Re: NVIDIA GeForce 8800GT
Tak otazka do eteru. Kde sa zohnať na SLOVENSKU niečo podobné ako http://img232.imageshack.us/img232/4...lrh1mb2.th.jpg
????
Agem to ma bohužial vypredane (neni na sklade :( ).
Nemusi to byť presne tento typ (zalman hore na obrazku ) ale aspoň niečo podobné. Ak viete o niečom sem s tým, dik.
Citace:
Původně odeslal
maniak
Tak otazka do eteru.......
OT koukam na tvuj podpis, mas XV 8800Gt, je to tak se stock chladicem, nebo mas sonic ?
Tak sa hneď ne OT-kuj a radšej poraď :) Keby to bola Sonic tak by som tie pasivy od zalmanu asi nechcel ... ta od sonic ma napäťové regulátory pasivne chladené chcem nasvoju hodiť S1 ale potrebujem aj tie zalman pasivy ..
Citace:
Původně odeslal
maniak
Tak sa hneď ne OT-kuj a radšej poraď :) Keby to bola Sonic tak by som tie pasivy od zalmanu asi nechcel ... ta od sonic ma napäťové regulátory pasivne chladené chcem nasvoju hodiť S1 ale potrebujem aj tie zalman pasivy ..
no tak jo, co tady
http://www.tntrade.sk/shop/index.php...ory-heasink-al
Tak jsem se dneska zatim zbezne dostal k taktovani sveho Zotacu 8800GT.
Zatim jsem to dostal na tuhle hranici:
default: 660@1600@1800
po oc: 730@1700@2000
teploty se zvedly s Accelerem S1 a 800 rpm 12cm vetrakem z puvodnich (iddle:39 burn:51) na iddle:41 burn:55.
Testoval jsem stabilitu 3D Markem 05 (zadne viditelne artefakty po 15 minutach - tj. vsechny gpu testy sly 4*za sebou). Nasledne jsem na tom paril asi hodinu NFS Pro Street a taky nic. Zatim jsem jenom zkousel poradne otestovat takty jadra, pameti i shadery jsem ze zacatku nastavil na 1700@2000, takze tady nevim jak moc jeste pujdou (nepujdou) dal. Jadro jsem zkousel i na 750, ale hnedka pri prvnim testu v 3D Marku 05 mi vytuhl komp, takze strop bude u jadra nekde mezi 735 a 750, pricemz tech 735 se jevi jako rock solid stable (jeste na tom pak zkusim Crysis). Az se zase dostanu k dalsimu poladeni, tak tenhle post zedituju.
Edit: Tak jsem se do taktovani jeste dneska trochu pustil a jadro pri 740 uz dela v 3D Marku 05 drobne artefakty a hry jedou sice stabilne, ale budu pouzivat tech 730 kdy je to vsechno stabilni. Co se shaderu tyce tak jsem je zkousel na 1750 a vypadalo to stabilne, nicmene taky budu radsi pouzivat mensi hodnotu 1700. No a pameti jsem zkusil nastavit na 2100 a 3D Mark 05 se zasekl hnedka v prvnim testu. Takze nakonec zustanu u stabilninich hodnot, ktere jsem testoval vcera, tj. 730/1700/2000 coz je i tak docela solidni overclock :)
Edit2: Tak jsem chtel zkusit po dosahnuti stability u hodnot 730/1700/2000 ve hrach a 3D Marku 05 jeste 3D Mark 03, jenze ten je stabilni a nepada (druhy graficky test) az pri 700/1700/2000, takze to zase takova slava s tim OC neni. No ale stejne i kdyz jsem po OC pustil oba 3D Marky (03 a 05) tak to nebyl skoro zadny (pouze par bodiku nahoru) narust vykonu, takze tu kartu budu provozovat na defaultu (jedno FPS navic me v Crysis asi moc nespasi).
Pitrs82: oc dobre... ja sveho zalmana mam 700jadro stabilni na 730 padne hned na zacatku 3Dmarku...musim se dokopat k tomu dat napeti na 1,1V - uz to nekdo zkousel ?
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
Presne tak ked nema agem tak uz len TNTRADE.sk este mozes skusit chladice.sk ale ti su strasne drahy...
2x gainward
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51711
6700,-
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51710
7300,-
no nabidku na CC maji hezkou asi 20 GT karet, ale jaksi dostupnost nula nula h...o.
Grafiku NEMAJI skladem, je to jenom klamava reklama, tak jako na spouste jinych online shopu.
