tak já kupoval 3800+ v létě a taky píše CPU-Z (i coretemp) že je to toledo.
btw: hele hoši, zkuste pls, jestli vám dá 3ghz s HTT na 4x. dík
Printable View
tak já kupoval 3800+ v létě a taky píše CPU-Z (i coretemp) že je to toledo.
btw: hele hoši, zkuste pls, jestli vám dá 3ghz s HTT na 4x. dík
potvrzuji taky...me jede taky na HT 4x
Myslím,že se to nejvíc hodí sem do X2 tématu.
RM Clock 2.2,X2 4200+,DFI LP UT nF4
Už delší dobu nemůžu zprovoznit na mojí sestavě v RMclock nižsí napětí jak 1.1V.
Tak se chci zeptat,jestli to někomu jde na X2 a této desce. a pokud to jde co má nastavený v biosu.Jinak napětí mi jde měnit vpohodě ale prostě nižší hodnota jak 1.1 nejde. BIOS mám 704-2BTA.
U me taky pouze min. 1,1 V
Kdyz jsem koukal, jak ty poslednik kousky behaji, tak jsem se rozhodl, ze aky pujdu nakonec do dvoujadra...
zatim jen tak zbezne testuju....4200+ na 2915MHz pri 1.408.
Trosku me trapi, ze jedno jadro ma v zatezi okolo 56 stupnu a druhy tak cca o 3 stupne min...ale bezi to.
Paradoxem je, ze kdyz jsem tomu dal min Vcore, tak prvni spadlo to jadro, ktery bylo chladnejsi... :-)
mno zatim sem nenasel nejakej souhrn min VID pro vsechny A64 CPUs. Ale vsude se pise za nove rev.E(nove SC-venice, a vsechny X2 atd) maj minimal VID nastaveno na 1,1V. Mno takze pokud chces mene musel bys pres bios ci vymenit cpu:) ale nevim k cemu to potrebujes, jelikoz napr se spotrebou to moc nehne uz
Asi je to tak tamto byli starší revize,no se spotřebou to myslím docela hne když pojedeš na třeba 0.9V na 900mhz :) ale rozhodně měnit CPU kvůli tomu nebudu,to bych byl blázen... a přijít o 3ghz :) I tak jsem s X2 nadmíru spokojený. Takhle jedu na 1.1V a 1180mhz a procak žere cca 37W :)
Premyslim ze bych taky updatnul cpu na 4200+ x2 (939) ale jak tak koukam uz vymizivaji po shopech kua kua... :(
Jestli je nekde skladem za peknou cenu dejte mi echo ;)
Mam jen dotaz jaky mate na tomhle prociku teploty v defaultu nebo pri oc.
Člověče, to už bude asi trošku problém. Za pěknou cenu nevím, skladem jsem našel tady: http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=45001 Ono to vypadá, že se ceny zvedají, protože už tyhle CPU nebudou. A tady říkají že na skladě za 1 - 3 dny: http://amd.mironet.cz/amd-a64-x2-420...--939+dp44256/
tak uz sem sehnal, mam objednano za 4879,- s dani :)
No jen pockej,tebe hlavne budu "obtezovat" s odladovanim :D8-) pze mas stejnou desku a procik ;)
Kurna ja Toho Ninju ciiiiii taky,ale asi budu zapasit s vyskou toho pasivu s vetrakem na sirku skrine :( takzee mozna alternativa v kvalitnim chlazeni, je pro me lehce nizsi Noctua :) uvidime