Millisx je online tuším len od rána do cca 16:00 tak musíš počkať .... :wink:Citace:
Původně odeslal mutant2
Printable View
Millisx je online tuším len od rána do cca 16:00 tak musíš počkať .... :wink:Citace:
Původně odeslal mutant2
2Jendo: Tušíš dobře, BTW kdyby ta firma byla profi tak se na nějakých 200 nálepek zvysoka ***.
2Mutant2: Jo, jseš tam
2ALL: Je to odeslané a čekám na vyjádření
Ak sa im nebude pasovať ani tá posledná várka(corel6-.cdr), tak sa ich opýtaj v akom formáte(*.Jpg,*.gif, *.bmp, *.cpt, *.cmx,........)by im to ešte vyhovovalo :|Citace:
Původně odeslal Millisx
Pokial sa im to podarí otvoriť tak je to už len otázka pár minút upraviť velkosť atď., :arrow: :idea: takže nech odomňa nechcú aby som im to aj vytlačil ;D ;D ;D
Ak sa ti ozvú tak napíš :wink:
Jasan :wink:Citace:
Původně odeslal Jendo
A chcem řád :arrow: "Žíly zlaté" :arrow: za odsedené hodiny ;D ;D :wink:.... :idea: ani nie som skromný :-)
2Jendo: Koukám, nemám od tebe objednávku, předpokládám, že bereš.
2ALL: Co kdyby každý dal nějakou kačku na Jenda(myslím příspěvek na nálepky), přecijen s tím měl dost práce a bez něj by se to asi nerozběhlo. Námět do diskuze.
Huh, tak cena se odvíjí od počtu kusů od každého motivu. Za čtvereček kolem 16,- ale za tak velký obdélník kolem 40,- Odeslal jsem mu ty počty a uvidím co mi napíše.
BTW. Prý mu ty motivy vůbec nedošly, tak jsem mu tam šoupnul ten odkaz, co mi poslal Jendo, tak to snad už skoukne.
Jdu na oběd.
Mam dojem ze jendo rikal ze zadny nalepky neche.... ale souhlasim, klidne mu jednu OC.cz nalepku zaplatim....
Me je vcelku fuk kolik to bude stat....
BTW: kolik chtej za jeden motiv pri 200+ kusech? me napadlo ze bych to nakoupil a pak na vas vydelal tezky prachy ;D
To je sice hezký nápad, ale fakt nevím kolik. Napsal mi jen neurčitou větu že kolik stojí asi jeden ks a za tím že cena se odvíjí od počtu kusů na motiv. Tak jsem mu napsal počty kusů na motiv a čekám na odpověď. Ten obdélníček mě trochu zaskočil, ale 2.5x10 je fakt dost, potom ta cena poměrově sedí a pořád to bude originál :wink: .
mimochodem jak ty samolepky budou vypadat? jestli to budou nejaky pekny zataveny v palstu nebo nejky uplne obycejny.....
Už jsem tu o tom mluvil. Jasně že zatavený, asi nějak takhle(držel jsem vzorek v ruce.
http://www.domestickers.com/intelkil.jpg
to je fers..no nejak sem byl jinde ;D
Co sa tyka toho prispievania za robotu tak by to nebolo zle ale neviem este ako to poslat, to sa hadam dohodne potom.
Ak tie nalepky budu vyzerat tak super ako na obr. co uz som videl ale akosi casom mi to vyprsalo tak to bude super. ;D
Jo, dohodne se to potom, až budu vědět konkrétní cenu. Nenahodím to předběžně aby se pak stalo, že cena půjde nahoru jako teď a vy budete nadávat. Myslím, že je to vůči vám férové a že ještě nějaký ten den určitě počkáte.
BTW. Kdyby to měly být nějaké obyč. lepky, tak by to ani nestálo za to, nemýlím li se. To si fakt může každý vytisknout.
to Millisx: Cau, objednavam occz nalepku, jestli je to jeste mozny. Jarda
Co kam mam poslat (penize, adresu)?
Posli Millisxovi SZ a poctem kolik kterejch nalepek chces, az bude potvrzena cena tak pak asi vsem M. púosle adresu na kterou maj poslat prachy :)
2 Maixk: Si ma predbehol ale to nic,
Ja sa tesim na tie nalepky ako maly chlapec, mozno ze zacnete to vyrabat ako massovo ale zalozite obchod sak podnikat treba.
Som zvedavy ako sa to ujme u ostatnych napr. kamosov co to nemaju. ;D
Áááá, už mám i tiskového mluvčího, to je veget ;D
Jinak Maxik má naprostou pravdu.
