sak mas to dobre naistalovane...co riesis? ja nemam ide drivery a vyzera to uplne inak..klasicky ze ide primary master...secondary atd..
Printable View
sak mas to dobre naistalovane...co riesis? ja nemam ide drivery a vyzera to uplne inak..klasicky ze ide primary master...secondary atd..
podarilo se nekomu rozchodit plnohodnotne rozchodit rezim spanku?
hybernaci?
me se po probuzeni nerozjede monitor, driv jsem mel zase problem s tim, ze se me splasily detekce teploty=>a nasledne vypnuti PC, protoze si myslel, ze se prehriva CPU:o
proto se ptam
mam BIOS 704-2BT
winchestera, GTO2, 2x512, deska je kazdymu jasna, HDD 80 a 160GB, 500W liberty
Mě to funguje normalně...AMD 3700+ san diego Sapphire Radeon x800 GTO2
mas i ten stejnej bios a mas povoleny ukladani na disk?Citace:
Původně odeslal Gregy
No ramka se uklada na disk jestli myslis tohle...a bios mam z 6.23.2005 nevim kde mam zjistit to cislo co mas ty :(
no ja mam moddifikovanej BIOS a v tom to nejak nefungujeCitace:
Původně odeslal Gregy
mam i to ukladani na disk a porad ne a ne to rozchodit
Nevím jestli to pomůže, ale třeba jo:
http://www.pctuning.cz/index.php?opt...6790&Itemid=41
no to je prave clanek, kvuli kterymu se to snazim rozchodit!!Citace:
Původně odeslal Perfect_
dneska jsem zkousel posledni ofic bios ze stranek DFI a taky to nechtelo jet
pocitac sice jede, ale nerozsviti se monitor, ani kdyz ho zapnu a vypnu
zarazi me, ze to dela i s ofic. biosem
mate pro to nekdo vysvetleni?
ten rezim spanku by se me aji siknul
Zkus třeba napsat i autorovi toho článku, imho tomu docela rozumí a třeba poradí :).
no tak som to skusil a FRCI to hw vid podpis :)
co mas za bios?Citace:
Původně odeslal Sharker
nebo je mozny, ze je treba chyba v biosu graficke karty, protoze monitor se nerozjede a to bude nejak souviset s GK?
704-2BT a graficka je x800GT 8pip ale pretaktena na 610/1150 a je v spodnom Pcie slote (watercooled chipset) a bezi cez 8liniek
tak jsem z toho fakt jelen, jaky pouzivas ovladace od Nvidie?Citace:
Původně odeslal Sharker
me to proste nerozjede monitor, uz jsem vyzkousel i original ovladace od ATI
muzes me prosim kdyztak udelat sreen-shot z biosu(power managment setup)?
v sekci pameti si to nikto nevsimol tak to davam sem
Odd divisor correct and what it does
Som z toho jelen
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=95860
Podla tohto threadu vychadza vysledna frekvencia uplne inak ako by mala
volbu odd divisor vo svojom 704-2bt biose nemam.
Moze to tu niekto nejako rozumne vysvetlit DIK :?:
to miskoboss :
dal som load system defauls ci tak nejak sa ta polozka vola nist som v powermangmente nemenil
Nemuze to souviset s timhle?Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
ATI Catalyst 6.5
Tento měsíc si kanadský výrobce dal s pravidelnou aktualizací ovladačů Catalyst celkem na čas. Včera se konečně zjevila verze 6.5, která opět přináší řadu oprav a novinek. Například ...
...
... Další opravy se týkají hrátek s připojováním/odpojováním LCD a přechodu do spánku, kdy se poté LCD neprobouzelo.
ano, moje nerozsviceni monitoru zpusobovaly spatny ovladace od grafikyCitace:
Původně odeslal jimmy
po nainstalovani novych se v pohode rozjel, akorat se zase objevil problem, ze pri probuzeni se zblaznily cidla a PC se po minute samo vyplo!!
ja jsem to nerozchodil:(
ja se tesil na "Karmu" a tys to uz mezitim rozchodil? '-<
no vis, ja jsem tam dal novy ovladace od grafiky, ale ten problem s probuzenim to stejne nevyresilo, tak jsem to sem ani nepsalCitace:
Původně odeslal jimmy
ale i tak diky, zes chtel poradit, akorat nejak nemuzu karmovat, musim jeste neco rozdat;)
Tak mi dorazila gk X1800XT 256Mb od sapfire a mam mensi problem deska pri detekovani gk zacne akorat pipat jako kdyz tam neni v tom druhym PCIeX to jde ale v tom prvni ne :(nevite cim to ? sestava viz. popis
Bios jsem do defaultu samozdrejme daval ;) co je jeste zajimavi ze kdyz prepnu do SLI modu tema jumprama tak pak to nejde ani v jednom a jeste verze biosu je nejnovejsi ze stranek DFi ...
nejsem si jistej, jestli ty "SLI switche" maji nejaky vyznam u NON-SLI desky. Imho tam jsou jenom proto, ze se vyrobi stejne PCB jako pro SLI desku a pak pouze zalezi jaky chipset se osadi. Pokud se osadi NON-SLI tak je mozne ze to uplne "odpoji" PCI-EX
jinou PCI-EX kartu nemuzes zkusit?
Citace:
Původně odeslal jimmy
Nene mam takovej pocit že je to neodpoji, ale ž eto přepíná rychlost. Je tam (absolutně si nejsem jistej) 16x a 2x a když to přepneš tak 8x a 8x? Asi tak nějak ale sou tam určitě jinak ty rychlosti. Někde tady na foru se o tom už mluvilo.....
jo mas pravdu, to mi nedoslo :)
jo to nemuzu no asi to vypada na reklamaci jeste zkusim jinej bios a uvidimeCitace:
Původně odeslal jimmy
tak ani jinej bios nepomoch
nevite nekdo jestli na teto desce je open case connector( indikace otevreni case) na spouste strasich a jednodussich desek tohle je, ale v manualu od desky jsm to nenasel... diky
PS:jak rozchodit probuzeni PC pred klavesnici (USB)?
S tim senzorem otevření case pochybuju že je a ta USB klavesnice.....hodně lidí už to zkoušelo a mam pocit že se to nikomu nepovedlo