No to my meli bejt novejsi PCB a ty s k nam jeste nedstali ale tu uz podle me uz budou...Citace:
Původně odeslal semtex
Printable View
No to my meli bejt novejsi PCB a ty s k nam jeste nedstali ale tu uz podle me uz budou...Citace:
Původně odeslal semtex
sorac ze sa pytam, ale som monentalne na strasne pomalam nete tak som nemohol\nechcelo sa mi prejst cely thread.
Objavili sa uz u nas [CR,SR] 9500 128 mb, ktore by nesli prerobyt na 9700 ?
Erbriac: dik moc,byla to trivka,taky me to mohlo napadnout,ze tohle Windoze delaj (viz aktivace-crackace). Ale...
Tak je to v pr*eli, 8 rour bezi, vykon se zved (3DMark2001 default ale 1280x1024x32 Nature 42fps s P4@2,4), ale po vobrazovce beha nakej bordel. Nevypada to jako sachovnice ale spis jak naky veliky pixely,tak 3x3mm (cca +/-) svisle pres obrazovku
Asi takhle (kde je bilo,je dobrej vobraz)
Takze sem asi v pr*eli,co myslite...??Kód:_________________________________________
* * *
* * *
* *
* * *
* *
* * *
* *
pokud je ten Club3D s cervenym PCB, tak je to na 100% puvodni original Sapphire, akorat v jiny krabici.. jestli ho muzes testnout, tak di do toho, podruhy bys teoreticky mel uspet :wink:
Tak teda cakam v piatok mi ma prist z rakuska Radeon 9500 128mb od 3d-connect. Cena je super 7800-7900sk.takze buduci tyzden dam info co a ako.
Hehe, uz ta tvoja FX natrhla.. ale ten svoj :-) Som zvedavy kto si dnes kupi kartu co nedokaze spravit ani AA 4x ;DCitace:
Původně odeslal Slusnak
Veru FX je shit doma mam vysavac za 2500sk nemusim si kupovat za 30000sk :lol:
TIMELORD kde ta vsade nenajdem ty si hadam vsade 8)
Tak sem poridil r9500 od connect3d tady v Brne ted je za 5000,- bez dph a pouzil sw upravu (jeden file v driverex) a voala jede to mmchodem zkousel jsem pretaktovat a v pohode 325/320 bez jakychkoliv artefaktu (a to sou tam jen 3.6ns pameti...) ale rozdil u taktovani byl poznat pouze napr. v 3dmarku ta priroda kde to ted dela mezi 120-170 fps (oproti 90-100) skore 3dmarku 2001 se zmenilo taktovani o pouhych 400bodu to by me zajimalo z ceho to pocitaj..
Tak tech 5000,- je fakt DOBRA cena. Ja ho mel i s ostanima lidma z OC za 5900,- (bez DPH).
Jinak zatim zadny artefakty?
Me to zatim udelalo jen tuto chybku v obraze a to jen jednou:
http://www.volny.cz/prochazka.o/doca...hyba_obraz.jpg
Tohle mi ta karta delala i bez predelani na 9700, takze by to s tim nemelo mit zadnou spojitost. Hlavne jsem ale mel rozpadly obraz bootovaci obrazovky Windows, jinak vse v pohode.
Hmm me to udelalo jen jednou..
BTW: Capi: Jakej je ten Chieftec DX-01B-D 360W a koli stal - a kde... DIK
Chieftec mají ve 100Mega,v Brně na Táborské,můj 10BD stál kolem 3000,- d daní,jsem s ním spokojenej.
Tak jak jsi dopad? Ja s Connect3D Radeonem 9500 128MB z Levi Brno spatne: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=9623Citace:
Původně odeslal semtex
Dopadol som zle. Chalan čo mi mal priniest kartu čaka potomka takže 2 týždne nejde do prace roby v rakusku takže zatial som bez karty. :(
Lepsi bednu jsem nemel, rozhodne doporucuju a urcite nebudu sam. Super konstrukce, more prostoru, dobrej zdroj - i kdyz Fotron to neni.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Kupoval jsem ji v Levi a stala me 3050,-, stoji stale stejne.
Karty z Viedne su uz na ceste :-)
2 aLL: Taky mate docela horkej ten medenej stitek na spodu karty?
je uplne ledovej... stejne jako cela grafika...delta je delta 8-) ;D
Len chcem oznamit ze softmod na FireGL funguje .. takisto ako SoftR9700 .
Ziadne chyby v obrazoch.. ako zrkadlo :-)
TO Ondra:
Kup si case cooler a daj ho ku karte, ja som mal tiez horuci ze sa nedal chytit a teraz je uplne studeny.
to TimeLord
prosimte jak sis udelal ten soft mode na FireGL?
nejak to nemohu nalezt?????
Potrebujes novy RivaTuner (http://www.guru3d.com/files/rivatuner/)
a hlavne si precitaj toto:
http://www.nvworld.ru/docs/sfgl_e.html
je tam cely navod, ja som stiahol driver 1026 z www.dell.com a potom som rivatunerom patchol .sys subor a nakoniec zeditoval .inf subor v instalacnom adresare aby poznal aj moju R9500 . potom som uz len sputil install a po restarte som mal FireGL X1 R9700
Ďakujem ti TIMELORD moja vďaka bude nekonečná. ;)
týýýýý wogo :oCitace:
Původně odeslal TimeLord