-
Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny
Pokud UPC neprejde na technologii docsis 3 tak upload lepsi nebude...udajne UPC pracuje na prechodu na docsis 3, ale co je na tom pravdy to netusim...
Psal to jeden clovek z UPC fora
A jak pisete na co mi bude 12mbit kdyz sluzbu dvojnasobny upload u classica a vyse na 2mbit upload nejsou schopni poskytnout....3x jsem tam volal vzdycky mi rekli, ze chyba je nekde u me, ze ke me je to namerene dobre...
Rychlost sice nejede 133kB/sec ale nejakych 156kB/sec nekdy, ale vyhradne jen na cz sajty...jinak nikam....
Nic moc, hold UPC schvalne zvolil max upload 1,4mbit protoze je to opravdu strop technologie docsis 2...
Jen me mrzi, ze ceny UPC CZ se nepohybuji jako ceny na SK ... tam je to mnohem mnohem jine, ale je to zpusobeno tim, ze na SK je Orange velka konkurence, tady v CR je to bida, UPC nema konkurenci, tak na to prdi z vysoka..:rolleyes:
-
Internet se na pátý pokus podařilo nainstalovat a je fakt, že většinou to jede maximální rychlostí (občas dokonce ještě o pár kB/s rychleji), jenom poslední dva dny je upload na polovině, ale to mě moc nepálí. Víc mě štve, že za poslední týden měli už dva několika hodinové výpadky, celkově jsme ale spokojení.
Mimochodem, ví někdo, jak je donutit, aby nám posílali faktruru na e-mail? Zaregistroval jsem se do upc live, ale vyžaduje to ověření kódem, který přijde normální poštou a my máme docela problém s funkčností poštovní schránky. Nerad bych se dostal do situace, kdy nám nepřijde faktura a budeme odpojeni kvůli neplacení.
-
Co máš na mysli tím UPC Live? http://www.upc.cz/my_upc/ ?
Včera mi říkal tatik, že mi přišel poštou nějaký PIN k UPC, ale já nevím kam :)
EDIT: Aha, tak jsem to asi našel ... http://www.upclive.cz/ to vypadá zajímavě.
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Pardon, moje chyba, myslel jsem My UPC.
-
Dneska rano jsem chvili resil proc mi nejde inet.
A zjistil ze UPC precislovalo IP adresy - router mel pujcenou IP od DHCP jeste na dalsi 4 hodiny, tedy bych byl jeste 4 hodiny bez netu. Stacilo ziskat znovu IP od DHCP a uz to zas jelo.
Ale nez jsem na to prisel :rolleyes:
Lokalita - Praha 5
-
Nezkusil vypnout a zapnout no :)
-
Citace:
Původně odeslal
MEluZíNa
Dneska rano jsem chvili resil proc mi nejde inet.
A zjistil ze UPC precislovalo IP adresy - router mel pujcenou IP od DHCP jeste na dalsi 4 hodiny, tedy bych byl jeste 4 hodiny bez netu. Stacilo ziskat znovu IP od DHCP a uz to zas jelo.
Ale nez jsem na to prisel :rolleyes:
Lokalita - Praha 5
Konkretně která praha 5 já jen jestli to mám čekat taky ve stodůlkách
-
V Repich, v poledne byl zas asi hodku vypadek netu, ovsem navisili rychlost - 3Mbit/s -> 4Mbit/s :)
-
tak u me taky nejdriv zvysili rychlost na 4M ale uz od vcerejsiho vecera jede net jen asi 14kb/s.
Dejese to nekomu taky?
-
me vzdycky kdyz se snizi rychlost, tak jdu vyresetovat modem a router
a pak to jede zase normalne
-
-
virus nebo openproxy tam nahodou nemas? zavolej si na podporu ...
-
Chm, celý den pozoruju výpadky internetu, každé zhruba 2minuty přestanu fungovat a pak buď musím počkat cca 2minuty a nebo vytáhnout modem, zaponout a zase jedu... peklo...
Podle Info-linky dnes prý dochází k migraci na nějakou jinaou DB bůhvíčeho...
-
Jak jsem UPC net vzdycky chvalil tak si musim ted postezovat. Ja jsem mel (Praha 10- malesice) vzdy dobry signal a stabilni net bez vypadku (2x za pul roku).
Od cca cervna jsou vypadky na tydennim poradku (nektere stastne tydne to vypadavalo kazdy den).
Kdyz to vypadne tak vetsinou na 1-2 hodiny. Mensi vypadky radeji neresim.
