no vies ja hlavne potrebujem na citanie (palit budem len zriedkavo).
ale aj tak NEC znie celkom dobre.
akoze originalne dvdcka prepalit a takto, abo ako myslis?Citace:
na ochrany uz dobre nie su.
dik
Printable View
no vies ja hlavne potrebujem na citanie (palit budem len zriedkavo).
ale aj tak NEC znie celkom dobre.
akoze originalne dvdcka prepalit a takto, abo ako myslis?Citace:
na ochrany uz dobre nie su.
dik
Nie nie myslim tym datove ochrany na CD ako najnovsi Safedisk alebo Securom s meranim pozic dat atd ...Citace:
Původně odeslal lele007
Jaj tak s tym asi nestretnem nikdy. Tak idem pre nec. Takze 3520a je lepsie ako 40a?Citace:
Původně odeslal hyde21
Tak potom fakt ber NECCitace:
Původně odeslal lele007
NEC 3520A je vseobecne najspolahlivejsi NEC na citanie HLAVNE poskodenych medii.
3540A cita tiez spolahlivo ale nakolko ma nejaku novu optiku ktora zrychlila citanie DVD RW a DL medii neni zasa az tak dobry pri citani poskodenych medii ale tak strasne zhorsenie to zasa neni ved pozri recenzie na cdr.cz
Ale co som pocul v BA uz NECy 3520A nie su, neviem ako to bude inde na SR ale ci 3520 alebo 3540 - URCITE SUPER VOLBA !
:wink:
3520a mozno dostat u nas este (focus.sk), zajtra uz idem pre to. dik este raz!
Citace:
Původně odeslal lele007
OK potom ked bude napis info jak slape a stiahni a flashni si nejaky new modnuty FW nech tu mechaniku vyuzijes kompletne ;D
ked flashnem odide zaruka abo ne?
Ak flashnes oficialny FW neodide nic a ked flashnes modnuty a by sa ti mechanika pokazila a oni by ti nejako zistili ze tam je mod FW tak ti NEMUSIA uznat reklamaciu ...Citace:
Původně odeslal lele007
ide ale o to ze tieto NECy su na tom tak ze bud kupis uz vadny kus ktory bude blbnut od zaciatku (zatial som sa stretol iba s 1 takymto) a napr nebude vobec citat alebo napalovat alebo kupis taky co poslape kym ho nerozbijes kladivom ;D
taky co by chvilku isiel a potom by odisiel som este nevidel (ale urcite su aj take ale o 99% menej ako LiteOn) ale ked ti aj odide ze nebude chcet napalovat alebo citat tak tam ten oficialny FW v pohode flashnes a ked sa odsere uplne ze nepojde ta mechanika vobec tak ti nebudu mat jak dokazat ze si tam mal mod FW cize tak nejako to ja vidim ;D
supa, dik este raz za help!
no kupil som ten nec 3520a, zatial som len jedno dvd skusil citat a ide dobre, len je prilis hlucny :roll:
Citace:
Původně odeslal lele007
hmm hlucny ?
tak neviem ja som raz pocul liteon 1673 a oproti tomu je tento NEC ticha mechanika alebo oproti mojej DVD ROM Pioneer je tiez NEC ovela tichsi ale je pravda ze taky PIONEER DVR 109 co ma sused je tichsi ale zasa pomalsi ;D
no jo hlucnost asi bude tou rychlostou. qwa este ani jedno dvd som nenapalil heh, trebalo by :)
Citace:
Původně odeslal lele007
ved ano este som nevidel inu mechaniku okrem odomknutej toshiby dvd-rom ktora by citala napalane DVD+/-R 16x 8-) :o
skus napalit nejake dvd ale pred tym hod posledny mod FW tj. 1.UG aby si mal vypnuty riplock, zlepsenu kvalitu zapisu a moznost merat PI/PIF v CD-Speede
hm kde to najdem? cdr.cz?
no teraz som pozrel cdr.cz a je tam ND-3520A 3.04, a nero infotool mi vypise ze to uz mam takze asi ok :)
modded asi nevelmi chcem dat
no na CDR.CZ ten modded nenajdesCitace:
Původně odeslal lele007
najdes ho na http://www.micheldeboer.nl/firmware/3520.html a keby si chcel presny odkaz na ten FW co myslim tak je to TUTO
ked ale nechces modded tak ti ho nebudem vnucovat len ti poviem ze je LEPSI ako original co sa tyka kvality zapisu a ma odstranene regiony, riplock - cize mozes citat DVD-Video plnou 16x a dalej s nim mozes menit BOOK TYPE u DVD+ formatu
stiahol som, a toto bude asi lepsie pre mna:
LD3520 1.UG QUIET
RIPLOCK enabled for quiet DVD playback on your PC. Please note, this will only playback slow on pressed DVD’s. DVD-R and +R media will still play at full drive speed. This is a feature of the STOCK NEC firmware.
nechcem aby originalne dvdcka cital pri max rychlosti. takze pod windowsom sa to funguje v pohode? spustim exe, potom flash a hotovo?
dik
ano takCitace:
Původně odeslal lele007
no a s tym citanim
pre mna osobne je lepsie mat ten riplock v keli lebo aj ked ti tie DVDcka bude citat plnou ryhclostou da sa to spomalit dalsim programom ako nero drive speed lebo potom zasa kopirovat dvdcko 15 minut neni moc prijemne
iba spusti jedno z tych exe bud to s alebo bez quiet (podla toho ci a rozhodnes mas alebo nemat riplock) a tam daj flash potom restart a mas to 8-)
tak skusim to quiet :)
no dal som flash, ide dobre.. neviem ci lepsie bo netestoval som predtym, ale ok :)
ved okiCitace:
Původně odeslal lele007
tak skus napalit nejake DVD a potom postni graf kvality ale to uz postni SEM
:-)
hm teraz nevelmi planujem palit dvd , ale ked napalim tak postnem :)
Jaou koupit DVD palirnu. Jde mi kvalitni zapis na DVD. Nepotrebuju kvalitu CD pouze jen DVD. Dobrou zkusenost jsem mel s Sony510 ale prodal jsem a ted by to chtelo neco noveho.
Premyslim o:
Pioneer DVR-109
NEC ND3540A
Sony DRU800A (mozna docela draha)
nebranim se i jinym kvalitnim znackam.
Diky za odpoved.
precitaj predosle 1 stranky a dozvies sa ze nec je naj :)
Chtel bych i neco ticheho. Toho NECa jsem daval do 2 sestav a je to vrtulnik. Opravdu tichou mechaniku jsem videl pouze LG.
Mel tu nekdo nebo ma toho pioneera??