Re: nVidia GeForce 8800GT
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
taky to byl joke, ale kezby realita :)
No nevim, me se zdalo ze ten vykon nad 700MHz a 1850 shardy uz moc neleze, nejvetsi rozdil je mezi 600 - 700 a 1500 - nakejch 1800. Nevim mozna je to tim, ze by to uz dostatecne nezivil procik coz si nemyslim ale mozne to je.
Citace:
Původně odeslal
pulec7
No nevim, me se zdalo ze ten vykon nad 700MHz a 1850 shardy uz moc neleze, nejvetsi rozdil je mezi 600 - 700 a 1500 - nakejch 1800. Nevim mozna je to tim, ze by to uz dostatecne nezivil procik coz si nemyslim ale mozne to je.
treba zalezi na nejakym pomeru taktu, to bylo u 7800GS ,frekvence nad tusim 1400mhz pameti paradoxne ubiraly na vykonu. Nevim , taky myslim ze by ti to procak mel uzivit.
No zdravim len niekolko mojich taktov momentalne mam 8800GT na 730/2000/1800
chladic thermaltake duorb + Core Quad 6600@3,6G a 3Dmark mam 15013 crysis dava na vysokom nastaveni 35FPS AVG teplota CPU MAX okolo 74-75. Grafika ma 51 minimalne mam 36
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
No zdravim len niekolko mojich taktov momentalne mam 8800GT na 730/2000/1800
chladic thermaltake duorb + Core Quad 6600@3,6G a 3Dmark mam 15013 crysis dava na vysokom nastaveni 35FPS AVG teplota CPU MAX okolo 74-75. Grafika ma 51 minimalne mam 36
15013 v 3Dmark06 ? pokud nemas SLI a pokud 3Dmark nenasobi skore poctem jader ;) tak se mi zda ze si prohodil petku s trojkou
jinak takty pekny
tak jeste info ke kartam palit, ktere jsem ruzne posbiral po netu.
budou 3 verze.
1.
Palit se stock chlazenim (8800GT), kod karty vyrobce NE/8800T+T352, takty 600/1500/1800
http://geizhals.at/a291606.html
cena 197 E
2.
Palit se sonicem (8800GT Super), kod karty vyrobce XNE/8800TXT352, takty 600/1500/1800
http://geizhals.at/a296626.html
cena 201 E
3.
Palit se sonicem (8800GT Sonic, nebo 8800GT Supersonic), kod karty vyrobce XNE/880TSXT352, takty 650/1650/1900
http://geizhals.at/a296624.html
cena 205 E
bohuzel i v nemecku a rakousku je dobra naskladneni minimalne 10-14 dni. Treba je bude mit brzy i Radim.
OT: ja cekam na tu variantu 3.
Citace:
Původně odeslal
Poofy
15013 v 3Dmark06 ? pokud nemas SLI a pokud 3Dmark nenasobi skore poctem jader ;) tak se mi zda ze si prohodil petku s trojkou
jinak takty pekny
No na Core 2 Duo som mal 13000 ale kedze mat 4 jadro hlavne cosa tika 3dmarku dost pomaha grafike aj by som vam uploadol obrazok ale mi to vzdy napise hlasku ze bahravani zlyhalo ALe nic som neprehodil SM2 socore 6278 HDR/SM3 5903 a CPU 5562 a tak ako to zratalo 15013
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
No na Core 2 Duo som mal 13000 ale kedze mat 4 jadro hlavne cosa tika 3dmarku dost pomaha grafike aj by som vam uploadol obrazok ale mi to vzdy napise hlasku ze bahravani zlyhalo ALe nic som neprehodil SM2 socore 6278 HDR/SM3 5903 a CPU 5562 a tak ako to zratalo 15013
A určitě to testuješ v defaultním rozlišení? ???
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
to je zajimave ze Q3,6Ghz ma v marku 5562 bodu a C2D4,0Ghz 3539 bodu -myslel jsem ze 2- 4jadro nebude rozdil. ale to je OT tady - postni to do srovnavacich a diagnost. -3dmark06
Citace:
Původně odeslal
national
No jo, je tam uz od rana skladem, ale kdo by to od tech zidaku chtel za 7K. Ja si radsi este klidne nejakou dobu pockam, nez budou za alespon prijatelnou cenu 6K, nebo az dojdou do republiky Gigabyte za 5.5K.
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
No jo, je tam uz od rana skladem, ale kdo by to od tech zidaku chtel za 7K. Ja si radsi este klidne nejakou dobu pockam, nez budou za alespon prijatelnou cenu 6K, nebo az dojdou do republiky Gigabyte za 5.5K.
Moje rec, zachovat chladnou hlavu ;)
Citace:
Původně odeslal
Senky
Moje rec, zachovat chladnou hlavu ;)
To se ti lehko řekne, to čekání už mě taky moc nebaví... I když já si spíš počkám na něco s lepším chlazením než je to referenční. Když vidím ten malej zadeklovanej větráček, tak už vidím, jak to bude za chvíli vrčet a vibrovat - stejně jako moje 7950 od Asusu...
Citace:
Původně odeslal
Rean
To se ti lehko řekne, to čekání už mě taky moc nebaví... I když já si spíš počkám na něco s lepším chlazením než je to referenční. Když vidím ten malej zadeklovanej větráček, tak už vidím, jak to bude za chvíli vrčet a vibrovat - stejně jako moje 7950 od Asusu...
Vsak si na to kup Accelero S1 a nemusis pak cekat na nejaky drazsi karty s lepsim chlazenim. Accelero stoji necelych 500 Kc a kdyz na to koupis nejaky 120mm vetrak (treba ten cerveny Xilence za par Kc) a uberes mu otacky na 800, tak ti to v pohode uchladi tak, ze o tom nebudes vedet :)
Presne tak, prave jsem u Radima objednal Asuse a pokud bude rvat, tak to S1 jisti. Noctua neni tak draha a to co u radima usetrim na cene muzu dat do chlazeni ...
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Vsak si na to kup Accelero S1 a nemusis pak cekat na nejaky drazsi karty s lepsim chlazenim. Accelero stoji necelych 500 Kc a kdyz na to koupis nejaky 120mm vetrak (treba ten cerveny Xilence za par Kc) a uberes mu otacky na 800, tak ti to v pohode uchladi tak, ze o tom nebudes vedet :)
ono to neni tak hrozny, ja ji dneska dostal a cekal jsem vetsi rachot , zalman na cpu mi to celkem prehlusi. Jinak pri startu pc je to jak mixer :). K ty dostupnosti, to chce mit objednano ve vic shopech na jednou, ja cekal mesic (a to sem mel celou dobu S3 Virge co artefaktovala a vytuhavala i ve windows) a nakonec sem se dockal a jeste jednu objednavku prenechal znamymu. Neztracet nadeji ;)
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Presne tak, prave jsem u Radima objednal Asuse a pokud bude rvat, tak to S1 jisti. Noctua neni tak draha a to co u radima usetrim na cene muzu dat do chlazeni ...
Moje rec :) taky na to hodim dve noctuy a to by bylo aby pri 650 otackach neuchladily tuhle kartu do "studena" :)
Edit: mozna bude stacit i jedna na 650 otacek.
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
A co pak záruka po výměně chladiče? Bohužel už mám zkušenost s tím že mi 6800GT AGP odešla do křemíkového nebe asi po roce. Bohužel už po záruce, kupoval jsem ji za lepší cenu se zkrácenou zárukou.
Citace:
Původně odeslal
Rean
A co pak záruka po výměně chladiče? Bohužel už mám zkušenost s tím že mi 6800GT AGP odešla do křemíkového nebe asi po roce. Bohužel už po záruce, kupoval jsem ji za lepší cenu se zkrácenou zárukou.
Neni problem vratis zpet chladic puvodni nikdo nic nepozna a od toho se delaj chladice sundavaci aby sis ho mohl vymenit to je jako kdyby si dal na procik jinejch chladic a nechteli ti uznat zaruku. Nesmis to mechanicky poskodit pri vymene. Ja sem si nechtene tuknul sroubovackem vedle GPU ryhu sem tam udelal ale nastesti spoje fungujou :).
Citace:
Původně odeslal
Rean
a to je takovy problem vratit original chladic zpet ? :-)
Citace:
Původně odeslal
PetrT
a to je takovy problem vratit original chladic zpet ? :-)
No můžete být uděláno tak, že to prostě půjde poznat, že se tam něco dělo - třeba šroubky zalité barvou apod. No ale to je fuk, radši bych si prostě koupil něco, co vydrží celou záruku tiše chladit....
Citace:
Původně odeslal
Rean
No můžete být uděláno tak, že to prostě půjde poznat, že se tam něco dělo - třeba šroubky zalité barvou apod. No ale to je fuk, radši bych si prostě koupil něco, co vydrží celou záruku tiše chladit....
neni - aspon na moji Zotac ne ;) ... tohle delal udajne snad jen Gainward a par dalsich (warranty tape)
Citace:
Původně odeslal
Rean
ty pecete delal snad jen gainward na 7600GT/GS, jinak to uz snad nikdo nedela. Pasivni 88GT vyrabi sparkle a gainward,ale to bude jeste nejakej patek trvat nez se sem dostanou. Muzes to taky udelat tak ze ti novej chladic namontujou primo v obchode a tim zaruku neztratis :)
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
ty pecete delal snad jen gainward na 7600GT/GS, jinak to uz snad nikdo nedela. Pasivni 88GT vyrabi sparkle a gainward,ale to bude jeste nejakej patek trvat nez se sem dostanou. Muzes to taky udelat tak ze ti novej chladic namontujou primo v obchode a tim zaruku neztratis :)
No nevím, já ji měl i na Sparkle 7600GS...