Re: nVidia GeForce 8800GT
Tak dneska po dlouhem cekani jsem dostal jednu ze 3 objednanych z eDsystemu za cca 5300,- vc. DPH. Na ostatni musim zase cekat :(
Mezi tim se uz ale objevila polozka ve skladu 8800GTS 512 na stejnem jadre ale se 128stream procesory.
Zavadeci cenu tam vidim cca 6650,- vcd DPH. Sup s ni do kosiku a zase cekat :(
http://www.hardwarezone.com/articles...428&cid=3&pg=1
srovnani 10 GTcek.
moc pekny + hafo fotek + teploty + OC
EDIT: zajimavy u sonica tvrdi ze je 650/2000 z vyroby.... na webu vyrobce je 1900
http://www.hardwarezone.com/img/data...07/2428/OC.gif
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
...
Me hlavne u nekterych karet zarazi to pretaktovani.Napr. u Gigabyte,Leadtek.Co jsem tak videl a cetl vetsinou ruzny testy,tak nebylo mozny to vice nataktovat,takze napr. dali v dobrem pripade max. 730MHz na GPU a tady maji u Gigabytu az 750MHz + jeste pameti na 2000MHz.A Leadtek ma taky nejaky supr vysledky OC.To meli asi nejaky supr kousky bo co...Celkem se fakt divim.
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Me hlavne u nekterych karet zarazi to pretaktovani.Napr. u Gigabyte,Leadtek.Co jsem tak videl a cetl vetsinou ruzny testy,tak nebylo mozny to vice nataktovat,takze napr. dali v dobrem pripade max. 730MHz na GPU a tady maji u Gigabytu az 750MHz + jeste pameti na 2000MHz.A Leadtek ma taky nejaky supr vysledky OC.To meli asi nejaky supr kousky bo co...Celkem se fakt divim.
no je to onahode, ja se spis divim ze XFX takova super znacka da jen 670mhz :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
A určitě to testuješ v defaultním rozlišení? ???
http://img101.imageshack.us/img101/4...0304gf1.th.jpg
Tu je link dufam ze to bude fungovat vsetko na default tak ako ma byt
http://img101.imageshack.us/my.php?i...2410304gf1.jpg
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
...
aha ty pises ty hodnoty v popisku v blbym poradi, ja si myslel ze si dostal shadery na 2ghz , to by byla sila :D
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
...
Muzu mit na tebe mensi dotazek??
Ted jsem si vsiml ze mas v podpisu na 8800GT ten chladic TT Duorb.Mohl by jsi sem napsat nejaky info?Jak to chladi zrovna tu GT a jaky mas pocit z hlucnosti,napr. srovnat jeste s nejakymi jinymi chladici jestli mas zkusenost (Zalman a pod.).Diky
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
no je to onahode, ja se spis divim ze XFX takova super znacka da jen 670mhz :rolleyes:
No tak to v tech testech meli opravdovou nahodu ze jim skoro vsechny ty kousky slapaly tak pekne...
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
To máš pravdu ale podivej se kolik jedu já už asi týden stabilně ve hrách.
Citace:
Původně odeslal
pulec7
To máš pravdu ale podivej se kolik jedu já už asi týden stabilně ve hrách.
Heh,noo,tak musim rict ze to je dost pekny.
EDIT:
Guide-Bot: Skoda taky ze v tom testu neni napr. eVGA.Docela by me zajimalo s jakymi takty se u ni dostaly.Jak treba u te lite verze,tak i treba SSC a podobne.
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Muzu mit na tebe mensi dotazek??
Ted jsem si vsiml ze mas v podpisu na 8800GT ten chladic TT Duorb.Mohl by jsi sem napsat nejaky info?Jak to chladi zrovna tu GT a jaky mas pocit z hlucnosti,napr. srovnat jeste s nejakymi jinymi chladici jestli mas zkusenost (Zalman a pod.).Diky
No tak to v tech testech meli opravdovou nahodu ze jim skoro vsechny ty kousky slapaly tak pekne...
No napriklad durorb ked trochu zregulujes asi tak o 500rpm tak ma rovnake vysledky a nieje ho skoro vobec pocut je tam rozdiel tak asi 1-3 stupne ale zato zase na max uz ho pocut. CEna je zhruba 1100 + pridavne chladice na regulatory asi tak 150SK. S1 ma kamos teploty ma od38-39 az 48-50max
tam je cena 550SK + ktomu artcic fan 120CM asi 150SK + chladice na regulatory 130 SK a ten vobec nieje pocut krajsi a mnsi je duorb ale lascnejsi je S1 to uz je na kazdom kto bude co chcet potom postnem aj niake foto ale este som nemalto cas uploadnut. kamos ma inakGigabytu a ja som kupil gainwardu on ma takty 720/1800shader /2000 pamet. vysledok v 3dmarku je skoro totozny ajked gigabytu kupite za 6700sdph a gainward za 7700 :D
A este som vcera aktualizoval win a teraz mam 15083 v 3Dmarku 2006 :D
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
No ono asi také záleží na tom, jak se v BIOSu VGA nastaveno časování pamětí...
Vysoká frekvence pamětí ≠ automaticky vysoký vliv na výsledný výkon grafárny.
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
A este som vcera aktualizoval win a teraz mam 15083 v 3Dmarku 2006 :D
Ten dmark je pecka, tise zavidim, to dělá to čtyřjádro, jinak já mam vysledek v podpisu, zkusim taky aktualizovat a uvidime jeslti se hnu :).
