:o :o :o :o :oCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
A to jeste zije? To ale muselo byt smradu, jak se z PCB pod GPU vyparoval formaldehyd. ;D ;D ;D
Printable View
:o :o :o :o :oCitace:
A to jeste zije? To ale muselo byt smradu, jak se z PCB pod GPU vyparoval formaldehyd. ;D ;D ;D
Doufam, ze jsem nezaspal, ale zajimalo by me (v praxi), kolik je procent ze ten radeon pujde bezproblemove predelat z 9500 na 9700? nevim jestli mam verit tomuto clanku
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=16963
No tak +/- 30% .... Procti si tenhle thread at ziskas prehled...
2 Kamikatze007 : Jedna vec ma zaujima, naco ti je radeon 9500@9700 k tvojmu kompu???
pochop ze nemam money na nakup celyho kompu najednou..procak budu kupovat za chvili..pameti taky dokoupim...co se ti inac nezda???
To je moc dobra taktika :wink: teke ji praktikuji ;DCitace:
Nahodou Kamikatze007 komp neni az tak hroznej - sice nevymackne z ty karty maximum ale urcite si zahraje nejnovejsi tituly HRATELNE!!! A o to de! Ne? :wink:
Kamikaze vypada na to, ze si tu kartu asi moc dlouho neuzije.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
nj Hardware upravu bych proved az po 100% funkcnosti software upravy, ale mozna ani to ne ;D
2 Kamikatze007 : Iba ten procak je dost pomaly, k tej karte mat minimalne XP 2200+.
2 Kamikatze007 : Este jedna vec, si s tym TV-Tunerom spokojny??? Lebo newiem aky si mam kupit. ???
v Blave boly r9500 128MB v bgs ale ked som si minuly tyzden objednaval kartu mali len 4 a vcera mi sef priniesol asi uz poslednu a hovorili ze uz asi nebudu.
teras tu poslednu testujem... vypadala ze uz niekde bola vrazena do PC ale na 8pip zatial bezi bez problemov.
Citace:
to doou
no kdo zavaha ten nejede, bylo to jen otazkou casu nez je prestanou prodavat... :|
Citace:
Původně odeslal Pavlis
tak jsem to nechal pres noc bezet a za 5h to neudelalo ani jednu chybu.....
takze problem je asi nekde jinde, no co naplat asi budu muset testovat v 3Dmarku2001:SE pouze pod Win9x ;D
Takze ti to nejede pod XP?
nevim proc ale 3Dmark2001:SE mi nekdy dojede do konce nekdy me to vyhodi do windli akorat v Me to chodi tak jak ma...
ono to fungovalo 100% v XP ale segra bzla u mne na internetu a od te doby to nechodi tak jak ma :|
asi mz ho chudaka uhranula ;D
Tak to bola chyba ;D ;D ;D Teraz sa Radak zabuchol a inemu uz nechce davat :wink:Citace:
Původně odeslal riddle
lenoch jeden linej zitra pujdu na nej s naradim a doufam ze si to rozmysli a bude konecne zas komunikovat nebo dostane par voltu navic ;D ;D
Dej mu 220v a pak si to poradne rozmysli... ;D
ja jsem myslel rovnou 360V kdyz v pokojiku mam takovou pripojku tak pro to nevyuzit....
;D
Dnes jsem mu to naznacil tak doufam ze se sebere a testne to cele nebo ...... ;D :wink: 8-) ;D
A zkontrolovals jestli ti ho nenakazila chřipkou z netu, po světě řádí hodně nemocí. a ještš jestli nemáš moc zasraný Temporary Internet Files, a registry.Citace:
Původně odeslal riddle
ne uz to chodi asi se lek ;D
12950b
Mu to uz nerob bo sa pokaka a zacne hadzat bobky na obrazovke ;D ;D
dys by mi to radlo u czechcomputeru vymenili za r9500pro, tak jak moc ovlivni 128bit celkovej vykon ???
Pro verze jen tak nebude, dnes jsem tam byl. A pocitej s 10% stornem :( , chtel jsem ho taky vymenit.