pouzivam v podstate cokoli co neni IE ... je mi to vlastne docela jedno
ale hlavne mozillu/firefox/links ... ale chci si zkusit operu
Printable View
pouzivam v podstate cokoli co neni IE ... je mi to vlastne docela jedno
ale hlavne mozillu/firefox/links ... ale chci si zkusit operu
A máme tu FireFox 1.5 i v češtině
u mně jede opera 7.54 na 20.6 MB - jedno okno.Citace:
Původně odeslal Tukancheez
Na tu 8.51 se budu muset mrknout.
docela by mě zajímalo jaké motivy vzhledu používáte u firefoxe, já jsem nedávno objevil ifox a už nechci nic jiného ;D
Me prisel jediny pouzitelny Qute
ja pouzivam zakladny, pretoze ff pouzivam iba na par specifickych stranok. Inak ta 1.5ka je fakt pekelne rychla :-)Citace:
Původně odeslal Erda
používám saferfox_xpanded
100% suhlasCitace:
Původně odeslal jedik
Ja pouzival 708090, ale na FF1.5 uz nefunguje, tak mam zatim Qute a tajne doufam, ze ho nekdo updatne.
*EDIT*
Ha, tak jsem trosku zaspal... http://www.ormaxx.ch/stuff.php?nummer=3. Verze 1.5 uz je pro FF 1.5.
Pouzivam Noia, e to celkem pekny vzhled.
Moc hezký. Už jsem si ho nainstaloval :-)Citace:
Původně odeslal Jezevec
caute,mel bych dotaz ohledne opery.
nainst.jsem si na kost Operu 9betu nebo co a zacalo mi to,po cca 1hod behu,padat - rozmr.ana grafika opery.
tak jsem tu 9 odinst.a nahodil 8.51 a dela mi to furt.i kdyz jsem projizdel regedit.nevite cim to,jestli zustal bordel po 9 nebo mam snad kona? atd.
Tak od puvodniho hlasovani ubehlo mnoho mesicu, zalozil jsem ho teda znova, at se mrkneme na aktualni stav... :wink:
Stare hlasovani dopadlo
FF: 55%
Opera: 26%
IE: 9%
+zbytek...
comm:
Aspon pocet hlasujucich si mohol uviest... :roll:
Chtel jsem udelat screen, ale jsem prilis lenivy :)Citace:
Původně odeslal PiT
Ale FF mel myslim kolem 250ti hlasu, takze nic extra.
Kamos pouziva Operu a chtel prejit na FF(nevim kterou zkousel verzi) ale kdyz exportoval Favourites jako html a pak je chtel ve FF importovat,ale bez uspechu.Nevite,jak na to?Dik.
Chtel jsem se zeptat, nevite jak nastavit puvodni velikost pismo v zakladni nabidce nahore?(Soubor, Editovat...)
Ve winech to je tusim Tahoma 11, ale v Opere 8.5 se da sice nastavit pismo, ale vyber velikosti je presne dany, 10,12,13... 10 je moc male, 12 je zase hodne velke, chtelo by to tu 11. diky
http://snapshot.opera.com/windows/o90p2_8212.exe
Druhá preview verze Opery 9 bude obsahovat widgets a klienta bittorrent
Zítra by měla vyjít druhá "preview" verze prohlížeče Opera 9. Jednou z nejviditelnějších novinek, která se v prohlížeči Opera poprvé objeví, má být podpora tzv. widgets. Jsou to drobné programy, napsané obvykle pomocí JavaScriptu a dalších "webových" technologií a které v malém okně prohlížeče či přímo na ploše zobrazují rozličné informace, které si stahují z Internetu. Jedná se o stejný koncept, který znají uživatelé počítačů Apple v podobě Dashboard nebo například Yahoo Widgets.
Pro zpopularizování widgets mezi uživateli Opery připraví programátoři zhruba 10 hotových prográmků (například hodiny) a samozřejmě bude k dispozici i podrobný návod, jak si vytvořit vlastní widget, pokud znáte JavaScript, CSS a HTML. Dá se tak předpokládat, že množství dostupných widgets bude velmi rychle narůstat.
Další z novinek bude podpora stahování prostřednictvím sítě bittorrent. Přímo ve správci stahování tak budete moci stahovat nejen všechny běžné soubory jako dosud, ale rovněž přes bittorrent. Součástí prohlížeče bude i podpora oficiálního vyhledávače BitTorrent.com.
Zdroj: ZDNet
Takze som nainstaloval tu novu verziu Opery. Paci sa mi ze AdBlock uz je konecne priamo v Opere bez nutnosti pouzivat externe aplikacie, prip.editovat filter.ini rucne. Dalsou novinkou je nahlad na stranku v tabe, ktory nie je aktivny. Rychlost vykreslovania stranok sa mi zda o nieco mensia ale inak zatial spokojnost. Ak bude Opera takto napredovat aj dalej, mame sa naco tesit. :p
Trochu sem skousel různý prohlížeče, nejdřív Mozzilu sprvnu se mi líbyla ale pak sme zjistil, že je děsná snad vývoj skončil či co.
Potom sem skusil Operu a zjistil sem, že je to mazec prohlížeš s mega množstvím nastevení vzhledu, příspůsobní pro každyho uživatele. Celkem vymakany gesta myší i když mi ještě dělaj dost problémy abych ten přesnej pohyb udelal. Akorát mi tu chybý s FF , který sem používal do ted celkem dlouho vymakaný pluginy na webu, aktualizace a par dalších veci.
Dnes sem naintaloval 9.0b2 , vyskoušel sem podporu torrentů imho je to nepoužitelny :) ale snaha se počítá. Widgets sem teda nepochopil, ale skusim.
Už na ní jedu a jsem naprosto spokojen. Ty změny oproti TP1 jsou opravdu dost dobrý a je jich dost. Hlavně sa mi páča AdBlock :D
něco takovýho mělo být, ale nakonec se to jenom přejmenovalo a vývoj dál pokračuje > http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/Citace:
Původně odeslal aless
Já taky nahodil O9TP2... mimo občasnýho špatnýho vykreslení phpBB fóra (f5 to spraví) nemám žádný problémy a už to (narozdíl od TP1) nedělá tu roztomilost se 100% zatížením CPU...
a z těch rozšíření mám nainstalovanou jenom kalkulačku.. zatím. :)
Jo ten SeaMonkey sem skoušel ale jen sem to zapnul videl sem ten hnusnej obrazek toho lodníko kola nebo co to je tak sem to vypnul, no možná se zachovalo nastevení od Mozzily.. nevim.
Mám dotaz nevíte jak se nastavuje Opera jako výchozí webový prohlížec ? ja to nikde nanašel a když s nakyho programu kliknu tak se mi otevře to hnusný Seamonkey.
edit: tak sem na to přišel asi sem byl předti slepej, že sem si toho nevsim.