A skusal si to nejak chladit myslim nalepit nejake pasivyky popripade s nejakym ofukovanim, lebo ani mne sa tie teploty nepacia tiez ich mam az do 54C, tusim by tu mohli ludia napisat ze na kolko sa im to hrejeCitace:
Původně odeslal Hanz
Printable View
A skusal si to nejak chladit myslim nalepit nejake pasivyky popripade s nejakym ofukovanim, lebo ani mne sa tie teploty nepacia tiez ich mam az do 54C, tusim by tu mohli ludia napisat ze na kolko sa im to hrejeCitace:
Původně odeslal Hanz
pokud chces lepsi chlazeni, musis to toho investovat nebo si to vyrobitCitace:
Původně odeslal bxm
v chlazeni je cely thread do pasivu na DFI
hej hej uz to citam aj na extreme len som myslel ci to niekto nieco jednoducheho nerobil
kdybys byl tak odnej a testl jeste to USB. dikCitace:
Původně odeslal MISKOBOSS
sorry, zapomnel jsem:oops:Citace:
Původně odeslal tominek
ale zitra mam plnej den, pocitej s tim az na patek
urcite to testnu
vpohode. a doufam ze pro me budes met dobre zpravy - tedy ze jsem lama a ze to pres USB jede;)Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
janse skus se ovat, ale enamm moc casu, uvidime co budes potrebovatCitace:
Původně odeslal Marauder
edit: 2 :tominek.. me se to taky nepovedlo.. ne ze bych nad tim nejak laboroval , ale po 5 minutach premysleni jsme se na to vykaslal ... :( navod, ale jak na to bych samozrejme uvital :mweheh:
no me to toci uz dlouho. abych pokazde kdyz zapinam komp (cca 1x tydne) musel otvirat dvirka case kdyz sem zvyklej na zapinani z KB. to teda ne :mad:Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
1x týdně?? A to z toho děláš takovou kovbojku? ;DCitace:
Původně odeslal tominek
no mozna nekdy vickrat ale stejne me to se*e. nechapu proc by to nemelo fungovat;)Citace:
Původně odeslal Tantalos
To je pravda, jde ti jen o USB klávesnici nebo i PS/2, případně USB myš?Citace:
Původně odeslal tominek
jde me halvne o USB KB ale i USB mys. PS/2 funguje. ale nova klavesnice je USB a tohle je duvod proc zustavam u PS/2:confused:Citace:
Původně odeslal Tantalos
zdravím,
sem to tu pročítal nějakou tu hodku a chtěl bych se jen zeptat na pár věcí :)
1. co sem koukal na techpowerup je šíleně hodně biosů - je nějakej BEST co se dá doporučit nebo nejlépe tam dát nějaké modbiosy typu N4D704-2BTA ?
2. je nějaká stránka s kompletním vysvětlením všeho v biosu?? hlavně u pamětí jak sem koukal je tam docela hodně možností co nastavit.
3. můžu v klidu flashovat bios z win /winflash/?? disketovku ani v pc nemám a zatím sem v 95% flashoval jen z win .
Díky za odpovědi.
1. to si netroufnu rict.
2. videl jsem navod jak to nastavit ale myslim ze uplne vycerpavajici popis tam nebyl. osobne jsem zkousel.
3. flashoval jsem z windli bez problemu - i kdyz jsem mel trochu strach
Jaj sem si až ted všiml že deska má jen 4 konektory na sata. Mohu zapojit všechny a bez problému taktovat nebo je tu také problém s OC když jsou sata disky na 1 a 2 slotu?
U novych BIOSu uz by to nemel byt problem, rozhodne jsem zadny nezaznamenal u jiz zminovaneho 704-2BTA. Ten je mimochodem pro zacatecniky nejlepsi, zvlast kdyz jeste neznas presne nastaveni pro svoji pamet...Citace:
Původně odeslal Kulda
tot je jeden z nejlepsich biosu N4D704-2BTA, ja bych rekl nejlepsi
fungujou vsechny DDR banky(jak zluty tak oranzovy)
a vsechny SATA konektory
dale jsem zkousel to zapnuti PC pres USB a fakt to nefunguje
akorat pres PS2, to je bezchybne
tak zatím supr truper - ještě sem to moc neladil ale 311*9 na 1.55V zatím vypadá stable. zejtra testnu taktnout více.
dotázek - nemá někdo odkaz na nějaké stránky kde jsou vypsané nastavení pamětí od uživatelů této desky - nejlépe Corsair ? Vím že tu někde něco bylo ale za boha to už nemůžu najít.díkec
potreboval bych pomoci, pomuzete ?
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=579574#post579574
Nforce ovladače jsou divný a když dám v biosu SATA ZAPNOUT NA ENABLE tak to nevidí disk podle mě to jede na ide ovladače sem s toho zmatenej protože už při instalaci to po mě nechtělo disketu na zavedeni sata ale rovnou se to naistalovalo a i to i vydělo disk potřeboval bych vydět něčí bois INTEGRATED PERIPHERALS A TO JAK TAM MÁ být ZAPLNUTÝ.v PODSTATĚ RAID CONFIG.Díky moc už nevim jak dál.
PS:Jinak vše běží ok ale ve správci zařízení nemám vůbec v řadiči IDE/ATA ATAPI TOHLE A TO TAM MÁ BÝT ŽE?:nvida nforce pararell ATA COTROLER tam není sakra heh.
Citace:
Původně odeslal Festak
ja jsem nastavil v RAID configu toto:
RAID enable:enable
SATA 2 primary raid : enable
SATA 2 secondary raid :enable
a ktery radky tam mas v tom spravci pod tou polozkou ?
EDIT: jak tak koukam na tvuj podpis, predpokladam ze mas jeste jeden disk mimo ty barcy 160 ?
Festak: Při instalaci ti to našlo sata disky, protože je SATA řadič integrován do biosu a windowsi už ani nerozlišují jesli se jedná o PATA nebo SATA. Mě třeba šli instalovat SATA disky dokonce na windows 2000 bez jakýhkoliv SP.
Jiná situace byla u KT600 čipsetu kde Sata řadič nebyl součástí biosu ale jako přídavný řadič a tam si potřeboval ovladače , windowsi je defaulte nemají.
Citace:
Původně odeslal aless
Hm něco na tom bude protože včera jsem měřil rychlost a ta je jako SATA2 takže problém bude jinde jen mě to záráželo že tam neni to( nvida nforce pararell ATA COTROLER )a kamarád má stejnou desku ale s Athlonem64 3200 a ten to tam má v pohodě ......mimochodem mě to neukazuje ve správci jak jsou procesory ani toho Opterona144 ale v obecných a při strtu ho detukuje v pohodě a tak jak to mám sem spokojenej běží to krásně stabilně i v prime95 dva dny bez škobrtnutí no taky jsem mu nedal na taktu takovou čočku no musim ho zahořet pak uvidim třeba přidám jinak moc díky:-)
Si nainstaluj IDE ovladače nvidia a pak se ti to bude zobrazovat tak jak má.
Citace:
Původně odeslal aless
Ty tam mám naistalovaný komplet to sem dělal už dvakrát novější i starší i přímo k desce DFI z jejich stránek a nic.V příloze je obrázek aby bylo patrnější co tam nemám??