Ted jsem tam volal a kartu nejsou schopni dodat.
Citace:
Původně odeslal
sfinga
Citace:
Původně odeslal
Camill
Grafiku NEMAJI skladem, je to jenom klamava reklama, tak jako na spouste jinych online shopu.
fakt? to jsou buz.y
pardon.
Bohuzel. Tenhle pristup ze strany obchodniku me dost stve. Udelal jsem si kvuli tomu registraci, objednal zbozi ktere melo byt skladem a oni mi pak reknou, ze kartu nemaji a ze je prede mnou poradnik nekolika lidi. Aspon vim, kde priste nenakupovat.
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
fakt? to jsou buz.y
pardon.
Citace:
Původně odeslal
Camill
kdy jsi ji objednaval? ja ji tam mel objednanou 12.11 a 30.11 mi volali ze jim prislo 5 kousku OC2 za stejnou cenu. To uz sem ji ale mel sefnutou pres Pulce v jinym ksefte
edit: aha sem si nevsim zes ji objednaval az po tom co si ji videl skladem, to musel bejt nejakej bug v tom jejich e-kšefťe, takovy veci se stavaj proto je tam lepsi napred volat
Gigabyte 8800GT 512MB DDR3 GV-NX88T512H-B skladem v BRNĚ! Na netu je uvedeno nedostupné, ale jsou skladem. Kdo má zájem ať volá a kartu si zablokuje.
http://www.alfacomp.cz/php/index.php...SearchSubmit=1
Citace:
Původně odeslal
Camill
No fakt, ted jsem tam volal. To me teda docela nas***, pac ani nebyli schopny zavolat a kdybych si tady neprecet tvuj prispevek, odpoledne bych tam zbytecne sel. Jinak je to totiz fain obchod - dobry ceny, v pohode reklamace a zadny fronty jak v jinde ...
Tak se teda omlouvam za zbytecnou nadeji ...
Citace:
Původně odeslal
Neller
Jako fakt? :eek: Nebo je to jak u me :neutral:
Citace:
Původně odeslal
sfinga
No fakt, ted jsem tam volal. To me teda docela nas***, pac ani nebyli schopny zavolat a kdybych si tady neprecet tvuj prispevek, odpoledne bych tam zbytecne sel. Jinak je to totiz fain obchod - dobry ceny, v pohode reklamace a zadny fronty jak v jinde ...
Tak se teda omlouvam za zbytecnou nadeji ...
Jako fakt? :eek: Nebo je to jak u me :neutral:
ANO v Brně (ne OV ani E-shop) je stále několik ks skladem!
Citace:
Původně odeslal
Neller
No jo vazne, volal jsem tam. Akorat ze nejsem z Brna a pres e-shop koupit nejde. Kurna :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal
Neller
Skoda jen te zlodejske ceny :-/
Pockam si asi na Radima...
nejak jsem to tu nepostrehl, pokud to tu je, tak se omlouvam
Gainward nabizi 2 verze 1024MB GT
650/1900
http://www.gainward.com/product/prod...roducts_id=149
600/1800
http://www.gainward.com/product/prod...roducts_id=148
Pro nedočkavce 20 ks zde (za odpovídající cenu, samozřejmě):
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50814
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Skoda jen te zlodejske ceny :-/
Pockam si asi na Radima...
Koukni na ceny karet jinych vyrobcu a treba na ceny na www.czc.cz
Citace:
Původně odeslal
Rean
Aspon je videt, ze ekonomicka situace naseho naroda neni az tak spatna. A to verim, ze je jeste plno nedockavcu, na ktere se v teto varce nedostalo.....
Čau, chtěl bych se se svojí Gainword 8800GT dostat na takty, jako mají např. Poofy nebo Pitrs82, tedy z 600@1500@1800 na 700@1700@2000. Problém je, že když se snažím paměti zvednout přes 1920 (těch 700core a 1700shader je o.k.), obraz se seká a blbne. Nevíte, co s tím? Díky
Sestava:
CPU: DualCore Intel Pentium E2160, 1800 @ 3200 (9x356)
MB: Gigabyte GA-P35-DS3
RAM: 2048MB, A-Data Vitesta EE 800MHz @ 890MHz,
4-4-4-12
VGA: Gainword 8800GT (600core/900ddr/1600shader)
HDD:2xSATA
ZDROJ: Fortron FSP400-60GLN 400W
CHLADIČ: Accelero S1 + Noctua 12cm, max 52°C