Jinak S1 je super cooler na grafiky, nevim ale podle mě je bez cenové konkurence, záleží kolik chcete dát, ale větrák doma vždy nějakej najdu a pokud moc řve udělám si jednoduchym zásahem napájení na 5V a neni problém.
vim, ze to sem trochu nepatri, ale potreboval bych poradit jak vynutit obnovovacku 100hz v 3d pri rozliseni 1024x768 ve win Vista 32bit , zkousel jsem par utilit, ale nic si s 8800GT nerozumi. Hry jako COH nebo Crysis je skoro nejde hrat kdyz uplne vidim jak to blika pri 60hz (u crysis to moc videt neni ,ale ten coh je hroznej). Kdysi to slo v tom starym panelu po aktivovani coolbits , ten novej panel je uplne na levacku :confused:
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
vim, ze to sem trochu nepatri, ale potreboval bych poradit jak vynutit obnovovacku 100hz v 3d pri rozliseni 1024x768 ve win Vista 32bit , zkousel jsem par utilit, ale nic si s 8800GT nerozumi. Hry jako COH nebo Crysis je skoro nejde hrat kdyz uplne vidim jak to blika pri 60hz (u crysis to moc videt neni ,ale ten coh je hroznej). Kdysi to slo v tom starym panelu po aktivovani coolbits , ten novej panel je uplne na levacku :confused:
Zkus RivaTuner, obsahuje utilitu "D3DOverrider".
8800GT od Asusu skladem, ale za 7700 :rolleyes:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50814
Dokonce bylo 16ks a zacinaji mizet.
Citace:
Původně odeslal
Masster
LOL, poslední kus!!!
Lidi jsou fakt blázni... :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
LOL, poslední kus!!!
Lidi jsou fakt blázni... :rolleyes:
Jeste to neni tak hrozne, jen musis prepnout na postu nebo sklad v Pribrami.
To je desny s tema GTckama - dyt rikali, ze koncem listopadu jich bude hafo !!!
Clovek je ochotnej dat nekrestansky penize za kus plastu a este aby se doprosoval :p
Citace:
Původně odeslal
Over
Zkus RivaTuner, obsahuje utilitu "D3DOverrider".
tak to opravdu nevim co tam nastavit , zkousel jsem jinak rivatuner v tom low refresh rate settings ale nejak to nezabira. http://img515.imageshack.us/img515/8...overli8.th.jpg
Citace:
Původně odeslal
sfinga
Clovek je ochotnej dat nekrestansky penize za kus plastu a este aby se doprosoval :p
toto je z clanku co sem postoval masster z tiscali games
http://games.tiscali.cz/interviews/nvidiaigor/
Citace:
Vím, že mne část vašich čtenářů napadne, že GT je virtuální karta a že nejsou k sehnání, ale to není pravda. Poptávka je po nich tak obrovská, že i když vozíme týdně do ČR poměrně zajímavé množství, tak je většinou vyprodáno během pár desítek minut ten stejný den, kdy jsou karty naskladněny. Objem dovezených karet se neustále zvyšuje, ale ať přivezeme jakékoli množství, je okamžitě vyprodané.
IMHO je tenhle článek jen hromada reklamních žvástů. Dovoz je zkrátka nedostatečný, jedno jak to okecává pojmem "zajímavé množství..."
Jaký je reálný rozdíl v 1.2ns pamětech oproti 1ns (případ Jetway)? nepovedlo se mi najít specifikace ani na stránkách výrobce... našel jsem ale jeden popis na :
http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=68467
POV zřejmě používá stejné.
Citace:
Původně odeslal
sfinga
No jasne nam treba dneska dorazily 2 zotacy, predtim jen jeden a tyden na to jedno MSI, takze pokrok uz místo 1 karty dokazali poslat i kusy dva :)
Citace:
Původně odeslal
Vlask
No jasne nam treba dneska dorazily 2 zotacy, predtim jen jeden a tyden na to jedno MSI, takze pokrok uz místo 1 karty dokazali poslat i kusy dva :)
ved to je 100% zlepsenie :-)
toto nema vyznam, treba ist na 2 mesiace na dovolenku a ked sa clovek vrati tak snad budu
Citace:
Původně odeslal
JoeBoB
IMHO je tenhle článek jen hromada reklamních žvástů. Dovoz je zkrátka nedostatečný, jedno jak to okecává pojmem "zajímavé množství..."
Jaký je reálný rozdíl v 1.2ns pamětech oproti 1ns (případ Jetway)? nepovedlo se mi najít specifikace ani na stránkách výrobce... našel jsem ale jeden popis na :
http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=68467
POV zřejmě používá stejné.
podla mna ani nie vela krat som videl ze na xvilku mali napr v ageme ze na sklade a za par minut uz bolo na ceste. tak isto ak si pozres ako rychlo zmizli z czech computeru vazne teraz kazdy kto moze kupuje 8800gt sak mozu povedat skusenosti nejaky dealeri co su tu na fore :)
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
tak to opravdu nevim co tam nastavit , zkousel jsem jinak rivatuner v tom low refresh rate settings ale nejak to nezabira.
Vytvoříš si profil pro aplikaci (hru) ve které chceš povolit vsync, podmínka je pochopitelně těch 100Hz na desktopu. Vistu nemám, takže nevím jestli to tam funguje tak jak má.