Existuje nejaky plugin na prepipani profilu aniz bych musel Mirandu vypinat?
Printable View
Existuje nejaky plugin na prepipani profilu aniz bych musel Mirandu vypinat?
Prepinani profilu? Vzdyt muzes spustit mirandu vickrat, pokazde s jinym profilemCitace:
Původně odeslal Masster
Tomuhle bych se z jistych duvodu radeji vyhnul.Citace:
Původně odeslal -=Majkl=-
Preco?Citace:
Původně odeslal Masster
U priatelky to tak pouzivam... Sebe som nastavil ine ikony ako jej a no problem...
[ot]Teda to je stav - mit u pritelkyne icq ;D ;D - no zdrzim se dalsich komentaru ;D [/ot]
Jak se teda daj prepinat ty profily?
[ot]Ty si este nemal zivu priatelku, co ???[/ot]Citace:
Původně odeslal howard
imho nijakCitace:
Původně odeslal howard
Konecne oficialni, super.Citace:
Původně odeslal jedik
stahnuto, nainstalovano, provozovano, zatim jede vse az na shellfilesend plugin, ostatni jedou bez problemu. trochu to ukazuje jinak velikosti pisem, takze to co je 13ka je tady 8ka a tak, ale to je detail.Citace:
Původně odeslal Masster
Jinak novinky na prvni pohled.. avatar u icq a lepsi irc (umi uz formatovat text, menit odchozi text, posilat soubory, ping tam jde, ..)
Dal pridali par moznosti v nastaveni, jako razeni podle protokolu a par dalsich drobnosti. No uvidime hlavne jak to bude stabilni.
EDIT: Tak Shellfilesend jede, jen je problem, ze v te shellfilesend nabidce je pismo spravne, takz ted kdyz tam mam tech 8 abych docilil 13ky co chci, tak v tom shellfilesendu je tech 8 a skoro se to neda precist.
Takze az na to pismo ok.
tak mě s tím jede zatim vše i písma se stejnou velikostí, asi je to tím že sem odinstaloval Mirandu ale nemazal sem celou složku s Mirandou
Ted zkousim 0.4ku, zatim nevidim zadnou feature kvuli ktere bych ji provozoval... mam v 0,3ce celkem dost pluginu a nechce se mi to cele nastavovat znova.
Nebo o nektere vite? Pouzivam pouze ICQ protokol.
Zazalohuj si celou Mirandu a zkus normalne upgradovat, ty pluginy pojedou, i na zive.cz to tvrdi :-) no a kdyz ne, tak mas zazalohovano...
Tak mi nejede plugin multiwindow (vubec ho to nenacte) :(
me taky nefunguje :/ Respektive ho vyuziva plugin TopToolBar, ktery bez neho nefunguje.Citace:
Původně odeslal HollyG
comm: ja jsem stahl tu zip verzi; rozbalil a prekopiroval a nechal prepsat stare soubory -> pohoda.
Taky jsem to tak samo udelal, jak jinak, ale nejede mi User Status Discover... coz je problem (I See protokol). Vam jede? Jakou mate prip. verziCitace:
Původně odeslal Dominator
Isee jede, jenom me stve ze ani nejnovejsi verze jeste neumi skupiny :(Citace:
Původně odeslal comm
Verzi mam 0.4.0.27
ja to samy s tim multiwindow / toptoolbar ... a docela me to stve a jeste se mi nejak nedari rozchodit irc :S tam bude ale jinej problem pac ani u 0.3.3.1 sem se nemoh pripojit na felk.cvut ... akorat ted uz se nepripojim nikam :?
Dotaz k Mirande (0.3.3.1) a IRC:
Lze zaridit, aby okno kanalu pri prijeti zpravy blikalo jako u ICQ? Takhle je schovany a ja nevim, zda tam nekdo neco napsal nebo ne.
mne blika query ale kdyby to melo blikat v tom normalnim "chat" okne nak se to asi ublika k smrti
btw: radsi sem nainstalil nejnovejsi mirandapack 033.427 pac v 0.4 me stve ze neumi multiwindow na coz sem si u starsich dost zvyknul a pak mi delaly problemy smajliky pres nConvers ... v srmm sly normalne tak pockam na nakej dalsi release
Jak "blika query"?Citace:
Původně odeslal basik
Query , mysli asi "septani", tedy kdyz si pises na IRC jen s jednim uzivatelem, ne? :) Jinak bych se priklanel k nazoru, ze kdyby napriklad na IRC kanalu overclockingu melo ve frekventovanejsim casu blikat "normalni" IRC okynko, tak by to bylo docela na masli ;DCitace:
Původně odeslal Harry
nazdarek.......... mam triliana 2 ale to teray neriesim....... chcem triliana do linuxu dat....... nenasiel som nic..... ale da sa to dajako??? keby boli zdrojaky, pohoda...... ale neviem o tom. Ine nechcem...viem o vela inych......ale trilian rulez.najpelsie 2.0
pozeral si web stranku trilianu ? :-)Citace:
Původně odeslal mangatono
OTCitace:
Původně odeslal mangatono
To ma slovenstina tolik odlisnej slovosled od cestiny, nebo ten clovek pise jako by vysel pomocnou skolu? :roll:
/OT
Fajn, ale ja navstevuju kanal, kde se mluvi jen obcas, tak by se mi to hodilo.. :wink:Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d