Mě ten lascivní výraz taky moc nesedí, ale nic to nemění na tom, že se na ty fotky hezky kouká;) . I když teda ta (7) fakt vypadá né jako 3s před BJ ale jako 3s po lobotomii:)
Printable View
Mě ten lascivní výraz taky moc nesedí, ale nic to nemění na tom, že se na ty fotky hezky kouká;) . I když teda ta (7) fakt vypadá né jako 3s před BJ ale jako 3s po lobotomii:)
Zdravicko pratele!
Tak jsem opet tu, mam spousty fotek, ale nemam abosolutne cas uz posledni mesic, hold prace, ale zas jsou penizky, sak to znate. Tohle jsou fotky z Krety kde jsem byl pred zhruba tim mesicem, bohuzel jsem se malinko k tomu dostal az ted. Takze fakt budu pridavat hodne zvolna.
Stary most
http://www.skodik.info/prechodne/stary_most.jpg
Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.
Tedy takhle budu rad za komentare.. rekl bych ze uz jsem v PS trochu vysel z cviku :)
Diky Skodik
heh, tak to je most pres megapotamos u preveli, ze ;) pred 3ma rokama jsem tam nechal skoro cely film ;) . ten most, ac se nezda, je dost sirokej. pamatuju se, ze in na 28mm bylo problem ho tam natesnat
:D tak to je dobry :D Tohle bych necekal, je to most sice u cesty, ale zadna turisticka atrakce.. Jo je to on, nevim jakej potok to byl driv, ale tedka to teklo hezky, ale byl jsem tam tyden po tech zaplavach, takze proto je to i hezky zelene. Jj, je sirokej ja to fotil na 14mm pri crop2, takze vlastne to stejny jak ty. On je docela i velkej ac se to nezda.
pocitam, ze jsi s sebou asi nemel stativ, ale dlouhej cas by tomu imho pomohl - ta voda ve spodni casti si o to primo rika.
Nemel no :( ale priste ho beru.. jako misto na to bylo, jako ze bych ho vrazil nekomu z rodiny jako prirucak treba.
Zdravicko,
tak prinasim jen takove natuknuti z vcerejsiho Prazskeho RallySprintu 2006, byla to opet jako vzdy paradni podivana. Jeste jsem neprosel ani vsechny fotky, ale tak namatkou jsem vybral toto:
RallySprint Prague 2006 - color
http://www.skodik.info/galerie/rally-sprint/rally1.jpg
RallySprint Prague 2006 - BW
OSTRANENO ZE SERVERU
Jen ale nevi poradne jakou verzi, protoze ta barevne ja takova studena, pusobi trochu zvlastne.
Diky za komenty, Skodik
jednoznacne barevna ... ty barvy tomu vylozene pridavaj ... sice by to s tim nemelo mit moc spolecnyho, ale barevna se mi zda plasticetjsi ... samotny foto pekny ;)
taky nevim ktera verze.. :) asi CB
Barva... ;)
Hlasujem za farbu. ;)
diky moc, za nazory. Tak tedy asi barva.. ja jsem daval volbu i BW, protoze se mi ta barevna zda takova tmava, jak je tam to bile auto, tak jsem to zkusil takhle pres BW, trochu osalit :)
Farba, paci.
barva, je super;)
Řeší se tu barva/bw, ale já si nemůžu odpustit komentář k tomu, že ať tak, nebo tak, chybí mi tam kompozice a záměr. A bez toho může být pohyb zachycený sebelíp, ale na mě to působí staticky a "namačkaně". Vyfocené (technicky) to je samo o sobě slušně.
Ja tam naopak dynamiku vidim a ta stiesnenost vo mne navodzuje pocit, ze auto z fotky kazdu chvilu vyleti na mna.
Mě se kompozice docela líbí. A abych vyčníval ještě víc, tak bych preferoval BW;) .
Zdravim,
tak prinasim neco serioznejsiho. Je to takovej pokus o serosvit ci jak se teto technice presne rika, ale myslim ze se neptetu.
Vysoka ostrost je tu zamerne, pokud by se to nekomu zdalo az moc preostrene, tak at to omluvi, ale bohuzel kazdy mame jinak ostry monitor, o LCD ani nemluve.
Serosvit - autoportret
http://www.skodik.info/galerie/portrety/serosvit.jpg
Dekuji moc za komentare, Skodik
Perfektní, trošku mi vadí ta zmáčknutá brada. Ale je to jen detail, jinak fakt 9/10.
Jen bych se chtěl zeptat jak to fotíš? Na samospoušť to snad ani nejde-nevím jak bych přesně zaostřil.
pripojuju se k brazillovi ;-)
povedena fotka ...
Jo a ještě drobnost, zkus do fotek propašovat exif:)
A úplně poslední koment, sundat řetízek.
ta fotka EXIF ma a retiazka + ziadne oblecenie vo mne vyvolavaju dost diskofilny efekt ;) technicky je to ale very gut a pozu nehodnotim
No u vetsiny fotek je, dokonce vcetne presneho seznamu uprav, co jsem delal kdy v Photoshopu apod.. Ale kdyz delam nejakej crop, tak si ho dam do noveho okna a to se potom tyhle info ztrati, takze takhle no, tedy ->
Tedka koukam, focene je to tesne po pulnoci :D To je dobrej mazec, hehe :)Kód:Make - OLYMPUS IMAGING CORP.
Model - E-500
ExposureTime - 1/20 seconds
FNumber - 4.50
ExposureProgram - Manual control
ISOSpeedRatings - 250
DateTimeOriginal - 2006:08:01 00:04:11
DateTimeDigitized - 2006:08:01 00:04:11
ShutterSpeedValue - 1/20 seconds
ApertureValue - F 4.50
ExposureBiasValue - 0.00
MaxApertureValue - F 3.50
MeteringMode - Multi-segment