To same se deje i v P 10 strasnice. Nevim co tady v te oblasti delaji ale kdyz clovek dela zrovna bakalarku na serveru ... parada... takze az uvidite ve zpravach ze nepricetny zakaznik zbil recepcniho v UPC (bude prvni na rane) tak vite kdo... :mad:
-
Citace:
Původně odeslal
Poofy
Jak jsem UPC net vzdycky chvalil tak si musim ted postezovat. Ja jsem mel (Praha 10- malesice) vzdy dobry signal a stabilni net bez vypadku (2x za pul roku).
Od cca cervna jsou vypadky na tydennim poradku (nektere stastne tydne to vypadavalo kazdy den).
Kdyz to vypadne tak vetsinou na 1-2 hodiny. Mensi vypadky radeji neresim.
To same se deje i v P 10 strasnice. Nevim co tady v te oblasti delaji ale kdyz clovek dela zrovna bakalarku na serveru ... parada... takze az uvidite ve zpravach ze nepricetny zakaznik zbil recepcniho v UPC (bude prvni na rane) tak vite kdo... :mad:
souhlasim, ja jsem taky Malesice a posledni dobou to jede hrozne. Tak 3 tydny zpet byly vypadky velky, na modemu neblikalo online, ale ted mam kazdy den skoro takovy maly vypadky. Kazdopadne nez dojdu k modemu o dva pokoje vedle, tak je vse OK, ale net nejde, takze musim restartovat router. Mel jsem podezreni na ten router, ze to proste nedava, je na nem asi 5 veci + jeste WiFi router s dalsima trema. Ze by to nebylo nim?
Jo a vetsinou to spadne kdyz zapnu Torrent, ale muze to byt nahoda.
-
Fox neco zminoval na LANce, takze pocitejte s tim, ze to asi bude zly :D .
-
Fox by se mohl zminit i tu:) abysme vedeli:D
-
Fox se k tomu moc vyjadrovat nemuze ...
snad jen do te miry, ze z ceske strany problemu bylo asi 6 lidi pres 30 hodin na nohach, aby se to vsechno zvladlo s co nejmensimi problemy ...
zadat pochopeni je u komercni sluzby nesmysl, takze reseni je proste volat podporu/zakaznicke a primo se dozadovat slevy za ten 1-2 dny ...
pokud by to i zitra odpoledne delalo velke problemy tak prosim MAC PC, MAC modemu (je na nem na nalepce) a zakaznicke/osobni cislo do SZ ... urcite bude velka snaha aby to vsem fungovalo, jak ma ...
-
Paráda dva se perou a zákazník se směje. Tak snad to nebudou protahovat moc dlouho :))
http://mobil.idnes.cz/upc-naznacilo-..._mob_denik_hro
-
Mno, to jsem chtěl slyšet! Mám UPC Light a dvojitý upload, ale takový 9Mbit download bych rozhodně přivítal :D
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Mno, to jsem chtěl slyšet! Mám UPC Light a dvojitý upload, ale takový 9Mbit download bych rozhodně přivítal :D
Já teda spíš ten upload v základu - 0,5Mbit je dneska už fakt zoufale malo... :(
-
Stávající technologie UPC, ten jejich docsys mám maximum někde u 1,5Mbit, takže o zvyšování uploadu bych se moc nebál.
Dopročuji tu službu dvojnásobný upload (99 Kč / měsíc). 1MB up už je celkem solidní.
Já ale rozhodně nepatřím mezi lidi, kteří se řídí názorem, že jim je jedno zda budou na stahování nečeho čekat 5 nebo 15 minut. Pro mě jsou i 2 minuty moc.
Takže zvyšování downu rozhodně přivítám.
-
Asi budou zrychlovat hlavne down.
Takhle by to asi mohlo vypada uvidim jak moc jsem se spletl :)) tech 30Mbit to myslim jeste utahne.
Starter 5Mbit/384 bez limitu 490 Kč
Easy 8Mbit/512 bez limitu 570 Kč
Light 12Mbit/768 bez limitu 794 Kč
Classic 20Mbit/1 024 bez limitu 1 239 Kč
Extreme 30Mbit/1 472 bez limitu 1 693 Kč
-
Necháme se překvapit, každopádně takto by se mi to rozhodně velice zamlouvalo :)
-
12Mbit Light a zvysenie Up o 0,5mbps (so sluzbou double up) by sa mi dooosti pozdavalo :)