Re: Dotaz ohledne chlazeni
Citace:
Původně odeslal hibernaculum
Pak jestli by mi mohl nekdo poradit nejaky pasiv na grafarnu GF6600GT, nebo X800XL. Zatim jsem se dival na nejake a aerocool vm-101 mi prijde nejucinnejsi.
Diky vsem moc za rady. Pekny den :)
jj, ten.. ale zabira hodne mista... Este je pak dobry Thermaltake schooner
Citace:
Původně odeslal hibernaculum
Mel bych na vas par dotazu:
Jednak co si myslite o zdroji Be Quiet! BQT P5-420W-S1.3 a jestli s nema nekdo nejake zkusenosti.
proc chces prave tenhle ? imho za stejnou cenu jsou lepsi zdroje...ten beQuiet nicim nevynika a ma docela slabou 12V vetev koukam...
treba toto http://www.jsc-computers.cz/product_...oducts_id=1774
nebo toto http://www.jsc-computers.cz/product_...oducts_id=1792
No, nerekl bych ze nicim nevynika. Vzhledem k tomu ze vsechny recenze co jsem nasel o nem mluvi skoro jenom v superlativech, asi necim vynikat bude. Sice to nebude modre svetlo linouci se z casu, nebo velky napis 120mm FAN na krabici zdroje, ale budou to dulezitejsi veci jako stabilita napeti, tichost, nebo skvele dilenske spracovani.
Citace:
Původně odeslal Mythos
No, nerekl bych ze nicim nevynika. Vzhledem k tomu ze vsechny recenze co jsem nasel o nem mluvi skoro jenom v superlativech, asi necim vynikat bude. Sice to nebude modre svetlo linouci se z casu, nebo velky napis 120mm FAN na krabici zdroje, ale budou to dulezitejsi veci jako stabilita napeti, tichost, nebo skvele dilenske spracovani.
hehe...všechny recenze na netu taky mluví o tom jak je aerocool skvělej a tichej zdroj a ve skutečnosti je to turbína jak prase...to jen tak naokraj :roll:
takže upřímně řečeno recenzím už nevěřim ani za mák...enermax 600W je podle recenzí taky super zdroj a přitom je to relativně shit, kdy ve stejné cenové kategorii lze pořídit zdroje uplně jiné kvality... :roll: :evil:
navic 22A na 12V vetvi...to je celkem malo :|
Citace:
Původně odeslal MaWa
hehe...všechny recenze na netu taky mluví o tom jak je aerocool skvělej a tichej zdroj a ve skutečnosti je to turbína jak prase...to jen tak naokraj :roll:
takže upřímně řečeno recenzím už nevěřim ani za mák...enermax 600W je podle recenzí taky super zdroj a přitom je to relativně shit, kdy ve stejné cenové kategorii lze pořídit zdroje uplně jiné kvality... :roll: :evil:
Nevim kde jsi videl tech 22A, ale na +12V vetvi ma 27A, coz podle me uplne staci. Bohuzel neznam nikoho kdy by ten zdroj mel, ani tady se zatim nikdo neozval, tak na nic jineho nez na recenze na netu spolehat nemuzu. Ale vazne pochybuju ze si to vsichni ti recenzenti vycucali z prstu.
Citace:
Původně odeslal Mythos
Citace:
Původně odeslal MaWa
Nevim kde jsi videl tech 22A, ale na +12V vetvi ma 27A, coz podle me uplne staci. Bohuzel neznam nikoho kdy by ten zdroj mel, ani tady se zatim nikdo neozval, tak na nic jineho nez na recenze na netu spolehat nemuzu. Ale vazne pochybuju ze si to vsichni ti recenzenti vycucali z prstu.
Ja bych nebral zdroj, ktery nema nekdo osobne v CR a nedokaze rict jak to s nim opravdu je.
Na recenzich na zdroje jsem se spalil specialne s tim Aerocoolem a pote user Kankal opet s Aerocoolem, ale jinym typem. V obou pripadech slo o hluk, ktery byl oproti recenzim uplne jinde.