Mam vse na maximu a propustnost okolo 3000 pri FSB 200...
Taky uz nevim, co bych ti poradil, zkousel´s nejaky obycejny pameti ????
Printable View
Mam vse na maximu a propustnost okolo 3000 pri FSB 200...
Taky uz nevim, co bych ti poradil, zkousel´s nejaky obycejny pameti ????
;D necet sem nynejsi diskuzi ale snad to sem padne...
Nevite nekdo kde stahnout nakej driver na ten Realtek sitovku integ. na 8kraI
v kterym by sla nastavit network adressa diky... ??? ten na cedu to jaksi neumi :?: :evil:
no drivery byz za a) skusil google :wink: b) trebas www.epox.de www.epox.cz www.epox.com.tw www.viaarena.com atd...Citace:
Původně odeslal rd2
predpokladam, ze mas na mysli MAC > covece tohle umi nForce2? jinak si tim nejsem jist.
2 rd2: Primo v ovladacich to zmenit nejde, ale existuje programek do Windows co to umoznuje: http://www.klcconsulting.net/smac/
SMAC is a Windows MAC Address Modifying Utility which allows users to change MAC address for almost any Network Interface Cards (NIC) on the Windows 2000, XP, and 2003 Server systems, regardless of whether the manufactures allow this option or not.
SMAC does not change the hardware burned-in MAC addresses. It is not necessary. SMAC changes the "software based" MAC addresses on the Windows 2000, XP, and 2003 Server systems, and the new MAC addresses you change will sustain from reboots.
MAC - network address (asi jsi to nikdy nedelal jinak bys ses nedivil), ptal jsem se na DRIVER S MOZNOSTI nastaveni (pro vas) MAC adresy jak jinak nez softwarove...nforce v tyhle sekci nema co delat.Citace:
Původně odeslal mISHA
:idea: :lol: PEACE
Chtel sem vedet jestli to treba taky nekdo resil, ke vetsine sitovek sou drivery kde to jde v ovladace ve spravci zarizeni. Tam je zminena network address. :roll: v pripade integrovany sitovky na tyhle desce tomu tak neni... :( aspon default drivery.
to baros: diky za radu google jsme se uz taky ucili :) chtel sem driver, presto dik :oops: :wink:
jeste zkusim tu arenu...
no delal, a nedivim se. jen jsem psal, ze toto umi nForce2 primo v biosu, jinak je to problematicke u nekterych sitovek. ale pravdu mas v tom, ze sem to neresil.
takze jedine cim sem ti mohl poradit byly zminene odkazy. doufam, ze se za to na me nezlobis, vis ja sem tu prvne :wink:
:eek: pohoda diky za rady... :wink: nezlobim, dekuju
tak jsem dal "Turbo" a By SPD (CL 2,5) a da to jen o 25MB min nez pri manualu na CL2 :-(
Jinak ja to nezkousel uplne na max, na 2-2-6-2 to nejede, ty hodnoty jsou na 2-3-6-3
no to ja sem na tom stejne. je zvlastni, ze ten kingmax co tam ted mam ( ne kvuli znacce, ale kvuli velikosti, CL2.5 ) neni schopen jet na CL2 kdezto PQI ( kterou ted chci prodat ) je papirove CL3, ale CL2 mam odzkouseno do 412 ( vic sem netahal ) pri 3 6 3.Citace:
Původně odeslal Rhapsody
To mate fuk.Me ty moje HyperX 3500 nejedou za boha na CL2. :?
To me to jede na CL2-2-6-2-1T i na 210, ale kolega, kteremu jsem doporucoval do jeho 8KRA2+ ty same, tak radsi chtel taky ty 3500 a taky musi jet na CL2.5 ... zrejme nejaka nekompaktibilita ....
To ja mam presne opacny problem. Koupil jsem si Samsungy 3200 a ty jsou psany na CL3, jenomze kdyz tam CL3 nastavim, tak se to nerozjede. Kdyz tam dam 2, tak taky ne, jede to jenom na CL 2.5 :lol: . Pirkouril jsem jim 0.1V (2.8V) a jede to prime stable ;D
Ja mam HyperX 3500 2x256MB(tmave modry, Assy in USA), prvni modul jede CL2 3-7-3, Interleave 4 way, Command Que 8, Romsip Ultra, Command Rate 1T, propustnost neco pres 3000 pri FSB 200, druhej modul hazi chyby v memtestu pri jakymkoliv casovani a FSB (zkouseno i na intel chipsetech).