BTW Teď jen čekám nával snižování objednávek na OCCZ vzhledem k ceně,(první hlas už mám), ale doufám, že to moc dolů nepůjde(OCCZ tvoří 1/4 objednávky).
To Millisx
Ja neobjednávam
To All
Zobral som to len ako hodenú rukavicu na cvičenie s grafikou :wink:.... :arrow:a keď sa Vám to páči som rád.
Tá moja stará kisňa si takú peknú( ;D ) nálepku ani nezaslúži...a ak budem chcieť tak si ju vytlačím a prelepím hrubou reklamnou fóliu.
Ja mám dosť iných starostí(práca,žena+2deti) ako rozmýšlať nad tým akú nálepku budem na case mať .
Takže somnou si starosti nerobte......
Základ je že PC fachčí ako má, v prvom rade je pre mňa na prácu až potom na zábavu(ak vôbec zostane čas)
A Oc forum mám rád lebo aspoň na chvílu uniknem s reality tohto poondianého života :evil:
Ja u svoje objed. stojim tych 80kc ma celkom nezabije ale co treba mat aspon pamiatku mozon keby to brali viacery tak by cena bola nizsia. :idea:
Já osobně si tvé práce a trpělivosti vážím a chtěl jsem se aspoň nějak revanžovat. V tomhle případě tedy jen velké díky(kua jako by jsme se loučili :lol: ) . 2ManDark: A vo tom to je.Citace:
Původně odeslal Jendo
Nelúčime sa, len myslím že je v tejto veci s mojej stránky fajront :wink:
To je super ze su tu taky ochotny ludia keby som mal trosku viac sajnu o coreli a photoshope tak nieco zbastlim aj aj ale akosi som sa este k tomu nedostal, ale chystam sa.
2 Jendo: Mas pravdu s tym poond***ym svetom, ako tak pozeram tak si na slovensku takze z mojej strany co sa tyka prispevku za robotu by nebol problem nechcem ta podcenovat ale nech sa hodi nejaka cifra a ja to poslem, nejaka rozumna, lebo grafici su plateny velmi velmi dobre ;D ;D
Nesledoval som to tu nejaký čas, tak som na 2krát prečítal všetkých 37 strán (ufff).
1. Je niekde na webe vyložených finálnych 5 návrhov samostatne? Keď nie, tak to niekto prosím dajte na obyčajné html, alebo mi pošlite tích 5 konečných návrhov mejlom, ja to niekam hodím, lebo už v tom je fakt bordel, a ja xem poslať link aj svojim maďarským kamošom, ktorí sa vo cz-sk 4e asi moc nevyznajú.
2. Čo tak spraviť menšiu reklamu, v Mimo mísu, a na hlavnej stránke OC.cz (treba poprosiť GABA), prípadne aj na pretaktovanie.sk (to už musíte prosiť GABA veľmi). Určite by o tomto "projekte" vedelo viac ľudí a možno by sme sa dostali aj cez 500 kusov
3. Aká bude veľkosť oc.cz? Ja navrhujem veľkosť asi 2,5x10cm čo je asi veľkosť prázdneho rámečka pod flopákom :wink:
4. 4Bratislava: Čo by bolo keby sme to vyriešili tak, že by sme poslali prachy spolu v jednej obálke, a potom by fšetko prišlo niekomu z nás a už by sme si to medzi sebou rozdistribuovali. Uštrili by sme už na poštovnom pri zasielaní penazí do cz, a potom by sme ušetrili aj na poštovnom za balík ktorí nám príde späť. Určite by to uvítal aj Millisx, lebo by nemusel posielať tucet obálok, ale iba jeden balíček (čo sa týka BA). Som ochotný pozbierať peniaze a poslať ich a potom vám v BA rozniesť tovar, resp. sa môžeme dohodnúť že sa stretneme niekde pri pive a vybavíme to. Kto má záujem ozvite sa cez SS, alebo mejlom, alebo len sem napíšte. Zajtra budem na nete, pozajtra na 99% nie v pi-ne možno, lebo budem na nejakej info. súťaži, kde možno bude net. Alebo viete čo, zavolajte prípadne pošlite SMS. Hodím sem číslo ale nezneužite ho, a nevolajte prosím s CLIRom. Myslím že sme natoľko normálny. 0904825375
Citaj trosku dozadu a docitas sa uplne vsetko !!Citace:
Původně odeslal Jarda Lenk