Tak jenom kvůli tomuhle se rozhodně toho starého nevzdám!!! >:}
Printable View
Taky se to dá nastavit v riva tuneru no :)
Uvažujem nad kúpou 8800, ale neviem či kúpiť GTS, alebo GTX.
Hrajem pri rozlíšní 1280x1024.
Aký máte na to názor?
Taky sem takhle uvazoval jestli GTS nebo GTX ale u mě to vyhrála GTX protože má podstatně lepší výkon. Není to jak u karet 7900 GTX a GT kde GTčko šlo v klidu nataktovat na uroveň GTXka. U řady 8800 je ten rozdíl mezi GTX a GTS opravdu markantní. Každopádně na rozlišení 1280*1024 ti bude stačit ať už to nebo ono. Já se třeba teď mlátím do hlavy proč kupuju to nej co je na trhu když ani hry nehraju.
No preci abys mohl machrovat jako Maul a Spajdr v 3d marcich :mweheh:
(no offense)
Mam podobny dotaz jaky tu uz zaznel... a to zavislost vykonu 8800GTX na procesoru. Mam 3200 AMD. Nainsatloval jsem 8800GTX a vykon v testech i ve hrach me prijde shodny. Neni potreba preinstalovat Windy a nebo je to skutecne tim procesorem?
Tak s timhle nemuzu rozhodne souhlasit.
GTS po OC se v nekterych hrach bez problemu na GTX dotahne, dokazuji to grafy z Firing Squad, ktere tu sem urcite nekdo daval.
Podivej se sem - http://www.firingsquad.com/hardware/...ling/page6.asp
JJ GTS vlastně stačí, pokud nejde o třeba Oblivion s HDR ve větším rozlišení, záleží hodně o jakou hru jde, zatím se ty rozdíly projevují minimálně, max. 15-20procent pro GTX.
Zatím .avi tech G80 demo 720p
http://us.download.nvidia.com/downlo..._High_8000.wmv
Za to video díky. Kdyby byly další sem s nimi.
Jinak mám dotaz. Na tolik se vám povedlo přetaktovat GTX? Já už asi 4 dny jedu na 660/2000 a asi půjdu ještě víš. Jak ste na tom vy? čauec
Paměti ti více nejdou? protože mě taky ne, někdo dá klidně i 2100-2150Mhz ale já ani prd :) To jádro už více o moc nepůjde. Jinak jsme na tom stejně, ale už to nějak extra nestoupá fps od těch 620Mhz nahoru :)
Zkusím to ještě zvednou až bude čas o víkendu. Jinak s těmi fps máš pravdu mě to navíc brzdí děsně pomalej X2 na 2700Mhz je to děs. Ale co zatím všechno šlape tak to "zatím" neřeším.
Verze biosu vypadá na 60.80.06.18.AS01. nevím přesně kde to tam hledat ale bylo tam tohle. Jinak co se týká narážek na moje péro tak přítelkyně si nestěžuje :-D
Jo jinak jedu už na 670/2100 a zatím všechny hry a marky v poho. Už se teším na fullcover waterblok.
Lidi tak už si začínám říkat jestli mi to tu kartu vážne přetáčí protože už jsem na 680/2150 a zatím nejmenší problém. Snímky se mi opravdu lehce zvedají katže katra asi na těch kaktech opravdu běží. Taktováno rivatunerem asus doktorem i expertoolem. Nevíte jaký je průmerný OC na GTXkách?
Nechce se mi hledat, treba mi nekdo odpovi, na 8800GTX mi v HL2 nechodi protihraci, jen stoji a ve FEAR EP to same:-( Proc?
No a co s tim? Far Cry mi po par minutach pada:-( Karta ma pekne vysledky v 3DMarcich, ale hratelna neni. K cemu vlastne je?
A co máš za zdroj?
Tyhle problémy nemusí být způsobeny kartou. Ale pokud by si chtěl seriozní odpověď mohl by si uvést na jakých forcewarech ti karta běží, o jaký typ padání jde (restart PC, spadnutí pouze hry atd.) jestli jde o rest jaký máš zdroj atd atd. trošku blíže to specifikuj. Jaký path u farcry máš?