Dost husty web !! To som zrovna necakal ! :D :DCitace:
Původně odeslal Unz
Printable View
Dost husty web !! To som zrovna necakal ! :D :DCitace:
Původně odeslal Unz
tak ja posilal prachy v patek rano, tak to snad dojde v poradku :)
Ještě nic nemám :roll: ale naši byli upozorněni , že co příjde na moje jméno je svaté pod pohrůžkou újmy na zdraví(tatik se jmenuje stejně jako já ;D , akorát že já něco zkusit, tak ta újma by byla na mě) :oops: :D
už jsem to poslal....doporučeně
Uff, tak si uvědomuju, že doma nebývám dřív jak v 17, a mám neplatnou občanku, tak doufám, že mi to na poště projde :oops: :oops: :oops: :oops:
wtf??? :? - určtě jo. kdyžtak pošli tatíka.... :wink:
chytrej :wink:Citace:
Původně odeslal Chocen
2Millisx: ...uz som ti posielal SZ :arrow: aj ja som Ti dnes poslal prachy :wink:
2Millisx:Taky sem prachy posilal v patek....takze zektra by si je mel mit......A ted otazka,tak me neukamenujte:Kdy asi ty nalepky budou?? ;D Mozna to to negde,asi sem to prehlid ;D
No, termín ještě nemám, potřebuju od každého peníz. Bohužel nemám na to, když si někdo objedná 20 nálepek a pak nepošle keš. Takže takový poslední racionální důvod pro zdržení. Předpokládám, že bych měl mít většinu peněz v pátek, tak se uvidí. Tak pro změnu nekamenujte vy mě.
2 Millisx: Prasule ti posielam zajtra som velmo zaneprazdneny ma tu na tej civilke prehanaju jak macku po dvore. shit :evil: :evil:
To je fpoho,ale do konce mesice to bude v suchu,ne ;D A napis mi please PM,az ti dojdou prachy ode me(jestli dojdou ;D )Citace:
Původně odeslal Millisx
ja si rad pockam :)
To ja tiez momentalne ma sice ine starosti takze mi to velmi nevadi kedy to dojde ale nech to netrva vjecne. :-)
??? prach ti mám teda poslat normálně poštou? v obálce?
JÁ JE TAK POSLAL....
Moh´ bych je poslat složenkou???
Já je tak poslal ;DCitace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
ja je poslu ve stredu, nejak jsem ted na to nemel cas...
Složenka může být, a ti kdo ještě neposílali, skuste počítat, že se do 20ti gramů nevejdete skoro nikdo, tak počítejte s drahší známkou. Omlouvám se, že mě to netrklo dřív. Jinak pro jistotu budu zasílat SZ, že už mi to došlo(potvrzovací SZ :wink: ), hej??
EDIT: Jedna obálka už mi v pořádku přišla, a hlavně nezapomeňte uvést zp. adresu a nick, složenkáři pošlete SZ s nickem.
2 Millisx: Prachy som ti uz poslal 1. triedov dufam ze to v pohode dojde. Mal bz si to mat v stredu najneskor v piatok kedze v Stvrtok je sviatok. Ale podla mna v stredu to mas doma.
Myslíte, že bych měl zveřejnit seznámek, od koho mi dorazilo ???
Sem s nim ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
..jj kludne sem daj nicky ludi, od ktorych ti uz prisli money a tiez nicky people, d ktorych este nie :!:
Dobře :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
OD SPYKERA MI JEŠTĚ NIC NEPŘIŠLO :lol: :lol: :lol: :lol: