ok, takze tech 150MB jsou jen jazyky ze...
Printable View
Tak už se mi včera na notebooku nabídla aktualizaci SP1 i přes WU :).
Právě sp1 stahuju přes WinUpdate. Jak vám jede stahování? Mně to za první 2 hodiny stáhlo asi 2 %, párkrát to spadlo... teď jsem konečně na 89 % a zase to pár minut stojí a nic... (upc p10)
díky, wu už se naštěstí vzpamatoval a sp1 se právě instaluje :)
K 10. 3. 2008 prý MS prodal v Čechách kolem 350 tis. licencí WV, takže WU teď musí pěkně svištět.
Kankal: Koukám, že 89% je zatraceně oblíbený číslo :-) Já osobně jsem SP1 nainstaloval až napotřetíl, poprvé to chcíplo na 89% (a cca půlhodinu nic), podruhé na 95 a potřetí to už konečně dotahalo :wink:
to teda zlobí, ale u mě rozhodně častěji u wv než u xp. U xp jsem měl za několik let problém s wu snad jednou, u wv za pár měsíců už několikrát... tak třeba to v nějakym wu sp1 už bude lepší ;)
Nemáte pls nějaký link na stránku s popisem toho, co SP1 mění/řeší?
Zkoušel jsem to zde
http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=cs
Ale link "Přečtěte si přehled aktualizace...." je nefunkční :-(
:) Veškeré informace které hledáš nalezneš v těchto dokumentech. Psal jsem to již zde :) 8-)
blba otazka?
Slovenska verzia SP1 este nieje co?
cau vcera jsme to zkousel taky SP1 ale trvalo to strasne dlouho tak sem sel spat tak nevim jestli se to povedlo ci nikoliv a jeikoz a mam problem s WMI kod chyby 0x8004100a tak se nekouknu do systemovych informaci. zkousel jsem EVEREST ale asi taky nic.
tak bych chtel poprosit kdo ma everest a SP1 at mi pls rekne jak to tam ma vypadat nebo postne obrazek. dik
http://ukazto.com/img_small/2785909~SP1z2.jpg
EDIT: tak problem s WMI vyresen, takze SP1 uspesne nainstalovan
Jenom taková poznámka pro ty, kterým se service pack nezobrazuje ve Windows Update. Většinou jde o nekompatibilitu ovladačů a dá se to vyřešit aktualizací ze stránek výrobce komponenty. V mém případě aktualizace ovladačů grafiky ze stránek Intelu.
Více např. zde -> http://support.microsoft.com/kb/948343
EDIT: Ještě bych doplnil jednu věc. V případě HP notebooků nelze ovladač nainstalovat přes setup, protože to hlásí, že ovladač nebyl zkontrolován výrobcem. Je proto nutné ovladač rozbalit a nainstalovat ručně.
Zkoušeli jste "Memory Diagnostics Tool" ? já jej náhodou objevil...a je to příjemné. Otázka - je stejně efektivní jako Memtest?
Možný odrazový můstek pro řešení problémů a tipy
Vista - Help & HowTo : http://windowshelp.microsoft.com/Win...S/default.mspx
Nastavil jsem si FFDShow podle návodu v začátku threadu, obraz se zlepšil, ale zase mám taková vyblitá ta černá místa okolo videa, dá se nějak fixnout i toto?
Ve Windows Media Playeru? Jedina neprilis elegantni moznost je, nechat video zvetsit na pomer monitoru (4:3, 5:4, 16:10 podle toho co mas) - tim se ta plocha vyplni cernou barvou. Urcite by to slo nastavit v ffdshow. Velmi jednoduse to jde v napr. v DirectVobSub filtru, ale mam zkusenost s tim, ze WMP ho ignoruje. BTW: co pouzivas na titulky? ffdshow?
Používám Media Player Classic Home Cinema + FFDShow na vše, čili i na titulky, DirectVobSub nepoužívám vůbec.
To roztažení na 16:10 (na notebooku) můžu zkusit, ale mám pocit, že se mi pak nějak ořezávala videa 4:3.
EDIT: tak i když jsem dal roztáhnout na 16:10, stejně ty černá místa nejsou černá, ale šedivě vyblitá :(
Ale když to zkouším zapínat a vypínat, tak teda žasnu nad tím rozdílem, nechápu, jak jsem to mohl přes ten rok vydržet dívat se na vyblité :)). Prostě to okolí videa vypadá jako by vůbec to nastavení levels na to nemělo vliv.
Další EDIT: tak to nejspíš vyřešila nová verze ovladačů grafiky, hodil jsem tam NVidia 177.26 a již je obraz nádherný :)
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jesi se dá nějak vložit ikona nainstalované hry do složky hry kde jsou šachy apod, děkuju
Jestli myslíš zástupce pro spuštění v nabídce Start, tak ano. Normálně si vytvoříš zastupce onoho souboru a přesuneš ho myší do té složky Hry v nabídce Start. Případně můžeš přesunou zástupce, kterého si vytvořila hra.
no to sem udělal, ale není tam o té hře žádné info, dá se někde sehnat ??
Jaké info myslíš? Je to rozdílné podle her...hra, která má "nálepku" GAMES FOR WINDOWS ta zobrazuje hodnocení požadované hrou (systém hodnocení) poté např. omezení hrou (věk, krev, nadávky, násilí, sex...). Nějaké hry pouze vytvoří ve složce games pouze odkaz a obrázek a třeba jen omezení. Je to opravdu jen podle hry.
jo taak ok diky :) a jeste otazka nejakej program nebo neco na udelani screenu z loginu, šiklo by se mi to pac si delam vlastni loginy a nevim cim to vyscreen :(