fakt som sklamany s tej zostavy , ani ta grafika ma neako nepresvetcila a DOOM 3 seka i na 1600 x 1200 co som za tie prachy necakal, chcel som kupit Geforce 6800GT a tiez ju odporucam viac ako Ati randeom X800 pro. Ked som kupil Sapphire, tiez to nie je slava no na tom j***tom SLOVENSKU sa neda nic zohnat!
2, Inak ten procesor fakt ide oficialne na 2211 Mhz + multiplikator 11x ,cach 512 kB- neviem aky ma vykon v porovnani s 3200+ + 1024 kB cache, ale 2000Mhz . Prave ze tento procak som chcel. a až potom som zistil že je iny. poznate neake stranku?
Videl niekto porovnania niekde tych dvoch procesoroch ?
Co hovorite na pamete KINGSTON CL2,5 DDR 400 512 MB_ ako budu ist s tymto procesorom ?
3, Chcel by som vediet kolko vydrzi BOXovany chladič na pretaktovanie? Do akej asi frekvencie to bude v pohode. a Co napetie na procesore?
4, Po tom ako som teraz nastavil comp som zistil ze najviac ma spomaluje
HDD ;D ;D ;D !!!
Sanda mi na tomto HDD ukazala LEN necelich 13000 bodov, co ani nehovorim ako to spomaluje comp, :-(
Priklad: Kamos ma P4 3 Ghz a jemu nacita Battlefild Vietnam za 30s a mne za 1,5 min :evil: o minutu VIAC!!! :? Ako to vyriesit ?mam tak zapojeny 80zilovy kabel- mozno je nieco nastavene zle v Biose mal s tym tiez niekto problemy?
AKO NA TO ?