na tak KUA lidi jste normalni?! :evil: Co to quotujete??!! :roll: To je nejaka soutez?? :?: A to s tou IP se tu resilo uz asi 3x, takze prosim pouzite hledat :wink: :idea:
Printable View
na tak KUA lidi jste normalni?! :evil: Co to quotujete??!! :roll: To je nejaka soutez?? :?: A to s tou IP se tu resilo uz asi 3x, takze prosim pouzite hledat :wink: :idea:
opravdu diky za konkretni radu !!!Citace:
Původně odeslal Dominator
Co to tu je za diskuzi????
Dnes vysel dalsi Trillian 3.1 build 117 beta, brzy bude k dispozici i cestina pro tuto verzi, pred chvili sem ji trochu betatestoval.
EDIT: ČEŠTINY do Trillianu 3
3.0 build 967 (revision 5 -- UPDATED!)
3.1 build 115 (revision 1 -- UPDATED!)
3.1 build 117
EDIT2: Vysel Trillian 3.1 build 118 beta, stahujte zde
jak u icq5 nastavim zvukove oznameni zpravy i kdyz mam aktivni okno
Jelikoz jiz nejakou dobu pouzivam Trillian verze 3.0 a 3.1 beta a zjistuji, co vsechno umi a neumi, mam z nej rozporuplne pocity. Dal jsem dohromady soupis pozadavku, ktere bych byl rad, kdyby autori implementovali - stejne me nikdo nevyslysi, ale alespon na to upozornim - a zaroven soupis vlastnosti (bugu), ktere umeli starsi verze trillianu a novejsi uz ne. Pokud vas to zajima, zde je odkaz, muzete pripojit svuj nazor (klidne i sem):
http://www.ceruleanstudios.com/forum...509#post551509
Tak teď nevím, co se děje - ráno jsem pustil dva kompy a ani na jednom se mi z netu nenatáhl adresář kontaktů!! Mám prázdné okno a všchno bych to měl ručně znovu zadávat?
Je to běžné, nebo jen nějaká dočasná havárie databáze?
Mam uplne stejny problem. Zkousel jsem 3 pocitace, 2 ISP, 3 ruzne klienty a nemuzu se pripojit. Asi se jim sesypal server. :/
Co mate za klienty? Me to de normalne.
Miranda - tvari se, ze je online, ale nikdo z contactlistu neni online.Citace:
Původně odeslal howard
ICQ 4 - taky vypada ze je online, ale nezobrazi contact list.
ICQ2GO (flash) - vubec se nepripoji. Hlasi: "Operation cannot be performed because user is not logged in"
ICQ2GO (java) - pri pokusu o stahnuti contact listu pise "Server error, connection will be closed. Try again in a few minutes."
ICQ4Lite - chová se přesně tak, jak píše CHW... :evil:Citace:
Původně odeslal howard
Jsem v prd**i. Zmizel mi kontakt list. A nemůžu ho od nikud natáhnout. Kuwa drát.
neco o tom je tady:
http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=121931
v diskuzi pod clankem se pise:
opravdu to funguje 8-)Citace:
v mirande, stejne jako pri minulem vypadku casti icq serveru, staci vypnout server side contact list, potom uz funguje bez problemu
hmm, až na to, že ty kontakty musíš stejně mít zazálohované v komplu. Takže kdo používá jen ofiko ICQ, tak mu je to stejně k ničemu.Citace:
Původně odeslal CHW
Znovu opakuju, Trillian 2 i 3 zadny problem. Oni byly nekdy vypadky???
Takže nové info...někteří useři ten problém nepociťují. Já mám na ICQ dva usery a mně contact list naskočí, ale tomu druhému už ne. ČIli to, že někomu to jde a někomu ne, není způsobeno klientem.
Hmm, a proc mi tedy v zadnem oficialnim icq klientu nejde moje icq a v trillianu a mirande ano?
Rekl bych to takhle:
Toto plati, pokud pouzivate icq klienta, ktery nacita kontakty pouze ze serveru. Pokud mate kontakty u sebe, pak vas nedostupnost kontaktu nemuze trapit.Citace:
Původně odeslal Meridius
Mi už to jede... :smoke:
paráda 8-) ,škoda že to ví tak málo lidí a maj to vyplí :?Citace:
Původně odeslal CHW
taky jsem to zpozoroval, nejdriv se to kolem 11ty vysralo kamosoj rikal ze zkusil lite verzi pak zase pro a nabehlo mu to ... a pak kolem druhy odpoledne me...trillian hlasil neco jako ze kontakt list je nedostupnej zkuste pozdejc...tak jsem instnul icq5 zkusil taky nic a trillian pak uz nabehnul...nevim jestli to ma souvislost s tema zmenama ale hlavne ze to funguje....jo a kolem sedmy cca to udelalo T613mu...psal jsem mu a on rikal ze se mu to taky nejak po...
Mam trochu problem s mirandou, pouzivam Message Export, ktery je nastaven tak, aby logoval do stejnych souboru, jako trillian, takze at pustim kteryhokoliv klienta, mam historii porad ve stejnych souborech. Jenze kdyz s nekym komunikuju v trillianu a potom zapnu mirandu a otevru okno toho cloveka, vidim v okne historii, kdyz sem s nim naposled psal v mirande, historie z trillianu je jenom pokud dam zobrazit historii. Miranda ukazuje historii z mirandovskeho profilu a ne z textoveho logu, je to mozne zmenit???
EDIT:
A jde nastavit, aby tu historii do profilu vubec neukladala?
tak trillian 3.1 už není beta, ale vyšla "stable" verze trillian 3.1
Pomozte mi s Mirandou, mam problem s cestinou, kdyz nekomu neco posilam. Nikomu to nedorazi v poradku (krome snad nejakych ICQ2003). Problem bude uz v mem vysilaci, protoze kdyz se kouknu do textove historie, je tam zmrsena cestina. Pak to ma nekdo precist, kdyz to neprectu ani ja.
Mam nastaveno Tahomu stredoevropsky, i kdyz si nejsem jistej, jestli to ma vliv.
A mas nastaveny jaky kodovani ?
Blba otazka: kde se to nastavuje? Ja jsem to nenasel. Tamto byl zrejme jenom font kterym se to zobrazuje u me.
Jenze zadny cesky znaky se neukladaji do historie (textove soubory - plugin Message export) a nekterym lidem chodi zmrsena cestina - zejmena trillianovcum.
Mam pro vas tipy, jak VELMI zvysit rychlost nabehu a pouzivani Trillianu 3.x.
http://www.ceruleanstudios.com/forum...threadid=64055
Shrnu-li to, staci provest nasledujici veci:
- Vypnuti nepotrebnych pluginu prejmenovanim dll souboru:
crypto.dll, proxy.dll, http.dll, plugins\av.dll
- Zakazat antiviraku skenovat adresar s vasim profilem, tzn:
X:\Program Files\Trillian3\users\<vas_profil>\logs
Toto velmi vyrazne pomuze, uz netrva jednu sekundu prijem zpravy a odesilani zpravy, je to stejne rychle jako v T2 nebo Mirande. T3 totiz zapisuje do XML souboru historii a antivirak to furt kontroluje.
- Vypnuti nekterych zbytecnych nepouzivanych voleb, jako napr. smajliky, velke obrazky, ..... zalezi na vas.
Detaily najdete v tom dredu na cerr.foru.