Mel sem pucenou najakou PQI pamet s CL3 a v pohode jela na stejnym casovani jako ten prvni HyperX.
Tak pridam se i ja mam jednu 256 Mb Transcend Standard 400 Mhz CL3 a jede CL 2.5 3-6-3 Interleave 4 way, Command Que 8, Romsip Ultra, Command Rate 1T, propustnost z hlavy nevim a druhej modul je Kingston 256 MB 400Mhz CL3 a zvlada taky to nastaveni jako transcend
chci se zeptat jestli vám dělá jeden FAN konektor (má označení - JPWR_FAN - je to ten co je pod konektorem od zdroje) to co mně - neukazuje otáčky:-( větrník se v pohodě točí ale neukazuje...
dočetl jsem se tu že je jeden FAN konektor zapojenej jinak ale to se řešilo ve spojitosti s tím že větrník netočí vůbec, myslim
jestli se to tu řešilo tak mně nekamenujte - těch 40 stránek na čtení je fakt hodně a času tak málo... :-(
panacku panacku, to vis ze se to tu resilo. koneckoncu staci se kouknout do biosu a hned ti bude jasne, co je napsano v tomto dredu http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=46225 ktery je hned navrchu a je tam popsano temer uplne vse...Citace:
Původně odeslal p.a.n.a.c.e.k
Citace:
- ac je to neuveritelne, tak u tehle desky nefunguje otackomer pro JPWR fan
jo tak přesně to jsem přehlídnul :oops:Citace:
Původně odeslal mISHA
hlavně že jsem si to stáhnul :roll:
nevadi, nikdo nejsme dokonalej :wink: ( krome me :lol: )Citace:
JSYS je zapojeny jinak, ovsem nic nebrani prohazet kontakty. ovsem duvod tohoto je mi doted zahadou ( i kdyz vyrobci beden s tim vetsinou pocitaji - asi je to nejaka norma )
víš, že se říká, že sebechvála smrdí ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal mISHA
s JSYS problémy nemám ten točí správně a otáčky ukazuje
myslíš že kdybych na tom JPWR přeházel ty kontakty na větrníku že by to třeba ukazovalo ???
no pokud se ti chce, tak klidne muzes, nicmene pokud mas jakystakys prehled o tom, jak je to udelane, tak zjistis, ze tim nic nedocilils. bohuzel.Citace:
o tomhle toho moc nevim, snad časem se to zlepší...Citace:
Původně odeslal mISHA
Ahojda mam desku v podpisu mam problemek spis jen takova blbost...
Kdyz v biosu vypnu tu detekci SATA..s default biosem to najelo v pohode kdyz jsem to disabnul...ale ted jsem flashnul novej bios a problem na svete :D pri nacitani oken to zatuhne....nacita nacita a najednou se zastavi ten ukazatel ...a konec
??? any ideas? zkousel sem ruzny biosy porad stejny (i ten default) - zasek, kamos mi radil preinstalovat wokenice ale prece kdyz uz to jednou jelo tak proc by se to po****...
nejak nechapu tvuj dotaz. kdyz das SATA disabled, tak se to kousne a kdyz das SATA enabled tak ne?Citace:
Původně odeslal rd2
jinak reinstall windows vetsinou pomuze ( oni se cas od casu sami poskodi nebo pri instalaci nejakeho noveho softu ).
do nouzoveho rezimu najedes? co takhle prozkoumat bootlog abys vedel, co dela problem. take bych zkusil odebrat radic disku pokud to pak nenajede tak jeste postupne zvukarna/grafika/sitofka > dle libosti.
btw ovladac pro SATA nainstalovan mas?
Zatracene, zkusil jsem i 2-3-7-3 bank interleaving mam 4 a burst 8, to predposledni 2 a tWTR 1 a porad propustnost 2777MB/s :cry:
z toho si nic nedelej. me to s tim kingmaxem 512 taky kleslo proti PQI 256 na stejnem taktovani. ovsem pro me je vyhodnejsi mit vic pameti mirne pomalejsi ( a sandra je uplne mimo s merenim ) nez min s vyssim...Citace:
Původně odeslal Rhapsody