Ja ho jel stejne jako Pirs na 2640/1.8V, ted sem rad, ze jede stabilne alespon 2520/1.7V a vic uz do nej cpat nehodlam a taky to nikomu nedoporucuju.Citace:
Původně odeslal Prokop
Jinak zvlada taky 1500/1.075V, kdyby bylo nejhur :wink:
Printable View
Ja ho jel stejne jako Pirs na 2640/1.8V, ted sem rad, ze jede stabilne alespon 2520/1.7V a vic uz do nej cpat nehodlam a taky to nikomu nedoporucuju.Citace:
Původně odeslal Prokop
Jinak zvlada taky 1500/1.075V, kdyby bylo nejhur :wink:
ja mam 200*11,5 a real je kolem 1,58v, coz podle me neni zadna hruza... mit nforce, tak muzu jit vys s FSB... s KT600 toho moc nevymyslim...Citace:
Původně odeslal Kankal
KT600 konkretne 8KRA2+ mi beha stabilne na 228mhz FSBCitace:
Původně odeslal MikeD
No tak 2200 z něj dostanu při 1.59v real /míň mi nedá deska ??? /
2400 při 1.72v = primestable - zatim asi 2.5 hod. a stále jede :-)
Podle mě ale zatim žádná sláva-
Včera jsem stavěl PC známýmu a koupil do něj "blbej" Sempron za 1400,- , jen tak jsem ho prubl - jede default na 1500, bez změny VCore šel na 2100 a na 1.86v dal 2232! (248x9). Tomu řikám overclock - dostat navíc 50%. Sice jsem dal Primu jen asi na půl hoďky, ale i tak cool. Navíc tolik netopí a AC cooper 2 ho zvládal v poho.
Ten Barton 2600+ Mobil stál 3 a půl, tak ten rozdíl za 2 litry nevim nevim. Trochu jsem doufal tak 2600 z něj dostat (s novým chladičem).
No uvidíme co s tim uděla ten chladič, takových 2500 snad dá. :wink:
http://volny.cz/needsoft/xp-m2.gif
opet Volcano 9 w/ TLF-R82 @ 7V.. usmev se jeste vice protahl ;D
mozna lama dotaz, ale na kolik ti potom beha AGP a PCI?Citace:
Původně odeslal Prokop
Pánové ( ti co mají TC ), vy se divíte, že vám moc dobře nejede ? Vždyť ho můžete upéct. verze TC nejsou na taktování, ale pro ticho
to Radim: To je pravda, jenomže moje TC je hodně modnutý a uchladilo můj starý Barton přes 1.7 V. Za týden bych měl mít Zalmana 7000 Cu, ten by to měl každopádně ochladit trochu líp ;)
hmmm... to ja zalmana na tu svoji mrchu nedam... :(Citace:
Původně odeslal Kankal
Ja sem ho vcera trapil 2000MHz se mi podarilo jit az na1.325V(real jeste o neco min) na 1.3uz vytuhnul, nastavoval sem to za chodu a pustenym prime.
Zajimave je ze kdyz jsem pak nastavil tusim 2000MHZ a 1.5V(min tusim nejde) v biosu, tak se nenamahal ani postnout :(
obavam se ze ani na to ticho :wink: ale o upeceni bych obavy zase nemel..Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
ja nevim, Semron 2600+ s AC TC na 1439ot, to je tichéCitace:
Původně odeslal Glassman
Já taky ne, ale už čekám na objednanej cooltek, ten je podle recenzí naprosto stejnej jako ZALMAN 7000B-Cu (dokonce i na pohled to je kopie zalmy), jedinej větší rozdíl je v ceně :-o (cca 600,- Kč) :lol:Citace:
Původně odeslal MikeD
http://www.pc-cooling.de/catalog/tpl.../200300460.php
To Radim: s tim AC to taky pěkně hlídám, abych se nedostal nad 60° (a to mam v cese pěknej průvan), na taktování určitě neni ani náhodou (a tichej taky zrovna neni- jen na minimum), ale kdo by to vydržel - mít doma nový XP2600+ mobil a aspoň trochu to nezkusit. :oops:
otazka je, jestli tam vleze...Citace:
Původně odeslal M.K.
Tak ja na tom budu podobne jako MikeD. 2300 MHz v pohode, ale 2400 MHz ani pri 1.725. Zatim mam jen Volcano 7+ a zkousel jsem to na medium otacky, tak uvidim jak to pujde s vodnikem v budoucnu, snad se to zlepsi. :roll:
ja mam taky volcano 7+, a pri 1,675V v biosu mi to chladi velmi pekne. ted v idle 36C :) takze chlazenim to nebude
vleze tam stejně jako Zalman - tzn. Abit NF7-S = řezání spony.Citace:
Původně odeslal MikeD
já ale mám už dva dny Asus A7N8X Deluxe a tam to jde OK, jen se musí dát pozor na místo mezi boardem a zdrojem. /Podpis jsem ještě nestihl upravit/
Jinak už jedu 2300 při 1.62 real, teplota s AC cooper 2 při full 59°C, dál půjdu až s tim novým chlaďákem. Vypadá to, že to dál nejde jen kvůli teplotě.
http://www.cdman.borec.cz/xpm2600.gif
zatim testuju a spokojenost :) 36°C idle
AXMG2600FQQ4C Z450372H40147 IQYHA0433WPMW
ja se bavil o Epoxu co mam jaCitace:
Původně odeslal M.K.
do tvoji nevim, tu jsem nikde nenašel, jen EP-8KRA2+ a do tý nejde. :-(
Tak sa pridam...
http://web.orange.sk/giger/cpu-z.jpg
Vyzera to byt celkom dobry kusok >>> AXMG2600FQQ4C K028472A40232 IQYHA 0401 MPMW
Zatial v "zabehu"... :-)
bejt tebou tak ho tak nechám aspon měsíc!! jinak pujde do kytek jako každej kdo ho zezačátku moc přepek! :roll:
1.6V je prepekani?
A kolik V a kolik max stupňů je pro XP-M na začátek rozumný?Citace:
Původně odeslal Ladron
Nevim moc sem se o to nezajimal, urcite me nekdo doplni, ale typuju, ze tech 1.65 by vadit nemelo a teplota tak do 60 stupnu.
To je muj odhad, takze ber s rezervou :wink: